- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.781
Ailen ne diyir can? Mamangili de gencededi?Sagol günü günnən daha da qerarlasiram ele mən çox çətinlik gormuwem bu evlilikdə ama yenədə bowanmamiwam ama bu pislik adam adi bir şeydə bowanmaqdsn danışdı və məndə qəbul elədim 4gun olar heç ta xəbər yoxdu mamamın yanındayam elə onsuz kurtajdan sora
Birce mamam var əvvəllər razı olmurdu indi deyir bosanAilen ne diyir can? Mamangili de gencededi?
Heee o gunki qiz necesen?Men heleki sizlernen taniw deylem Judy k tanıyıram hamile qrupundaydim
NormalfasonHeee o gunki qiz necesen?
Hee mutleqdi gorekde gedib cixa bilirem 28 mollda variydi ushaga aid dukan ali bebeydi neydi bilmirem qrup yoldashim demishdi korpe olanda fetmishdim ele kitablar variydiGerek yox mütləq al. Sora diyir men ne danışım uşaqnan. Şekilli kitablar var al ver özü şekillerine baxsın sonra sen de oxu. Sırf yatanda yox belede de oxu. Yimey yidirdende
Mall'ar açılıbki ?Hee mutleqdi gorekde gedib cixa bilirem 28 mollda variydi ushaga aid dukan ali bebeydi neydi bilmirem qrup yoldashim demishdi korpe olanda fetmishdim ele kitablar variydi
Sualivi anlaya bilmedimki ne diirsen)))dolcayam en uzu yola burcHahahah yoldaşın bilir sen kimnen yola gedeceksen az?Men buğayam. Sen diyesen qızsan ya da şirsen. Ele yadımda qalıb.
Mejde yuxuluyuram hemisheki kimi adim Aytendir he bebishim burda olubNormalfasonSen necəsən adın nə bebiş varmi
Kocam dunen dedi acilib ama menim xeberim yoxdu duenn onu fikirleshirdimki acilibsa goresen ushagnan buraxarlar meni maskasiz buraxmirlarMall'ar açılıbki ?
MasaAllah Allah saxlasinMejde yuxuluyuram hemisheki kimi adim Aytendir he bebishim burda olub
Mən bilən dunen açıldıKocam dunen dedi acilib ama menim xeberim yoxdu duenn onu fikirleshirdimki acilibsa goresen ushagnan buraxarlar meni maskasiz buraxmirlar
En üzü yola evetSualivi anlaya bilmedimki ne diirsen)))dolcayam en uzu yola burcbuga hec tanishim yoxdu diye bilemedim
He topiğin ortasına buraxdı uşağı. Göbek bağını ben kestim kendi ellerimleMejde yuxuluyuram hemisheki kimi adim Aytendir he bebishim burda olub
Otur oturduğun yerdeKocam dunen dedi acilib ama menim xeberim yoxdu duenn onu fikirleshirdimki acilibsa goresen ushagnan buraxarlar meni maskasiz buraxmirlar
Cox sagol Allah size qismet etsin inshAllahMasaAllah Allah saxlasin
He acilib sinema zad acilmiyibMən bilən dunen açıldı
Yoldashim yox yaddashim yazmishdim diyesenEn üzü yola evetsualım oyduki diyirsen yoldaşımnan soruşum görüm yola gedirem? Mende onu diyiremki yoldaşın mı karar veriyor senin kimle yola gedib getmediyine?
DiimiHe topiğin ortasına buraxdı uşağı. Göbek bağını ben kestim kendi ellerimle
Delisen ne risk sen yatmisan fil qulagindaOtur oturduğun yerde
Uşağı çıxartma bele riskli durumlarda bayıra.