Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erin sene mentiqden danışıb şeyxin boş boş sözüne inanır? Üzerliyi Fatimeyi-Zehra ekib balalarını bednezerden qorumaqçun. Üzerliye inanmıyan birini birinci defe görürəm şok oldum gerçekten.
Quranda gostere bilersen mene Fatimeyi-Zehranin elediyini???sene bosh gele biler ama haqlidi ozumde bunu bilirem bide ehli sunnelikden niye xoshum gelir onlar hersheyi subutla danishirlar Quranla subut edib danishirlar mehz ele buna gore siyelikden kecmishem ehli sunneye anlayishlsri olmadiglari birsheyi demirler yene bashladig qirishmaga

Hee 1 yashina kimi hec paylashmsdim ushagimin uzunu goren olmadi indi nese cekib paylsshiram hergun yox nese mene coc maragli gelen shekil

Ne menası var bax? Böyüy adama da göz deyir qaldıki el boyda uşağa nece göz deymesin?
Men nişanlı olanda yoldaşımnan özümün şekillerimizi qoyurdum ama sadece ellerimiz olan kısmını, ya bir filme getmişik el ele film biletleri falan. Hemişe paylaşan günü gic gic sebeblerden dava eliyirdik. Sonra anladım paylaşmadım.
Bugün burda yoldaşımı terifliyim ay bele mükemmeldi ele mükemmeldi çox yox bax axşam eve gelen kimi davadayıq. Sebebsiz. Gözdü bu kızım. Uşağa yazığın gelsin eləmə

He vAllah duzdu☹☹☹kayincomda basha salmishdi mene bir ara instadan butun shekilleri arshivledim zad ama sonra yene bashladim ama duz deyirsen gerek ushagi elemiyim

Quranda Peyğemberlerin heyatı yazılmır etraflı bu o demek deyilki bunlar olmıyıb. Peyğəmbər haqqında esaslı Hedisler var meselen. Yoldaşın onları da inkar eliyir? Bezi gicgic insanlar uydururlar düzdü ama fakt yoxlamısan görürsen ki bu üzerliyin sene ziyanı yoxdu xeyri var. Demeli bir esas varda burda. Onu yandıranda heçne yox iyi bele rahatlıq verir adama. Ehli sünne men de sevirem gerçekten özüm şie olsam da hörmet eliyirem. Çünki axmaq qoyun sürüsü şielerden deyilem. Ama menim hörmet elediyim kimi qarşıdaki da hörmet elemelidi men bunu yandırıram bu heqiqeten mene tesir eliyirse (diyeceksen ki psixolojidi, onu da düşündüm, yoldaşım evde olmadan yandırdım her şeyin üst üste geldiyi dönemde. Heç onun xeberi bele olmadı. Ama o anda problemler bitdi) buna inanmaqda da davam eliyirem. Sen ve yoldaşın nece inandız bes senin imanıvın zeif olmasına?

Guya ozumce hele az bishey eliyirem sehifede yox storyde paylashiramki qalmasinonsuzda hami gorur ne mentiqle bunu edirem ozumde bilmirem

Day sene sözüm yoxdu az. 1ildi beleyik deyire birde. Az uşağ ele 1 yaş neçese aylıqdıda. 2-3 yaşı olsa diyersen he. Noldu doğulan kimi öyreşdirdin onu ele şeylere.
Nağıl zad oxuyursan ona?

Guya ozumce hele az bishey eliyirem sehifede yox storyde paylashiramki qalmasinonsuzda hami gorur ne mentiqle bunu edirem ozumde bilmirem
O gün seni burda görende öz özme diyirdim ki men bu qıznan niye dalaşırdım hemişe görəsən. Az bir noktada buluşmazmı ya insan hiç. Men hamıynan uygunlaşan adam, bir senle dil tapa bilmedim arkadaş

Day sene sözüm yoxdu az. 1ildi beleyik deyire birde. Az uşağ ele 1 yaş neçese aylıqdıda. 2-3 yaşı olsa diyersen he. Noldu doğulan kimi öyreşdirdin onu ele şeylere.
Nağıl zad oxuyursan ona?
Hee 4 ayindan zaddan bashladi yememeye bu usulu secdikyox ona gore diirem gerek kitab alimguya yatacagdim dadu durdu

Ay sagol VAllah mende eynen eleyem ama biz niye yola getmirij bi cozemedimadeten burclere baxirlar hec bashim cixmir ama mafagalidi sen ne burcusen yaddashima yazim gorum o burclernen yola gedecem ya yox

Judy_K bide senden ne sorushaceydim wizlar variydiye cano sonra azeri qiz variydiye 2 ci defe aile heyati quran onlarnece oldular ushaqlari oldu?axrinci defe hamileydiler diyesen o azeri qizinki olmushfu tebrikde etmishdim tam yadimda deyil

Hee 4 ayindan zaddan bashladi yememeye bu usulu secdikyox ona gore diirem gerek kitab alimguya yatacagdim dadu durdu
Gerek yox mütləq al. Sora diyir men ne danışım uşaqnan. Şekilli kitablar var al ver özü şekillerine baxsın sonra sen de oxu. Sırf yatanda yox belede de oxu. Yimey yidirdende

Ay sagol VAllah mende eynen eleyem ama biz niye yola getmirij bi cozemedimadeten burclere baxirlar hec bashim cixmir ama mafagalidi sen ne burcusen yaddashima yazim gorum o burclernen yola gedecem ya yox
Hahahah yoldaşın bilir sen kimnen yola gedeceksen az? Men buğayam. Sen diyesen qızsan ya da şirsen. Ele yadımda qalıb.

can09e burdadıda bayaq ele danışırdıq he qızı oldu. Leylanın da. Yaxşıdılar şükür.

Xoş geldin can necesen? Veziyet ne yerdedi? O dediyin meselede qerarlısan?
Sagol günü günnən daha da qerarlasiram ele mən çox çətinlik gormuwem bu evlilikdə ama yenədə bowanmamiwam ama bu pislik adam adi bir şeydə bowanmaqdsn danışdı və məndə qəbul elədim 4gun olar heç ta xəbər yoxdu mamamın yanındayam elə onsuz kurtajdan sora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…