Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canim çoox sagol

Stimulasiyada dərmannan folikulu yetişdirirlər, vaxtı gələndə iynəynən partladırlar. Oda keçən ay otnan stimulasiya elədik guya, kista yarandı.
Yoldaşımda aşılama isteyir. Mənnən olsa heçnə eləmərəm, 1cə ay rahat qalsam bəsimdi

Uşağın aktiv olmağı yağşıdı. Məcbur eliyib otuzdurma, nəsə öyrənənnəndə də oynaya oynaya eliyin. Hərəkətli uşaqlar zehni daha inkişaflı olur

can09e eneeemmm kimleri görüyorummm can gardaş can yoldaş kız uğra buralara ya burası çok tatlış whatsapp gibi değil

Can ay bajı can yoxe indi tetile çıxıb elemiyin bu virus belası qutarsın getsin. Guli007 Evivizde de ortam düzelde bilersiz. Biz hamilelikden qabaq heftede 1 yada 2 hefteden bir, eylence gecesi eliyirdik. Maraqlı oyunlar oynuyurduq, gecenin irelileyen saatlarında film falan izleyirdik, arada bir o iş de arada olurdu reklam arası kimi , sonra filme davam. Gün doğuşunu beraber izliyib yatırdıq al sana evde tetil.

Ay qız o şpris meselesini yoxla. Seni etiketlemişdim o konuya

Ay qız o şpris meselesini yoxla. Seni etiketlemişdim o konuya
Aa doğurdan?? Heç görməmişəm. 2 gün əvvəl təsadüfən rastıma çıxdı.
O vaxt həkim demişdi sodalı su yerit şprislə qordum nəsə. Bu daha zərərsiz kimi gırsənir. Yekə şpris lazım olacaq onda yəgin

Oyun dediyin hansı anlamda?? Siz biyerde qalmırdız, o ortamları necə düzəldirsən elə halaldı

Yoxe sodalı su mende qorxaram. Onu bir defe Leyla da demişdi qızlara burda. O istifade eliyirdi. Men elemedim qorxdum. Ama bunun ne zereri olacaqki. Öz yoldaşıvın spermasıdı. Sadece teze şpris olsun hijyen baxımından. Vse. Menc yoxlamaqda ziyan olmaz eyer ireli hərəkət zeifdirse mence bu yolnan hamile qala bilersen

Oyun dediyin hansı anlamda?? Siz biyerde qalmırdız, o ortamları necə düzəldirsən elə halaldı
2 il ayrı qaldıq ama biryerde qalanda da eliyirdik. Esas istek olsun kız. Otağıva girib düzelt ortamı, tv yoxdu telefonnan baxın filmə, daha romantik olar daha yaxın oyunlar da meselen telefona yüklemişem ben kimim oyunu. Kategoriyalar verir sene seçirsen. Meselen evlilik. Telefonu alnıva tutursan qarşındaki sene tez o sözü anlatmağa çalışır düğün çiçeyi meselen. Deyir toyda gelinin arxasını dönüb camaata atdığı şey nedi. Bele bele 1deq içinde ki kime neçe söz başa sala biləcək onu oynuyuruq. Ya mehşur adamlar kategorisi var, türk dizileri var ohoo. Maraqlı oyundu. Canım çekti gedib yapışacam onnan indi ki gel oynuyaq
Mene kart öyredib kart da oynuyırıq

Ən azı stimulasiyadan daha zərərsiz olar

Bacımnan oynuyurduq, lap cavanlığım yadıma düşdü

Bacımnan oynuyurduq, lap cavanlığım yadıma düşdü
Men day bacımnan MirAy92 ne oyunlae oynamamışamki ama bunu oynamamışıq kaş yanyana olardıq indi oynuyardıq. Biz tabu oynuyurduq oynan, başkalarıynan komanda komanda, ama ikimiz bir komandada olanda biz udurduq hemişe. 22il dibdibe olanda dememiş anlayırsan uje

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…