- 13 Nisan 2020
- 734
- 530
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.721
İnşallah canim çoox sagolTabletkadan tabletkaya ferq var ama. Baxarsan gör neçe qramlıqdı aldığın. 400mgdısa günde 1 defe içersen. Eyer azdısa meselen 1tabletka 1 qramdısa seher axşam içe bilərsən. Fol turşuları növbenövdü.
He bir defe hekimin eline düşdün vse. Davamı gelecek. Ona göre ne qeder gec getsen o qədər yaxşı olar seninçün. İnşallah hamile olduğun üçün gedersen hekime
İmkan varsa tətilə çıxın birgə beyniniz dincəksin (mənimki özünə paltar tikə bilməyən dərzi məsləhətidiİnşallah canim çoox sagol
Heee oda olar belke uzaqlassaq normal bir yerde yaxşı olaram yaxşı fikirlerle@minik_p Düz de
İmkan varsa tətilə çıxın birgə beyniniz dincəksin (mənimki özünə paltar tikə bilməyən dərzi məsləhətidi) Məndə çox narahat tipəm, hamı deyir rahatlaşmasan olmayacaq
Stimulasiyada dərmannan folikulu yetişdirirlər, vaxtı gələndə iynəynən partladırlar. Oda keçən ay otnan stimulasiya elədik guya, kista yarandı.Stimulyasiya nedi aşılamadı? Odusa boşa zaman ve para kaybı diyirler. Onnansa burda bir qadın var idi yolunu tapmışdı. Elaqeden sonra yoldaşı bir qaba töküb spermanı o da şprise çekib(İynesini çıxardıb). Küreyi üstə uzanıb ötürüb onu axıra qeder özüne. Spermanın tüplere daha tez çatmasını sağlamaqçun. Uzanıb durmuyub. Oynan da hamile qalmışdı. İstesen yoxluyarsan
Uşağın aktiv olmağı yağşıdı. Məcbur eliyib otuzdurma, nəsə öyrənənnəndə də oynaya oynaya eliyin. Hərəkətli uşaqlar zehni daha inkişaflı olur1 yash 4 ayligdi ozum kimi xirdadigah danish gah danishmir danishmag diendeki mama papa nene gel zad 2-3 gun deyir 1-2 ay demir son zamanlar ozunu cagirir dadu dadu bide qaynananam sheir oyretmishdi gusi gusi gaga dunen diiremki gusi gusi baxiram ga ga diir yest khotiti diirem da da diir temple gozluyurki mem diim sonra desin danishmagi mene cox maraglidi ama onun maragi yoxdu bashqa ushaglar kimi qucagimda otuzdurub nese oyrede bilmirem qacir bununki ancag oynamagdida bide hergun bir yerini partdadir ele gun yoxduki felaket bash vermesin emelli partdadir☹
Deymez. Tezlikle gözel xeberlerini gözleyirikİnşallah canim çoox sagol❤
Can ay bajı can@minik_p Düz de
İmkan varsa tətilə çıxın birgə beyniniz dincəksin (mənimki özünə paltar tikə bilməyən dərzi məsləhətidi) Məndə çox narahat tipəm, hamı deyir rahatlaşmasan olmayacaq
Ay qız o şpris meselesini yoxla. Seni etiketlemişdim o konuyaStimulasiyada dərmannan folikulu yetişdirirlər, vaxtı gələndə iynəynən partladırlar. Oda keçən ay otnan stimulasiya elədik guya, kista yarandı.
Yoldaşımda aşılama isteyir. Mənnən olsa heçnə eləmərəm, 1cə ay rahat qalsam bəsimdi
Aa doğurdan?? Heç görməmişəm. 2 gün əvvəl təsadüfən rastıma çıxdı.Ay qız o şpris meselesini yoxla. Seni etiketlemişdim o konuya
Oyun dediyin hansı anlamda??Can ay bajı canyoxe indi tetile çıxıb elemiyin bu virus belası qutarsın getsin. Guli007 Evivizde de ortam düzelde bilersiz. Biz hamilelikden qabaq heftede 1 yada 2 hefteden bir, eylence gecesi eliyirdik. Maraqlı oyunlar oynuyurduq, gecenin irelileyen saatlarında film falan izleyirdik, arada bir o iş de arada olurdu reklam arası kimi , sonra filme davam. Gün doğuşunu beraber izliyib yatırdıq al sana evde tetil.
Yoxe sodalı su mende qorxaram. Onu bir defe Leyla da demişdi qızlara burda. O istifade eliyirdi. Men elemedim qorxdum. Ama bunun ne zereri olacaqki. Öz yoldaşıvın spermasıdı. Sadece teze şpris olsun hijyen baxımından. Vse. Menc yoxlamaqda ziyan olmaz eyer ireli hərəkət zeifdirse mence bu yolnan hamile qala bilersenAa doğurdan?? Heç görməmişəm. 2 gün əvvəl təsadüfən rastıma çıxdı.
O vaxt həkim demişdi sodalı su yerit şprislə qordum nəsə. Bu daha zərərsiz kimi gırsənir. Yekə şpris lazım olacaq onda yəgin
2 il ayrı qaldıq ama biryerde qalanda da eliyirdik. Esas istek olsun kız. Otağıva girib düzelt ortamı, tv yoxdu telefonnan baxın filmə, daha romantik olar daha yaxınOyun dediyin hansı anlamda??Siz biyerde qalmırdız, o ortamları necə düzəldirsən elə halaldı
Ən azı stimulasiyadan daha zərərsiz olarYoxe sodalı su mende qorxaram. Onu bir defe Leyla da demişdi qızlara burda. O istifade eliyirdi. Men elemedim qorxdum. Ama bunun ne zereri olacaqki. Öz yoldaşıvın spermasıdı. Sadece teze şpris olsun hijyen baxımından. Vse. Menc yoxlamaqda ziyan olmaz eyer ireli hərəkət zeifdirse mence bu yolnan hamile qala bilersen
Bacımnan oynuyurduq, lap cavanlığım yadıma düşdü2 il ayrı qaldıq ama biryerde qalanda da eliyirdik. Esas istek olsun kız. Otağıva girib düzelt ortamı, tv yoxdu telefonnan baxın filmə, daha romantik olar daha yaxınoyunlar da meselen telefona yüklemişem ben kimim oyunu. Kategoriyalar verir sene seçirsen. Meselen evlilik. Telefonu alnıva tutursan qarşındaki sene tez o sözü anlatmağa çalışır düğün çiçeyi meselen. Deyir toyda gelinin arxasını dönüb camaata atdığı şey nedi. Bele bele 1deq içinde ki kime neçe söz başa sala biləcək onu oynuyuruq. Ya mehşur adamlar kategorisi var, türk dizileri var ohoo. Maraqlı oyundu. Canım çekti gedib yapışacam onnan indi ki gel oynuyaq
Mene kart öyredib kart da oynuyırıq
Men day bacımnanBacımnan oynuyurduq, lap cavanlığım yadıma düşdü
Yazmayıbdılarcan09e eneeemmm kimleri görüyorummm can gardaş can yoldaş kız uğra buralara ya burası çok tatlış whatsapp gibi değil
Kız çatur çutur konuşuyon maşallahYazmayıbdılarben de arada uğruyom buraya. watsapta narahatsın ele.:))
Oldu mu kızKız çatur çutur konuşuyon maşallahhelal arkadaşıma
Uğradığında yaz, artık burdayım biliyorsun. Evet ya hiç sevmem whatsappı. Narahatam
Oldu Valla. Çok merak ettim ama nerden öğrendin?Oldu mu kız