Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duzdu vAllah mende dusunuremki artiə hecne fikirleşmiyecem🙏🏻🙏🏻🙏🏻hemde mende sixilma olur ele bil tam elaqe olmur o qeder fikirelsirem eksine olmur akisina buraxacam....Allah ne vaxt verer verer🙏🏻🙏🏻🙏🏻fol tursunu tabeltkadi ele???birde ne vaxtdan icmek lazimdu mensden qabaq yoxsa fergi yoxdu ondada icmek olar???
Fol turşusu tabletkadı. Ferqi yoxdu ne vaxt aldın başla iç. Zaten hamile qalsan da hekim yazacaq sene ilk 3 ay. Bedeni hamileliye hazırlıyır.
Getmiyin hekime çox tezdi. Bizim hekimleri de bilirsen heçnə problem yoxdusa bele min dene şey çıxardacaqlar. Biz sapasağlam olduğumuz halda illernen hekimlerin elinde qaldıq 🤦

Hee az qırışmırdıq senle 😂😂😂
Caan çox sağol. Yaxşı gedir çox şükür. Qan laxtalanmam var iyne dermannan yoluna qoyuruq çox şükür.
Hee narahat olma coc adamda olur omenim nece nefer padruqamda olub ondan dofana kimi iyne vurublar qarinlarina

Hee narahat olma coc adamda olur omenim nece nefer padruqamda olub ondan dofana kimi iyne vurublar qarinlarina
Men de ele bu gedişnen doğana kimi vuracam. Eşi esas sağlam olsun iyne nediki vurarıq geder. Böyüyüb az Davud? Uje neçe yaşı var? Danışa bilir? 😍

Mence bashlamalisan men bu heyatda ne istemishemse mence Allah onu mene Namaza gore verib evliliyide Davududa hersheyide duzdu indi imanim coc zeifdi qiliram ama evvelki kimi deyilem inshAllah duzelerem
Uşağa göredi yeqin yorulursan. Qılmağa davam ele ama zeifliyib diye saxlama. Menim de bezen davleniyam düşür qıla bilmirem 😔 ama özümü yaxşı hiss eliyende qalxıb qılıram

Sıxılma rahatlat eksine özvü. Münasibete gireceyiniz vaxt ortam düzelt özüvüzçün. Ala qaranlıq ele otağı, aç pencereni havası temiz olsun, telefonda romantik melodiya qoy, burax axışına. Ele olanda heç uşaq da fikirleşmiyeceksen romantik vaxt keçirdeceksen. Şexsen menim yoldaşım o mahnılarla daha çox qaza gelir ele men özüm de :KK8: qoydum bura seninçün bir nümune.

Ne gozel şeyler yazibsiz😍😍😍edəcəm inşallah duz deysiiiz🤗😍

Fol turşusu tabletkadı. Ferqi yoxdu ne vaxt aldın başla iç. Zaten hamile qalsan da hekim yazacaq sene ilk 3 ay. Bedeni hamileliye hazırlıyır.
Getmiyin hekime çox tezdi. Bizim hekimleri de bilirsen heçnə problem yoxdusa bele min dene şey çıxardacaqlar. Biz sapasağlam olduğumuz halda illernen hekimlerin elinde qaldıq 🤦
Tamam onda ne zaman cixsam alib icecem insallah yaxsi olar🙏🏻🙏🏻🙏🏻hee dehsetdiler menim yaxinimda yalandan evvelden getdi indi 1il yarimdi yenede mualicededi yaziq qiz🤦🏻‍♀️

Men de ele bu gedişnen doğana kimi vuracam. Eşi esas sağlam olsun iyne nediki vurarıq geder. Böyüyüb az Davud? Uje neçe yaşı var? Danışa bilir? 😍
1 yash 4 ayligdi ozum kimi xirdadi😁gah danish gah danishmir danishmag diendeki mama papa nene gel zad 2-3 gun deyir 1-2 ay demir son zamanlar ozunu cagirir dadu dadu bide qaynananam sheir oyretmishdi gusi gusi gaga dunen diiremki gusi gusi baxiram ga ga diir yest khotiti diirem da da diir temple gozluyurki mem diim sonra desin danishmagi mene cox maraglidi ama onun maragi yoxdu bashqa ushaglar kimi qucagimda otuzdurub nese oyrede bilmirem qacir bununki ancag oynamagdida bide hergun bir yerini partdadir ele gun yoxduki felaket bash vermesin emelli partdadir☹

Uşağa göredi yeqin yorulursan. Qılmağa davam ele ama zeifliyib diye saxlama. Menim de bezen davleniyam düşür qıla bilmirem 😔 ama özümü yaxşı hiss eliyende qalxıb qılıram
Eslinde ushaga gore yorulmagda bir behanedi sadece imanim o qeder zeyifdiki bu menim esebime toxunur ona gore bir ara qilmag istemedim yoldashim dedi birden Allah seni ushaginla cezalandirsa oturdum fikirleshdimki axi men xeyirli bir qismet istiyende Namaza bashladim Allah mene yoldashimi gonderdi sonra ovlad istiyendeyene Namaza bashladim Allah mene nesib etti indi niye atimki istediklerimi aldim vse yox direshecem axira kimi qoymuyacam ne o meni atsin nede men onu problemim bilirsen nedi fikrim Namazda deyil gicgic sheyler fijirleshirem day ele bele yox emelli sheyxde kocama deyibki imani zeyifdi dersler gonderim otur oyret oda eh getti o sihbet bir ara qaynim mene dersler gondermishdi o qeser gozeliydiki ders diyende nese ders elemirdim sadece hedisler falan cox gozeliydi ne bilim

