Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evvel getmişem. Evlenmemişden qabaq gedirdim. Evlendikden sonra evdə özüm eledim. İndi de gerek başlıyam. Hekimimnen soruşum görüm ne diyir 🤔
Hee zaman tez keçir men de yeni evliydim indi uje 4 ildi 😲
Məndə eləməliyəm amma özümü yığa bilmirəm. Məsuliyətsizəm, yarım atıram hər işi. Bilmirəm necə eliyim

Məndə eləməliyəm amma özümü yığa bilmirəm. Məsuliyətsizəm, yarım atıram hər işi. Bilmirəm necə eliyim
Bu ara men de eleyemm😔
Youtubeda tanya adında qız var tgym'di kanalının adı. Orda aylıq proqramlar var. Heftede 3 defe. Onla biryerde elesen hevesin olacaq. Çox da deyil yarım saatdı. Gir onu ele 😍

Yok be. Əslində ehtiyacım var belə deyilməyinə. Qsynanama sorsan adi başağrımda hamileliu əlamətidi. Yox yerə ümidlənirən, sonra pis sınıram.
Yoldaşlmda deyir tələsmə. Məndə çox olub belə dala qabağa atmağı.
Düzü bi sərinlik keçdi ürəyimnən🤣 Olsaydı çıxardı. 10 gün gecikməynən inanmıram 3 testin hamsı səf olsun, çıxardı olsaydı.
Yox yox belkede soyeceysen meni ama mende cox yashamisham testler sehvdi diib qana getmishem ama cixmiyib test sehv gostermir yene olanda negatif cixmir

Grtmişəm. Tsh artıq çıxdı məndədə. Dərman atıram oldi normaya düşüb indi
Arada yoxlatdir onu bide mutleq shekilde prolaktine baxdir eger baxdirmamisansa cunki tsh prolaktinle paralel olur hemishe 1i olanda o biri mutleq olur menim prolaktinden cox cekmishem onla hamile qalmag cetin olur

Əslində mən bu hamiləlik işin böyütmürəm gözümdə. Norma olanda vecimədə olmur. Amma oki bədən sboy verir, həyəcanlanırsanki nəsə varee. Oda boş çıxır. Bax onda vso sınlram.
İndidə 10 gün oldu heçnə yoxdu. Özdə yoldaşımnan 1 aydı qararlaşdırmışıqki adet gören kimi gedecik hekime aşılamaya. Buda belə. Özdə kistadan sora, böyük ehtimal günümüdə qarışdırmışam. Bircə başqa problem çıxmasın inşallah.
Yaxshi olar inshAllah ureyuvi sixma menim bir padruqam var anasi ginrkoloqdu kecelin caresi olsa oz bashina qilar diirler ne diirler onj bile diyemedim🤣qiz 3 ilden sonra ana oldu anasi digushda xestelerine diirdiki menim qizimcun dua eliyin dogush aninda edilen dua qebul olunur zad indi mashAllah bidene tontish qizi var herenin qismeti bir vaxta yazilib bidene qohumum var qiz aybashi nedi bilmir evvelden o halda 2 defe hamile qalib inkishafdan qalib belkede 10 ilden cox olar bude ayten seferovanin yanima gedib Allah ona bidene qiz hediyye ginderib yeni qismet ondan artigini yemek olmaz bide baxdinko hamilesen😍bide bilirsen neyne fikirleshmemek mumkum deyil basha dushurem bir marag oyat ozunde menim shekil cekmeye cox maragim var yoldashimim ish kitabcasini cizma qara elemishdim butun dadudan qabag ozde ruckaynan mudirin yaninda acmishfi rengi qizarmishdi😅eve geldiki bu nedi diir mende camaatin icinde acmishamki prayekt gosterim sonra fikirleshdimki rengli qelem zad alim bacatiramda bu ishi kocam almadiki 2 gunlukdu elemiyeceksen neylese meshgul ol

