- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.741
Sizden olmasınOldu Valla. Çok merak ettim ama nerden öğrendin?
Böyle kolayca anlamana kapmana ve yerinde kullanmana şaşırmıştım amaaaa bi an boğa hatunu olduğunu unutmuşum kusura bakma beybiSizden olmasın
İyi madem buradan konuşuruz kuzum rahatsan:)
Naptın nasıl gidiyo; )
Günaydın. Eveett tam bir boğayız sanırsamBöyle kolayca anlamana kapmana ve yerinde kullanmana şaşırmıştım amaaaa bi an boğa hatunu olduğunu unutmuşum kusura bakma beybi
İyi canım çok şükür herşey yolunda gidiyor. İdrar ve kan testleri yaptırdım çok şükür Rabbime hepsi gayet yerinde herşey yolunda çıktı.
Napıyo teyzesinin kuzucukları?
Coox sagol caaan dunen sonunda normal elaqe oldu ozumu rahat buraxdim uje dediklerin kimiCan ay bajı canyoxe indi tetile çıxıb elemiyin bu virus belası qutarsın getsin. Guli007 Evivizde de ortam düzelde bilersiz. Biz hamilelikden qabaq heftede 1 yada 2 hefteden bir, eylence gecesi eliyirdik. Maraqlı oyunlar oynuyurduq, gecenin irelileyen saatlarında film falan izleyirdik, arada bir o iş de arada olurdu reklam arası kimi , sonra filme davam. Gün doğuşunu beraber izliyib yatırdıq al sana evde tetil.
Hangi uyarı canım? Nirde?Judy_K ama şu azeri yazmayın uyarısını tam anlayamadım kuzu.
Sevindim. Yumurtlamayı da boşver. Her qadın eyni vaxtda yumurtlamır. Elesi var adet biten kimi yumurtlama olur elesi var 2 hefte sonra, elesi de var adetine 2-3 gün qalmış. Qadın orqanizması çox qelizdi can. Heç fikir verme yumurtlama oldu olmadı yaşa getsin.Coox sagol caaan dunen sonunda normal elaqe oldu ozumu rahat buraxdim uje dediklerin kimiyumurtalama vaxtina kimi oyrene bilerem yeginki
Caaan heee akisina buraxacamSevindim. Yumurtlamayı da boşver. Her qadın eyni vaxtda yumurtlamır. Elesi var adet biten kimi yumurtlama olur elesi var 2 hefte sonra, elesi de var adetine 2-3 gün qalmış. Qadın orqanizması çox qelizdi can. Heç fikir verme yumurtlama oldu olmadı yaşa getsin.
Terzi kendi söküğünü dikemez deyirlere mende de o mesele. Sen rahat buraxdın men eksine çox sıxdım özümü dünen
Azerice yazmayın demişler ya uyarmışlar ya neden acabası onu soruyodum: )Hangi uyarı canım? Nirde?
Hamileliye göre 4 aydı uje hekim olmaz demişdi dünen yavaş yavaş olabiler dedi oda uzun zamandan sonra olanda ne bilim yavaş yavaş olmasına baxmayaraq ağrım oldu ağrıya göre de çox sıxdım özümüCaaan heee akisina buraxacamaaa niee
He azcık anlamıştım ama emin olmak için sordumAzerice yazmayın demişler ya uyarmışlar ya neden acabası onu soruyodum: )
Yox bizimkinin Shukur Allaha asililigi yoxdu ama tessufki multikle yemek vermeye oyreshdirmishem inshAllah ushagin olsun goreseceysen yemeyi ucun adam hershey eliyirYaramaz uşaqdıdadanışmamağına fikir verme oğlan uşaqları gec açılışır. Oturub nese öyretmeye de çalışma yorulmasın uşaq. Prosta çoxlu söhbet ele oynan evde. Gündeliy heyatın baresinde meselen, çoxlu danış. Avtomatik dili açılacey. Telefon planşet kimi şeyler uşağın danışığını gecikdirir passivleşirler. Özün danışsan yaxşıdı.
Yox haqlidi heqiqeten imanim zeyifdi elmim yoxdu elmim olsa seve seve qilaram anlayishim olsa derk etsem ne bilime duz deyirsen bidefe tembelleshdinse vse ardi arxasi gelir mende tamamen buraxmamaga calishiram ozume diiremki qezaya bele qalsam mutleq qilim zadPaaahh şeyxe bax imanı zeifmiş. Onu biz bile bilmerik kimin imanı zeifdi. Fikir verme sen ona. Her adamda olur ele gelgitler. Tamamen atma ama qılmağa çalış zamanla yoluna oturacaq inşallah. Menimçün rahatlıq da önemlidi meselen. Biz bir ara tek yaşıyırdıq bilirsen yeqin, orda ev o qeder rahat idiki mene sübh namazına hergün qalxırdım, yoluna qoymuşdum günde 5 defe gecikdirmeden qılırdım namazımı lezet eliyirdi özüme de. Oturub Quran oxuyurdum namazdan sonra. Tezden köçdüy bağa. Burda ev yekedi nedi bilmirem sebeb nedi bura köçəndən gücnen gedirem namaza. Bu hamilelikde de baş dönmelerim çox oldu birde ilk 3 ay riskliydi uzandım bütün günü elebil uzaqlaşdım namazdan. Teze teze toparlanmağa çalışıram. Herede bir faktor olurda zamanla keçecek day şeyx kimi imanı zeifdi dimey düzgün deyil.
