- 13 Nisan 2020
- 734
- 530
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.681
Ama bilmirem ne analiz vermek ne vaxt getmek lazimdi hekimemi ilk getmek lazimdi yoxsa analizi alibmi bilmiremHee tezesizde hele üstüne çox düşmiyin inşallah olar. İndiden hekim hekim gezme burax axışınabakıdasan?
Bu bildirimlərinin mənnən şəxsi qərəzliyi varAy canım senin yazdıqlarının bildirimi gelmire
Şükür Allaha yaxşı gedir yolundadı herşey sende ne var ne yox?
Elədi, həmişə deyirəm təki xeyirlisi olsun. Yo qılmıramHekim zad hamsi bosh sheydi Allah insanin qismetine nevaxt yazibsa o vaxtda olacag bize dushense sadece oturub tezlikle reallashmasi ucun dua etmekdirNamaz qilirsan sen?
Salam,Ama bilmirem ne analiz vermek ne vaxt getmek lazimdi hekimemi ilk getmek lazimdi yoxsa analizi alibmi bilmiremcox adamda deyir hele lazim deyil tezdi
Ama bilmirem ne analiz vermek ne vaxt getmek lazimdi hekimemi ilk getmek lazimdi yoxsa analizi alibmi bilmiremcox adamda deyir hele lazim deyil tezdi
Yox can lazım deyil sen dinleme o etrafı qohum eqrebanı. İmkanın varsa az az danış o sennen "birşey mirşey yoxdu?" soruşanlarnan. Çox tezdi. İndiden hekim eline düşsen ALLAH elemesin bizim kimi illernen gözdüyersen. Bilirsen neyne, fol turşusu al iç günde bir defe. Hamilelik planlayan her qadın içir onu ziyanı yoxdu xeyri var. Birde yoldaşınla münasibeti uşağa göre eleme. Çıxart ağlından teze evliliyivin dadını çıxart. Birde baxacaqsan ki qalmısanAma bilmirem ne analiz vermek ne vaxt getmek lazimdi hekimemi ilk getmek lazimdi yoxsa analizi alibmi bilmiremcox adamda deyir hele lazim deyil tezdi
Sennen deyil Aytenin qrupunnandıBu bildirimlərinin mənnən şəxsi qərəzliyi varŞükür yaxşı olasan
Məndəki heç koronanı çıxaranları söyürəm səhər axşam, tıxadılar məni evə
Eee detirdim hamilə qalsam 9 ayacan işə çıxacamSennen deyil Aytenin qrupunnandı
Korona demeye. En tatlış günlerimi evə tıkanmış geçiriyorum
Ay kız sende mi işdiyirsen? Ne güzel. Bi men işdemirem kahretsinEee detirdim hamilə qalsam 9 ayacan işə çıxacam3 aydı yatıram hələ nəqədər çəkəcək bilinmir
Ay qız men yolunu tapdımda. Hamıynan kesdim elaqeni. Ancaq ailem ve yoldaşımın ailesi. Başqa heç bir qohum eqreba.. kafam da rahat olur oh be. Bele elemek lazımdı. Hamile oldum da uje 4cü ayımdayam hele de qohumlarda bilmeyenler var. Mamama tapşırmışam yaymasın aleme. Doğaram onnan sora xəbərləri olar. Soruşacaqlar birşey mirşey yoxdu diycem var. Al sanaO ətrafı heç demiyin qızlar. Toyumuzun 1 ayı olmamışdı hələ qohumlar aybaşı xəbər aldı mənnən. Uje soruşanda deyirəm televizorda elan verəcəm xəbərlərə baxın tez tez. Gələn keçəndə deyir Allah oğul payı versin, qan vurur beynimə. Qaynanam gücnən sakitləşdirir uje.