Bu ara men de eleyemm😔
Youtubeda tanya adında qız var tgym'di kanalının adı. Orda aylıq proqramlar var. Heftede 3 defe. Onla biryerde elesen hevesin olacaq. Çox da deyil yarım saatdı. Gir onu ele 😍
Ne ishe yatiyirki duzdu memde alinmaz ama yenede ne ishe yatadigini desen belke alinfiraram😆

Arada yoxlatdir onu bide mutleq shekilde prolaktine baxdir eger baxdirmamisansa cunki tsh prolaktinle paralel olur hemishe 1i olanda o biri mutleq olur menim prolaktinden cox cekmishem onla hamile qalmag cetin olur
Yoxlatmışam hamsını. Normada çıxdı. Tsh 2 aydan bir baxırdıq, indi düzəlib şükür.
İş olanda başım qarışırdı. İndi heçnəyə həvəsim yoxdu. Mal mal yatıram bütün günü. Rəngəmə çıxartdırdım yarım qalıb olda. Qolbaq toxuyurdum da öldü həvəsim. Nə kinoya baxmağa nə kitab oxumağa istəyim qalmıyıb. Qabaqları amma o qədər maraqlı şeylər fikirləşirdim özümçün. Deyirəm hamı işə getsin evdəkilər onu eliyəcəm, bunu eliyəcəm. Yeməyi gücnən eliyib qoyuram. Enerjim bitib deyesen))) tükəndim

Test yenə neqativ çıxdı getdim həkimə.axırı. deyir bəlkədə hormonlar oynuyub. Hər ehtimala qx di nədi onnan verdim. Yəgin yenə mualicə olacaq. Eləbil mənə nəsə elədikcə tərs reaksiya verire. Adicə polipi matkadan kim götürdü hamilə qaldı; mən götüzdürən kimi aybaşım qarışdı. Nəysəye qızlar çox danışıram, boş danışıram))) Durum evi yığışdırım.
Qoruyun özünüzü💓💓💓

Yoxlatmışam hamsını. Normada çıxdı. Tsh 2 aydan bir baxırdıq, indi düzəlib şükür.
İş olanda başım qarışırdı. İndi heçnəyə həvəsim yoxdu. Mal mal yatıram bütün günü. Rəngəmə çıxartdırdım yarım qalıb olda. Qolbaq toxuyurdum da öldü həvəsim. Nə kinoya baxmağa nə kitab oxumağa istəyim qalmıyıb. Qabaqları amma o qədər maraqlı şeylər fikirləşirdim özümçün. Deyirəm hamı işə getsin evdəkilər onu eliyəcəm, bunu eliyəcəm. Yeməyi gücnən eliyib qoyuram. Enerjim bitib deyesen))) tükəndim
Bilirsen nedendi? Kkdandı. Burdan reddolub çıxa bilseydim. Men de eynen eleyem. Seherden axşama mal mal uzanıb burda gezirem. Seher ayılanda diyirem ne yaxşı onu eliyecem bunu eliyecem ama heşne de elemirem bütün günü tel elimde burdayam. 🤦 Buranı terketmem lazım 🤦

Bilirsen nedendi? Kkdandı. Burdan reddolub çıxa bilseydim. Men de eynen eleyem. Seherden axşama mal mal uzanıb burda gezirem. Seher ayılanda diyirem ne yaxşı onu eliyecem bunu eliyecem ama heşne de elemirem bütün günü tel elimde burdayam. 🤦 Buranı terketmem lazım 🤦
Oda ola bilər)) Burada həvəsimi öldürdüm onsuzda😂😂 yeni məşquliyətlər çıxacaq

Həkim dedi. Neçəsin bilmirəm, həkim özü öyrənib dedi. Onsuzda rəqəmbən başım çıxmır deyə istəmədim cavabı qaldı.
Deliseen istiyesen gerek. Bunnan sonra ağlında olsun mütləq iste. Seni ümidlendirmekçün demirem. Ama burda bir qıza demişdiler ki negatifdi o da soruşmamışdı ki hamile deyiləm. Men başını o qeder bezdirdim ki zeng eledi xestexanaya dedi ki sonucumu maile gönderin. Sonuç 54 çıxıb. 5den yuxarı hamilelikdi. Var elə hekimler 🤦

X