Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama size onu deyimki emertiden qabag bele agrilarim variydi hekim demishdi guclu bash agrisi zad verir demishdim he mende var emerteye girmishdim birazda shiddetlenmishdi bide xalamin geleini 1-2il once ondan emeliyyat oldu onda uje mualucelik deyildi kesib goturduler pramoy ushagliga tesir eliyirde mens zad hamsi kesilir birazda deshetli derecede qarnima qorxu dushub bidene vaxt eljyib gedib hekime cixa bilsem o qeder sevineremkj

Demelk men gozle qash arasinda burun emeliyyatida eletdirmsihem 6 aydi daduya 10 gun bacim baxdi mamamgilde qaldim 6 ayda her ay yoxlanisha getmeliydim gipsfen sonra yapishdirilan banti bele evde acan adamam her ay yoxlanisha getmeljyem hele 1 defede getmemishem o qedervaxt eliye bilmirem bile bileki deshiyimin birjnde problem var nefes ala bilmirem qaldiki bash agrisjna gore gedim gunlernen testler emertelee bilirem hamsi yene bashlanacag

Bidene Allah dua ediremki bu donem tez kecsin dadu biraz basha dushen vaxtlari gelsin bugun yoldashim evdeydi markete zada getmishdik dadu onu nece mindise belencine mamamgile gelmeyime acigi gelir o qeder deyinir, meni nece qaca qaca getirib qoyubsa bura qoyube ustune 🤣🤣hemishe diir ushagdi ne bilim ne ishden sonra 1-2 saat gormeynen deyilki butun gunu vaxt kecirdende basha dushub🤣bizim veziyyet biabircilixdi 2 gundu multik zadda qoymuramki fikirini mene cemleshdire bilsin otuzfurub ona sozler oyrede bilim bugun 2 dene kitab almisham gorek oyrede bilecem ya yox yoldashimin butun meshur povr kitablarini cirig cirig edib yeyib bunlsrin bashina ne oyjn acacag bilmorem

Maşallah canım. Ezgicik de iyi teyzesi şükür sıcak buralar kafayı kaşıyo babası gelsin kazıtacam. Bi de salyalar ve ağzına hep bişiy araması dışında iyi çok şükür:)

Hee yarışma noldu takip edemedim.
Ay kız diş mi çıkarmaya başlıyor ki salyalı hep ağzı?

Salam Aleykum adaş)))) ilk once tebrik edirem sagsalamat inshAllah xeyirli xeberlerin davami gelsin inshAllah❤sonra qaldiki dufaston icmeyine o yadimda deyil ne qeder muddet icmishdim sen derman sohbetlerini mutleq hekiminle meslehetlesh
Salam Adas❤️ Men menstr. oldum bu ay kecdi mens bitsin gedecem hekime yeniden sinayaciq klomen+ovitrell

Salam Aleykum adaş)))) ilk once tebrik edirem sagsalamat inshAllah xeyirli xeberlerin davami gelsin inshAllah❤sonra qaldiki dufaston icmeyine o yadimda deyil ne qeder muddet icmishdim sen derman sohbetlerini mutleq hekiminle meslehetlesh
Sizden bir soz sorusum bu saytin telefona yukleneck apliksiyasi var? ya hami googledan girir bura? Yeni vatsap instagram kimi telefona yuklenesi aplikasiyasi var?

Hele teze bashlamisansa hekime getme menden sene bir meslehet ozumde nece nefer qohumumda bu meslehetle hamile qalib hetta bacim yenice hamile qalib sizlere qismet inshAllah 10-20 ci gunler arasi hergun birliktelik bide ilishkiden sonra cimme duzdu adam bir qarip olur ama cimme hergun ilishki mutleqfi Sehlinam Sehlinam bilmirem sene demishem ya yox
Heee bacimda ele dedi deyir çalışın bos buraxmayin o gunleri kecen defe esas gunler olana yaxin 3gun bosluq oldu😣ne bilim gorek bu defe bele edek😁dayanmadan her gün 🤪

Sizden bir soz sorusum bu saytin telefona yukleneck apliksiyasi var? ya hami googledan girir bura? Yeni vatsap instagram kimi telefona yuklenesi aplikasiyasi var?
He he var mende bir zamanlar yuklemishdim ama yaxshi olmur donur eliyir gah gostermir en yaxshisi googledi

Heee bacimda ele dedi deyir çalışın bos buraxmayin o gunleri kecen defe esas gunler olana yaxin 3gun bosluq oldu😣ne bilim gorek bu defe bele edek😁dayanmadan her gün 🤪
Hee insan bezir ama biraz sebr ele men kocwma demishdim ushag istiyirikse mecburda olsa hergun olmalidi deye bunu meqsed qoyin qabaginza heqiqeten😅

Hele teze bashlamisansa hekime getme menden sene bir meslehet ozumde nece nefer qohumumda bu meslehetle hamile qalib hetta bacim yenice hamile qalib sizlere qismet inshAllah 10-20 ci gunler arasi hergun birliktelik bide ilishkiden sonra cimme duzdu adam bir qarip olur ama cimme hergun ilishki mutleqfi Sehlinam Sehlinam bilmirem sene demishem ya yox
Hergün olmaz deyillər axı

Bidene Allah dua ediremki bu donem tez kecsin dadu biraz basha dushen vaxtlari gelsin bugun yoldashim evdeydi markete zada getmishdik dadu onu nece mindise belencine mamamgile gelmeyime acigi gelir o qeder deyinir, meni nece qaca qaca getirib qoyubsa bura qoyube ustune 🤣🤣hemishe diir ushagdi ne bilim ne ishden sonra 1-2 saat gormeynen deyilki butun gunu vaxt kecirdende basha dushub🤣bizim veziyyet biabircilixdi 2 gundu multik zadda qoymuramki fikirini mene cemleshdire bilsin otuzfurub ona sozler oyrede bilim bugun 2 dene kitab almisham gorek oyrede bilecem ya yox yoldashimin butun meshur povr kitablarini cirig cirig edib yeyib bunlsrin bashina ne oyjn acacag bilmorem
Öz aləmin vare sənində:KK35: indi heçhəkimə getməyin yeri yoxdu bu saat. Allah möhtac eləməsin inşallah. Bəs neçə aydı nə yatırsan? Get yoxlan, uşağa 1 2 saatlıq baxar kimsə. Tez üstünə düş heçnə olmaz İnşallah.

X