Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah şad xəbər çıxar

Qohum eqrabadan uzaq takılaraq kendim buldum bu yolu kafam rahat oh mis
Bu ay yoldaşımla göbelekden müalice olunduq. Çox şükür başqa problemimiz yoxdu. İnşaALLAH görek ne olur
Nərmin hardasan başqa topiklərdə takılırsan ancaq
Yenə niyəyaən köhnə mesajıarı oxuyurdum, bir ümid dedim nəsə tapam bəlkə. Bu göbələk söhbəti nədi, yazmısan mualicə alırıq. Kişidədə olurki?

Salam qızlar. Sizden birşey soruşmaq isteyirem. Aranızda heç dominant follikulu böyüyüb ama çatlamayan var? 2atdı uzide baxdırırdım 2sinde de hekim deyir herşey mükemmel ölçü zad ama çatlamağına baxdırmağa gedende baxırıqki çatlamayıb balacalanır. Bu hefte ginekoloqa gedecem bu aybaşında da hormon analizleri verdirecem. Ama o vaxta kimi üreyim partlayır

Ay qız görmemişeme yazdıqlarıvızı indi təsadüfen dedim girim bura baxım gördüm ne qeder yazışma olub
Göbelek eyer sende varsa ilişki sırasında kişiye de keçir. Eyni anda müalice alanda temizlenir deyirler ama boş şeydi o müaliceden sonra yene oldu mende. Göbələyim ola ola hamile qaldım o bir engel deyil yani. İndi de var 2 hefte evvel yaxma verdim hekim dedi cüzi miqdarda var ama heçne elemedi

Bunlar da tablolarım. Yeni başladığımı da bitirdikden sonra göndererem heleki yarımçıqdı

Məndə bi dəfə oldu. İynə vurduq sovruldu getdi. Amma o dəhşət bişey deyil bildiyim qədəriylə. Ya mualicə yazılır ki normal partlasın, yada vaxtı gələndə iynəynən partladırlar.

Bilirəm ziyanlı bişey deyil, ama çox əsəb pozan zibildi. Yoldaşımda bi ara elədu mualicə. Azalır amma tam keçmir. Ancaq kremnən saxlıyıram, oda ovulatsiyadan sonra risklidi deyəsən. Onda heçnə dözək

Sizdə normalda folikullar nəvaxt partlıyırdı? Məndə hənişə 18 19dan sora olur. Həkimim deyir uje gec olur onda.

Deme deme o qaşıntı vareeee ennn nifret elediyim şeydi. İndi rahatlaşmışame ayy qız. Hamile qalannan həkim progesterona göre şam yazıb mene, o şam da axıb geldikce day ölürdüm. Uje 16cı heftemde hekime dedim ki men qaşıntıdan döze bilmirem iyne yazırsan derman yazırsan bunun yerine bilmirem ama bu şamı qoymaq istemirem uje. O da dedi day kes ehtiyac yoxdu onsuzsa dermanını içirsen. Onnan sonra oh be dedim.
Men de klotrimazol mazıynan keçirdirdim günlerimi.
Bu zibil tam keçmiyecek men alışdım artık yaxşıki ne hamile qalmaağa ne de uşağa ziyandı. Yoxsa nece olardı bilmirem

Bu bahsettiğin mantar enfeksiyonu mu canım?

Sizdə normalda folikullar nəvaxt partlıyırdı? Məndə hənişə 18 19dan sora olur. Həkimim deyir uje gec olur onda.
Menim tsiklim qısadı eslinde. Qız vaxtı yoxlatmışdım partlayırdı. Herşey normal idi. Toydan sonra quruluq oldu ondan şüphelendim uziye düşdüm. 20mm olur ama sonra partlamaq evezine sönür kiçilmeye başlayır. Ama xestelenmeyim zad hamsı normasındadı hem de rahat ağrısız oluram. Bugün hekime getdim analiz istedi. İndi xestelenmek vaxtımı gözleyiremki analize gedim

Salam qızlar necesiz???men mens oldu 3 gundubu ay çox umidlenmisdim elametler falanda var idi ama demekki psikolojikmiş ilk gun pis oldum ama yene yoldasimin sayesinde duzeldim ve bu defe fikirlesmiyecem akışına buraxacam ve bu defe elamet axtarmiyacam...sizce basqa nese etmek lazimdi sogan suyu falan ya ovulasiya testi falan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…