Delisen demireme cadu olunubAy qız boş şeylerdi boooyyy. Ne cadu. Nezere inanıram. Her cümə evimde üzerlik yandırıram yoldaşımın başına öz başıma doluyuram kül olur üzerlik listin üstünde. Onda bilirem ki he göz var çıxır. Onnan sora yüngülleşme gelir elebil. Boşver takılma ele her diyilene.
Menim mamagil zad eliyir yoldashim lag eliyirki eziyyet cekmiyin uzerlik tonqali qaliyin evin ortasinda el ele tutun firranin bashina afrikalilar kimi hu ha hu ha ozundementiqli qizssn eleme bele sheylerAy qız boş şeylerdi boooyyy. Ne cadu. Nezere inanıram. Her cümə evimde üzerlik yandırıram yoldaşımın başına öz başıma doluyuram kül olur üzerlik listin üstünde. Onda bilirem ki he göz var çıxır. Onnan sora yüngülleşme gelir elebil. Boşver takılma ele her diyilene.
Hee 1 yashina kimi hec paylashmsdim ushagimin uzunu goren olmadi indi nese cekib paylsshiram hergun yox nese mene coc maragli gelen shekilUşağın şekillerini paylaşırsan?Yapma sora diyir günde bir yerini partladır. Yazıq uşaq
Ay qız uşaq oturub meselen kuxnada. Sen de işivi göre göre danış. İndiii, Davudun yimeyini hazırlıyııım yisiin, böyüsün, daha şiriiin daha yaraşıqlı olsuuunn. Meselen diyirem ağlıma bu geldi. Evde gördüyün hərşeyi danış çenen işdesin uşaq tv, telefon planşetdense senin sesivi eşitsin.Yox bizimkinin Shukur Allaha asililigi yoxdu ama tessufki multikle yemek vermeye oyreshdirmishem inshAllah ushagin olsun goreseceysen yemeyi ucun adam hershey eliyirbide bele dil dil otduyume baxmiyin ushagla danishmagla qeti aram yoxdu ama tek deyilem ozumle deyinirdimki niye beleyem sonra mehlede 2-3 valideyn var onlarda menim kimidi ne danishim deyirler ama o sozun beynime girdi mecbur elemiyecem danishacagda ozu inshAllah
He dunen heyetde ondan 3 ay boyuk bir ushagi coc mal kimi gorende basha dushdumki aktiv ushag daha yaxshidiUşağın aktiv olmağı yağşıdı. Məcbur eliyib otuzdurma, nəsə öyrənənnəndə də oynaya oynaya eliyin. Hərəkətli uşaqlar zehni daha inkişaflı olur
Erin sene mentiqden danışıb şeyxin boş boş sözüne inanır? Üzerliyi Fatimeyi-Zehra ekib balalarını bednezerden qorumaqçun. Üzerliye inanmıyan birini birinci defe görürəm şok oldum gerçekten.Menim mamagil zad eliyir yoldashim lag eliyirki eziyyet cekmiyin uzerlik tonqali qaliyin evin ortasinda el ele tutun firranin bashina afrikalilar kimi hu ha hu ha ozundementiqli qizssn eleme bele sheyler
O ele olmur malasef memimkide eleydi indi ozu qoyurAy qız uşaq oturub meselen kuxnada. Sen de işivi göre göre danış. İndiii, Davudun yimeyini hazırlıyııım yisiin, böyüsün, daha şiriiin daha yaraşıqlı olsuuunn. Meselen diyirem ağlıma bu geldi. Evde gördüyün hərşeyi danış çenen işdesin uşaq tv, telefon planşetdense senin sesivi eşitsin.
Yimey vermeye qalanda da enn böyük yalnışdıye o uşağın yimey yiyende planşete baxması. Çeyneme prosesini heyata keçirmir qoydun ağzına udur fikri yimeyde qalır. İndi bele öyreşdirsen mede bağırsaq problemleriynen rastlaşarsan qəbiz olar oyun açar başıva. Başqa bir üsul tap araşdır telefondan uzaq tut uşağı. Mən indi bele diyirem sabah ana olanda ürəyim dözmese de kocam icaze vermiyecek o da eyni mənim kimi fikirleşir. Özün danışa danışa yola getir uşağı birtəhər.