- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #9.101
Ay kız diş mi çıkarmaya başlıyor ki salyalı hep ağzı?Maşallah canım. Ezgicik de iyi teyzesi şükür sıcak buralar kafayı kaşıyo babası gelsin kazıtacam. Bi de salyalar ve ağzına hep bişiy araması dışında iyi çok şükür:)
Hee yarışma noldu takip edemedim.
Salam AdasSalam Aleykum adaş)))) ilk once tebrik edirem sagsalamat inshAllah xeyirli xeberlerin davami gelsin inshAllah❤sonra qaldiki dufaston icmeyine o yadimda deyil ne qeder muddet icmishdim sen derman sohbetlerini mutleq hekiminle meslehetlesh
Yani çıkar mı hemen bilmiyorum da sıkıntıları çokk deliriyo ağza bişiyler almaya deli gibi kaşınıyo. Yakın galiba.:)Ay kız diş mi çıkarmaya başlıyor ki salyalı hep ağzı?
Evet canım 5 aylık olmaya 4 gün kaldı:)Dogum yaptimmi sen yaaaaa hic haberim olmadi tebrik ederimo bizim kizimiz cok cok op yerimizden
Sizden bir soz sorusum bu saytin telefona yukleneck apliksiyasi var? ya hami googledan girir bura? Yeni vatsap instagram kimi telefona yuklenesi aplikasiyasi var?Salam Aleykum adaş)))) ilk once tebrik edirem sagsalamat inshAllah xeyirli xeberlerin davami gelsin inshAllah❤sonra qaldiki dufaston icmeyine o yadimda deyil ne qeder muddet icmishdim sen derman sohbetlerini mutleq hekiminle meslehetlesh
Heee bacimda ele dedi deyir çalışın bos buraxmayin o gunleri kecen defe esas gunler olana yaxin 3gun bosluq olduHele teze bashlamisansa hekime getme menden sene bir meslehet ozumde nece nefer qohumumda bu meslehetle hamile qalib hetta bacim yenice hamile qalib sizlere qismet inshAllah 10-20 ci gunler arasi hergun birliktelik bide ilishkiden sonra cimme duzdu adam bir qarip olur ama cimme hergun ilishki mutleqfiSehlinam bilmirem sene demishem ya yox
Men praqramiyla giriremSizden bir soz sorusum bu saytin telefona yukleneck apliksiyasi var? ya hami googledan girir bura? Yeni vatsap instagram kimi telefona yuklenesi aplikasiyasi var?
InshAllah yaxshi olarSalam Adas❤ Men menstr. oldum bu ay kecdi mens bitsin gedecem hekime yeniden sinayaciq klomen+ovitrell
Yerim onu ya en gizel zamanlari)))ne yash kiz davudu askere yolluyorumEvet canım 5 aylık olmaya 4 gün kaldı:)
Siz naprsınız yaşını doldurdu mu davud
He he var mende bir zamanlar yuklemishdim ama yaxshi olmur donur eliyir gah gostermir en yaxshisi googlediSizden bir soz sorusum bu saytin telefona yukleneck apliksiyasi var? ya hami googledan girir bura? Yeni vatsap instagram kimi telefona yuklenesi aplikasiyasi var?
Hee insan bezir ama biraz sebr ele men kocwma demishdim ushag istiyirikse mecburda olsa hergun olmalidi deye bunu meqsed qoyin qabaginza heqiqetenHeee bacimda ele dedi deyir çalışın bos buraxmayin o gunleri kecen defe esas gunler olana yaxin 3gun bosluq oldune bilim gorek bu defe bele edek dayanmadan her gün
Tabii cikarir Dadu 3 ayindan oyleydi 4 ayi tamaminda ilk dishi ciktiYani çıkar mı hemen bilmiyorum da sıkıntıları çokk deliriyo ağza bişiyler almaya deli gibi kaşınıyo. Yakın galiba.:)
Hergün olmaz deyillər axıHele teze bashlamisansa hekime getme menden sene bir meslehet ozumde nece nefer qohumumda bu meslehetle hamile qalib hetta bacim yenice hamile qalib sizlere qismet inshAllah 10-20 ci gunler arasi hergun birliktelik bide ilishkiden sonra cimme duzdu adam bir qarip olur ama cimme hergun ilishki mutleqfiSehlinam bilmirem sene demishem ya yox
Öz aləmin vare sənindəBidene Allah dua ediremki bu donem tez kecsin dadu biraz basha dushen vaxtlari gelsin bugun yoldashim evdeydi markete zada getmishdik dadu onu nece mindise belencine mamamgile gelmeyime acigi gelir o qeder deyinir, meni nece qaca qaca getirib qoyubsa bura qoyube ustunehemishe diir ushagdi ne bilim ne ishden sonra 1-2 saat gormeynen deyilki butun gunu vaxt kecirdende basha dushub bizim veziyyet biabircilixdi 2 gundu multik zadda qoymuramki fikirini mene cemleshdire bilsin otuzfurub ona sozler oyrede bilim bugun 2 dene kitab almisham gorek oyrede bilecem ya yox yoldashimin butun meshur povr kitablarini cirig cirig edib yeyib bunlsrin bashina ne oyjn acacag bilmorem
5 aylık olmasına 4 gün var çıkar mı diyorsun.Tabii cikarir Dadu 3 ayindan oyleydi 4 ayi tamaminda ilk dishi cikti