- 11 Mart 2018
- 991
- 647
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.961
Məndə eləməliyəm amma özümü yığa bilmirəm. Məsuliyətsizəm, yarım atıram hər işi. Bilmirəm necə eliyimEvvel getmişem. Evlenmemişden qabaq gedirdim. Evlendikden sonra evdə özüm eledim. İndi de gerek başlıyam. Hekimimnen soruşum görüm ne diyir
Hee zaman tez keçir men de yeni evliydim indi uje 4 ildi
Bu ara men de eleyemmMəndə eləməliyəm amma özümü yığa bilmirəm. Məsuliyətsizəm, yarım atıram hər işi. Bilmirəm necə eliyim
Deyəsən eliyirdim bi araBu ara men de eleyemm
Youtubeda tanya adında qız var tgym'di kanalının adı. Orda aylıq proqramlar var. Heftede 3 defe. Onla biryerde elesen hevesin olacaq. Çox da deyil yarım saatdı. Gir onu ele
Ona baxsan heveslenersenDeyəsən eliyirdim bi araEnerji tez bitti
Yox yox belkede soyeceysen meni ama mende cox yashamisham testler sehvdi diib qana getmishem ama cixmiyib test sehv gostermir yene olanda negatif cixmirYok be. Əslində ehtiyacım var belə deyilməyinə. Qsynanama sorsan adi başağrımda hamileliu əlamətidi. Yox yerə ümidlənirən, sonra pis sınıram.
Yoldaşlmda deyir tələsmə. Məndə çox olub belə dala qabağa atmağı.
Düzü bi sərinlik keçdi ürəyimnənOlsaydı çıxardı. 10 gün gecikməynən inanmıram 3 testin hamsı səf olsun, çıxardı olsaydı.
Arada yoxlatdir onu bide mutleq shekilde prolaktine baxdir eger baxdirmamisansa cunki tsh prolaktinle paralel olur hemishe 1i olanda o biri mutleq olur menim prolaktinden cox cekmishem onla hamile qalmag cetin olurGrtmişəm. Tsh artıq çıxdı məndədə. Dərman atıram oldi normaya düşüb indi
Yaxshi olar inshAllah ureyuvi sixma menim bir padruqam var anasi ginrkoloqdu kecelin caresi olsa oz bashina qilar diirler ne diirler onj bile diyemedimƏslində mən bu hamiləlik işin böyütmürəm gözümdə. Norma olanda vecimədə olmur. Amma oki bədən sboy verir, həyəcanlanırsanki nəsə varee. Oda boş çıxır. Bax onda vso sınlram.
İndidə 10 gün oldu heçnə yoxdu. Özdə yoldaşımnan 1 aydı qararlaşdırmışıqki adet gören kimi gedecik hekime aşılamaya. Buda belə. Özdə kistadan sora, böyük ehtimal günümüdə qarışdırmışam. Bircə başqa problem çıxmasın inşallah.
Eynen menMəndə eləməliyəm amma özümü yığa bilmirəm. Məsuliyətsizəm, yarım atıram hər işi. Bilmirəm necə eliyim
Ne ishe yatiyirki duzdu memde alinmaz ama yenede ne ishe yatadigini desen belke alinfiraramBu ara men de eleyemm
Youtubeda tanya adında qız var tgym'di kanalının adı. Orda aylıq proqramlar var. Heftede 3 defe. Onla biryerde elesen hevesin olacaq. Çox da deyil yarım saatdı. Gir onu ele
Nece ne işe yarıyır ay qız pilatesdideNe ishe yatiyirki duzdu memde alinmaz ama yenede ne ishe yatadigini desen belke alinfiraram
Yoxlatmışam hamsını. Normada çıxdı. Tsh 2 aydan bir baxırdıq, indi düzəlib şükür.Arada yoxlatdir onu bide mutleq shekilde prolaktine baxdir eger baxdirmamisansa cunki tsh prolaktinle paralel olur hemishe 1i olanda o biri mutleq olur menim prolaktinden cox cekmishem onla hamile qalmag cetin olur
Bilirsen nedendi? Kkdandı. Burdan reddolub çıxa bilseydim. Men de eynen eleyem. Seherden axşama mal mal uzanıb burda gezirem. Seher ayılanda diyirem ne yaxşı onu eliyecem bunu eliyecem ama heşne de elemirem bütün günü tel elimde burdayam.Yoxlatmışam hamsını. Normada çıxdı. Tsh 2 aydan bir baxırdıq, indi düzəlib şükür.
İş olanda başım qarışırdı. İndi heçnəyə həvəsim yoxdu. Mal mal yatıram bütün günü. Rəngəmə çıxartdırdım yarım qalıb olda. Qolbaq toxuyurdum da öldü həvəsim. Nə kinoya baxmağa nə kitab oxumağa istəyim qalmıyıb. Qabaqları amma o qədər maraqlı şeylər fikirləşirdim özümçün. Deyirəm hamı işə getsin evdəkilər onu eliyəcəm, bunu eliyəcəm. Yeməyi gücnən eliyib qoyuram. Enerjim bitib deyesen))) tükəndim
Oda ola bilər)) Burada həvəsimi öldürdüm onsuzdaBilirsen nedendi? Kkdandı. Burdan reddolub çıxa bilseydim. Men de eynen eleyem. Seherden axşama mal mal uzanıb burda gezirem. Seher ayılanda diyirem ne yaxşı onu eliyecem bunu eliyecem ama heşne de elemirem bütün günü tel elimde burdayam.Buranı terketmem lazım
Adet mi oldun?Bu arada, Aytən haqlıydı. Testlər düz göstərirmiş
Yo, qan analizindən bildikAdet mi oldun?
Neçe çıxdı? Ne eceb qan verdin bes?Yo, qan analizindən bildik
Həkim dedi. Neçəsin bilmirəm, həkim özü öyrənib dedi. Onsuzda rəqəmbən başım çıxmır deyə istəmədim cavabı qaldı.Neçe çıxdı? Ne eceb qan verdin bes?
Deliseen istiyesen gerek. Bunnan sonra ağlında olsun mütləq iste. Seni ümidlendirmekçün demirem. Ama burda bir qıza demişdiler ki negatifdi o da soruşmamışdı ki hamile deyiləm. Men başını o qeder bezdirdim ki zeng eledi xestexanaya dedi ki sonucumu maile gönderin. Sonuç 54 çıxıb. 5den yuxarı hamilelikdi. Var elə hekimlerHəkim dedi. Neçəsin bilmirəm, həkim özü öyrənib dedi. Onsuzda rəqəmbən başım çıxmır deyə istəmədim cavabı qaldı.