Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğurdan? Mən bilən hamiləlik varsa əyər uzidə bilinmir axı?? Qanda tez çıxdığın eşiymişdim.
Hamilelik varsa diyecek endometriya qalınlaşıb yoxsa yox. Menim adetimi 10gün keçdi uziye düşdüm. Üstden baxdı dedi hanı kise yoxdu. Üreyim düşdü ki vay boru hamileliyidi. Dedi ama uşaq yerini hazırlıyıb. Hekimim de dediki uzi eliyene, yox bu meni qane eləmir altdan bax. Oda altdan baxanda nöqte boyda kise gördü. Demem o ki eyer varsa yeri bilinecek. İnşallah vardır.
Eyer yoxsa da uzi etmiş olarsan bilersen ne var ne yox problem nedi? Adet olacaqsan ya yox onu da uzide bilmek olur zaten

Nə yaxşı, məndə fikirləşirəmki uzidə bilinmir heşnə. Çox sağol

Mende adet oncesi olur ozumfen asili deyil

Delosen ne hekim dadini cixar evliliyiv heckimide vecive alma bugunler bide geri qayitmaz...mende olmuyan problem yoxuyfu oz bibim ginekoloqdu mene baxmirfiki tezdi hele ozun qal 6 syimda qalmishdim

Doğurdan? Mən bilən hamiləlik varsa əyər uzidə bilinmir axı?? Qanda tez çıxdığın eşiymişdim.
Umidivj qirmag istemirem ama tecrubelerime dayanarag diirem cox bele etmish insan kimi testde hec kolge bele gormursense boshboshuna qana getme cixmiyacag biraz patavatsizlig eliyirem ama istemirem umidlenib pis olasan

Sehlinam bide qaldi seni aybashi oncesi hircinlashmagiva mende eynen eleydim yoldashim meni ele gorende uje bilirdi tazig diirdi vaxtdiindi yoxdu diyesen tam fikir vermemishem ama gecikende gelir o eseb mene ozumu narahat hiss edirem ama evveller adete 2-3 gun qalmish ele olurdum o bilirsen nedi stress hamilelik stressi adm o 2xetti gormekcun o qeder
Guli bide sencun yazimbizdede yoldashim istemiyib men istemishem cox deli kimi adet oncesi o qeder esebi olurdum adeti gorunce oturub o qeder agliyirdimki ele bil illernendi evliyem ama Sehlinam inanki hamile qalan kimi bu elediklerivizin cox menasiz oldugunu goreceksiz indi diiremki nece agilsiz olmushame 5-6 ay evli olur ozuvu öldur ushagcun agla dalash neyne onu size deyim bilesizki menim ilk hamileliyim inkishafdan qalandan sonra cox rahat hamile qaldim cunki yolunu uje bildim indide deyirem sizde bilin deferlelede demishem vecivize almiyin geti heyativi yashiyin bide goreceysiz hamilesiz hekim mene 3 ay qorun sonra mualice alib hamile qalmagimi soylemishdi ne ginekoloqa getdim ne bishey ozumcun getdim endikronoloqa zobumu prolaktinimi mualice eliyirdim 4 ayimda geciktim bele vinimanyasiz test eledim gordum hamile deyilem abortdan sonra biraz duzen qarishir 5 ayda uje eminiydimki o 2 cetti gorecem cox rahatligla eledimko hamileyem hamoleydimde dunya alem vecime deyildi o 5 ayi bir defede olsun hamilelik baresinde dushunmemishdim

Son düzenleme:
Sehlinam bide sene meslehet verim eger senin ginekoloqun deyirseki senin hecneyin yoxdu beynjvi sakitleshdir men sene cox cox meslwhet bilerdimki sen bidene endikronoloqa get ginekoloqa yox kim ne deyir desin ginekoloq endikronoloq kimi derine ene bilmir eger endikronoloji bir problem varsa ustunden jecir ele bele ama endikronoloq emmeli mualice edir umumiyyetle men butun qizlara diyerdimko endiye gedin ginekoloqlug birsheyin yoxdusa mene endim demishdiki ayten gineye getme seni doluyub puluvu alacaglar neticedede dermanlarla qarnin hecneyin yoxdu senin dolacag yene ondan xebersiz getdim gordjm gine dogurdanda diirki hecneyin yoxdu hele mene endi hekimide tapmishdilsrki get onun yanina day demedimki varimdisen endiye get mutleq peshman olmarsan

Eslinde cox duz deyirsen canim...mende deyirem gelecekde deyecem boş şeyler ucun ozumu uzmusem heyatimizi yaşaya bilmemisik...eslinde duzdu insanlar ucun heyatimizi yasiyabbilmiruk

Umidivj qirmag istemirem ama tecrubelerime dayanarag diirem cox bele etmish insan kimi testde hec kolge bele gormursense boshboshuna qana getme cixmiyacag biraz patavatsizlig eliyirem ama istemirem umidlenib pis olasan
Yok be. Əslində ehtiyacım var belə deyilməyinə. Qsynanama sorsan adi başağrımda hamileliu əlamətidi. Yox yerə ümidlənirən, sonra pis sınıram.
Yoldaşlmda deyir tələsmə. Məndə çox olub belə dala qabağa atmağı.
Düzü bi sərinlik keçdi ürəyimnən Olsaydı çıxardı. 10 gün gecikməynən inanmıram 3 testin hamsı səf olsun, çıxardı olsaydı.

Grtmişəm. Tsh artıq çıxdı məndədə. Dərman atıram oldi normaya düşüb indi

Əslində mən bu hamiləlik işin böyütmürəm gözümdə. Norma olanda vecimədə olmur. Amma oki bədən sboy verir, həyəcanlanırsanki nəsə varee. Oda boş çıxır. Bax onda vso sınlram.
İndidə 10 gün oldu heçnə yoxdu. Özdə yoldaşımnan 1 aydı qararlaşdırmışıqki adet gören kimi gedecik hekime aşılamaya. Buda belə. Özdə kistadan sora, böyük ehtimal günümüdə qarışdırmışam. Bircə başqa problem çıxmasın inşallah.

Evvel getmişem. Evlenmemişden qabaq gedirdim. Evlendikden sonra evdə özüm eledim. İndi de gerek başlıyam. Hekimimnen soruşum görüm ne diyir
Hee zaman tez keçir men de yeni evliydim indi uje 4 ildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…