Hemin vaxtlar qorxmushdum nese meni izliyir zad demishdim ona aid dersler atmishdi mene qulag asmishdim onlada duzeldim hedislerde diirdiki bir cadudan bele olur bide nezerden i cox derin aciqlamalar vermishdi saatlarla men nezere yozdum oz vezoyyetimi cadu kimin menle ne ishi olsun nezerdeki insta dunya🤣uzume bele diyenler vardi tessuf🥴

Tessuflee olsunki insta dunyamdan qalmiram hele indi ushagimida alet elemishem qaynimin o qeder wirginina regmen🤦‍♀️uje xestelik halina gelib mende

Tamam onda ne zaman cixsam alib icecem insallah yaxsi olar🙏🏻🙏🏻🙏🏻hee dehsetdiler menim yaxinimda yalandan evvelden getdi indi 1il yarimdi yenede mualicededi yaziq qiz🤦🏻‍♀️
Tabletkadan tabletkaya ferq var ama. Baxarsan gör neçe qramlıqdı aldığın. 400mgdısa günde 1 defe içersen. Eyer azdısa meselen 1tabletka 1 qramdısa seher axşam içe bilərsən. Fol turşuları növbenövdü.
He bir defe hekimin eline düşdün vse. Davamı gelecek. Ona göre ne qeder gec getsen o qədər yaxşı olar seninçün. İnşallah hamile olduğun üçün gedersen hekime 🤗🤲

1 yash 4 ayligdi ozum kimi xirdadi😁gah danish gah danishmir danishmag diendeki mama papa nene gel zad 2-3 gun deyir 1-2 ay demir son zamanlar ozunu cagirir dadu dadu bide qaynananam sheir oyretmishdi gusi gusi gaga dunen diiremki gusi gusi baxiram ga ga diir yest khotiti diirem da da diir temple gozluyurki mem diim sonra desin danishmagi mene cox maraglidi ama onun maragi yoxdu bashqa ushaglar kimi qucagimda otuzdurub nese oyrede bilmirem qacir bununki ancag oynamagdida bide hergun bir yerini partdadir ele gun yoxduki felaket bash vermesin emelli partdadir☹
Yaramaz uşaqdıda 😍 danışmamağına fikir verme oğlan uşaqları gec açılışır. Oturub nese öyretmeye de çalışma yorulmasın uşaq. Prosta çoxlu söhbet ele oynan evde. Gündeliy heyatın baresinde meselen, çoxlu danış. Avtomatik dili açılacey. Telefon planşet kimi şeyler uşağın danışığını gecikdirir passivleşirler. Özün danışsan yaxşıdı. 🤗

Eslinde ushaga gore yorulmagda bir behanedi sadece imanim o qeder zeyifdiki bu menim esebime toxunur ona gore bir ara qilmag istemedim yoldashim dedi birden Allah seni ushaginla cezalandirsa oturdum fikirleshdimki axi men xeyirli bir qismet istiyende Namaza bashladim Allah mene yoldashimi gonderdi sonra ovlad istiyendeyene Namaza bashladim Allah mene nesib etti indi niye atimki istediklerimi aldim vse yox direshecem axira kimi qoymuyacam ne o meni atsin nede men onu problemim bilirsen nedi fikrim Namazda deyil gicgic sheyler fijirleshirem day ele bele yox emelli sheyxde kocama deyibki imani zeyifdi dersler gonderim otur oyret oda eh getti o sihbet bir ara qaynim mene dersler gondermishdi o qeser gozeliydiki ders diyende nese ders elemirdim sadece hedisler falan cox gozeliydi ne bilim
Paaahh şeyxe bax imanı zeifmiş. Onu biz bile bilmerik kimin imanı zeifdi. Fikir verme sen ona. Her adamda olur ele gelgitler. Tamamen atma ama qılmağa çalış zamanla yoluna oturacaq inşallah. Menimçün rahatlıq da önemlidi meselen. Biz bir ara tek yaşıyırdıq bilirsen yeqin, orda ev o qeder rahat idiki mene sübh namazına hergün qalxırdım, yoluna qoymuşdum günde 5 defe gecikdirmeden qılırdım namazımı lezet eliyirdi özüme de. Oturub Quran oxuyurdum namazdan sonra. Tezden köçdüy bağa. Burda ev yekedi nedi bilmirem sebeb nedi bura köçəndən gücnen gedirem namaza. Bu hamilelikde de baş dönmelerim çox oldu birde ilk 3 ay riskliydi uzandım bütün günü elebil uzaqlaşdım namazdan. Teze teze toparlanmağa çalışıram. Herede bir faktor olurda zamanla keçecek day şeyx kimi imanı zeifdi dimey düzgün deyil.

Hemin vaxtlar qorxmushdum nese meni izliyir zad demishdim ona aid dersler atmishdi mene qulag asmishdim onlada duzeldim hedislerde diirdiki bir cadudan bele olur bide nezerden i cox derin aciqlamalar vermishdi saatlarla men nezere yozdum oz vezoyyetimi cadu kimin menle ne ishi olsun nezerdeki insta dunya🤣uzume bele diyenler vardi tessuf🥴
Ay qız boş şeylerdi boooyyy. Ne cadu. Nezere inanıram. Her cümə evimde üzerlik yandırıram yoldaşımın başına öz başıma doluyuram kül olur üzerlik listin üstünde. Onda bilirem ki he göz var çıxır. Onnan sora yüngülleşme gelir elebil. Boşver takılma ele her diyilene.

Qızlar sizi bilmirəm, mən o şeyxlərə qulaq asanda dindən soyuyuram. O qədər təbliğat eliyirlərki... nəbilime imanı zəif demiyin özünüzə, namaz qılmağa ürəyiniz var əsas

X