- 13 Nisan 2020
- 734
- 530
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #9.061
Heee kecen aya kimi normal olmurdu menim sixilmalarim uzundenSizdə heç 6 ayda olmuyubki. Hələbi siftəsin eliyin sora uşaqda olacaq
Heee hecne etmek istemirem eslinde bu ay...olmasa gelen ay sadece yoxlanmaq ucun getmek istiyerem belkede qismet olacaqHə indi yadıma düşdü, danışmışdın keçən səfər. Hər neynəsən ehtiyatlı ol ziyan vermə özünə. Qalandaki hələ təzə başlamısız olacaq inşallah
Yo həkim özü deyəcək. Həm birinci dəfə gedirsənsə böyük ehtimal əvvəl uzidə baxılır. Sonra analizlərin siyahısın verəcək nə olunmalıdı. Yəni məndə eləydiCanim hekime getmek ucun mensin 2ci gunu hormon analizi verib hazir getmek lazimdi??gelen ay olmasa mende gedib yoxlanacam
Aha anladim onda ne vaxt getmek lazimdi???cunki testler mensin 2ci gunu olurYo həkim özü deyəcək. Həm birinci dəfə gedirsənsə böyük ehtimal əvvəl uzidə baxılır. Sonra analizlərin siyahısın verəcək nə olunmalıdı. Yəni məndə eləydi
Hə ən yaxşısı deyin özümüz istəmirik. Kimin nəyinə lazıme. Deyirəm elə soruşullar eləbil mənnən uşaq böyüdəcəklərHeee kecen aya kimi normal olmurdu menim sixilmalarim uzundenindi uje oyresirem gorek necə olur bu ay....insanlarda bilmir axi bizim problemi ele bilirelr 6aydi elaqe olur usagimix olmur hami deyir hekime gedin falan bizde deyirik istemirik onun ucun olmur....oldurub bu insanlar meni
Prolaktinə elə baxıllar. Elə hormon varki 6 günü baxılmalıdı məsələn.Aha anladim onda ne vaxt getmek lazimdi???cunki testler mensin 2ci gunu olur
Heee yoldasim deyir menim adimdan de hec kim hecne deyesi deyil birdeHə ən yaxşısı deyin özümüz istəmirik. Kimin nəyinə lazıme. Deyirəm elə soruşullar eləbil mənnən uşaq böyüdəcəklər
Aha anladim neyse hekim ozu bir şey deyer onda... İnsAllah hec qismet olmaz getmekAxır vaxtlar soruşanda gülə gülə d
Prolaktinə elə baxıllar. Elə hormon varki 6 günü baxılmalıdı məsələn.
Amin İnşallahAha anladim neyse hekim ozu bir şey deyer onda... İnsAllah hec qismet olmaz getmek
Amin İnşallahRahat ol əsas boş ver çıxar beynindən. Elə 1 ci dəfədən olmalıdı deyə bişey yoxdu.
Sen ne qeder vaxtdı evlisen?Ay ben başımı nerelere vuraaaaamboşuna 2 gün itirdime.
Hə folikul partlamırsa hormonlardandı. İnşallah yaxşı çıxar cavabın.
Sen bu ay get uziye bax gör follikul nece böyüyür nece partlayır. Evvel bunu yoxlat eger problem yoxdusa hele getme. Sadece ovulyasiya vaxtını deqiq bilerek ilişkide ol. 1-2ay ele yoxla. Eger mende yumurta çatlasaydı heç getmezdim hekime. Men dünen getdim hormonların adını yazdı verdı. onlardan analiz verib sonra gedecem yanına. Ama senin üçün tezdi durduq yere o qeder xerc eleme. Hemdeki hekimler hazırdı iyne dermanaCanim hekime getmek ucun mensin 2ci gunu hormon analizi verib hazir getmek lazimdi??gelen ay olmasa mende gedib yoxlanacam
Bizde 5ay oldu evlilik sen bilirsende 1inci ayı qorxdum, 2ay da bartholin problemi. Yeniki bizde de 2inci aydı normal oluruq. Düzdü bunları heç kim bilmir ama 1-2neferden başqa uşaq temasını soruşan yoxdu. Onlar da heç demir hekime gedin zad. Hetta keçen defe uziye getdiyimi eşidende anam esebleşdiki hara qaçırsan falan. Dünen de hekime gefende qaynanama heçne demedim ele dedimki meni narahat eden birşeyler var onları meslehetleşmek isteyirem. Onun xeberi yoxdu uzilerden. Anam hekim olmasa anama da demezdim heçHeee kecen aya kimi normal olmurdu menim sixilmalarim uzundenindi uje oyresirem gorek necə olur bu ay....insanlarda bilmir axi bizim problemi ele bilirelr 6aydi elaqe olur usagimix olmur hami deyir hekime gedin falan bizde deyirik istemirik onun ucun olmur....oldurub bu insanlar meni
2 ildiSen ne qeder vaxtdı evlisen?
Ne qeder vaxtdı isteyirsiz? Bakıdasan? Hekimin kimdi? Ve indi hansı müeliceni götürürsen?2 ildi
Uziye getmek lazimdi elemi???mensden sonra ele???Sen bu ay get uziye bax gör follikul nece böyüyür nece partlayır. Evvel bunu yoxlat eger problem yoxdusa hele getme. Sadece ovulyasiya vaxtını deqiq bilerek ilişkide ol. 1-2ay ele yoxla. Eger mende yumurta çatlasaydı heç getmezdim hekime. Men dünen getdim hormonların adını yazdı verdı. onlardan analiz verib sonra gedecem yanına. Ama senin üçün tezdi durduq yere o qeder xerc eleme. Hemdeki hekimler hazırdı iyne dermana
Hee bizim kimi belkede sendede olacaq ...mende istemirem getmekBizde 5ay oldu evlilik sen bilirsende 1inci ayı qorxdum, 2ay da bartholin problemi. Yeniki bizde de 2inci aydı normal oluruq. Düzdü bunları heç kim bilmir ama 1-2neferden başqa uşaq temasını soruşan yoxdu. Onlar da heç demir hekime gedin zad. Hetta keçen defe uziye getdiyimi eşidende anam esebleşdiki hara qaçırsan falan. Dünen de hekime gefende qaynanama heçne demedim ele dedimki meni narahat eden birşeyler var onları meslehetleşmek isteyirem. Onun xeberi yoxdu uzilerden. Anam hekim olmasa anama da demezdim heçSadece men qız vaxtınnan bedenimi tanıdıgım üçün bilirdimki nese problem var
Guzuu tebrik ederem 4 aylık olmuşsun. Men buralardayam sen haralardasan