Xaiş, deyinki dəli deyləm
Mənim elə şansım yoxdu. Qaynanamgilnən bilgəyik qohumlar, qonşular hədsiz yaxındılar. Gah qonşu gəlir oturmağa, gah telefonda söhbətlər gedir. Xala deyir qayna qarış səndə. Hamının hörmətini saxlıyıram yaxşı, amma sevmirəm kimisə həyatıma salmağı. Burdada alınmır, arada əsəblərim gedir.Ay qız men yolunu tapdımda. Hamıynan kesdim elaqeni. Ancaq ailem ve yoldaşımın ailesi. Başqa heç bir qohum eqreba.. kafam da rahat olur oh be. Bele elemek lazımdı. Hamile oldum da uje 4cü ayımdayam hele de qohumlarda bilmeyenler var. Mamama tapşırmışam yaymasın aleme. Doğaram onnan sora xəbərləri olar. Soruşacaqlar birşey mirşey yoxdu diycem var. Al sana
Men hemişe bekaram malumMənim elə şansım yoxdu. Qaynanamgilnən bilgəyik qohumlar, qonşular hədsiz yaxındılar. Gah qonşu gəlir oturmağa, gah telefonda söhbətlər gedir. Xala deyir qayna qarış səndə. Hamının hörmətini saxlıyıram yaxşı, amma sevmirəm kimisə həyatıma salmağı. Burdada alınmır, arada əsəblərim gedir.
Kız deyəsən tək bekar bizik
Can elə ən yaxşısı dincəlməydi, özünə bax əsas. Şanslısan onda o cəhətdən. Bizimkilər hamıynan içiçədi, yoldaşımada başa sala bilmirəmki sevmirəm elə şeyləri. Elə ancaq edyillərki fikir vermə hamının sözünə, qoy danışsınlar. Onuda mən bacarmıram. Axrı psixologa gedim gərək, nəbilim.Men hemişe bekaram malum
Davleniyam düşüb seherden başım ağrıyır uzanmışam ele özümçün.
Bizdə yaxşıdı ele şey yoxdu qaynanam özü de çox qohumcul qonşularnan içli dışlı deyil. Ona göre çetinlik çekmedim o barede. Əvvəl anam soruşurdu xestelendin falan diye. Sonra bir defe dedim ki soruşma men özüm diyecem sene nese olanda. Day o da soruşmadı. Adamın üstüne çox gelende daha çox stres eliyir. Yaddan çıxartmaq da olmur ele olanda.
Stimulyasiya nedi aşılamadı? Odusa boşa zaman ve para kaybı diyirler. Onnansa burda bir qadın var idi yolunu tapmışdı. Elaqeden sonra yoldaşı bir qaba töküb spermanı o da şprise çekib(İynesini çıxardıb). Küreyi üstə uzanıb ötürüb onu axıra qeder özüne. Spermanın tüplere daha tez çatmasını sağlamaqçun. Uzanıb durmuyub. Oynan da hamile qalmışdı. İstesen yoxluyarsanCan elə ən yaxşısı dincəlməydi, özünə bax əsas. Şanslısan onda o cəhətdən. Bizimkilər hamıynan içiçədi, yoldaşımada başa sala bilmirəmki sevmirəm elə şeyləri. Elə ancaq edyillərki fikir vermə hamının sözünə, qoy danışsınlar. Onuda mən bacarmıram. Axrı psixologa gedim gərək, nəbilim.
Həkim işinədə yayda fasilə vermək istiyirəm. Dedi istəsən stimulasiya eliyək gələn ay.
Yoldasimda mənde ikimizde analiz vermek isteyirdik...Çoox sağolun İnsAllahSalam,Normalda həkimlər ən tezi 6 aydan əvvəl gedəndə deyillər tezdi hələ. Belədəki hansı həkimə getsəz özü yönləndirəcək, özdə mən hara getsəm yoldaşımın analiz nəticəsin görməmiş baxmırlar. Hər iki tərəf yoxlanmalıdı. Allah köməyin olsun sənində, inşallah kənar o yollara düşməmiş şas xəbəri alarsan
Duzdu vAllah mende dusunuremki artiə hecne fikirleşmiyecemYox can lazım deyil sen dinleme o etrafı qohum eqrebanı. İmkanın varsa az az danış o sennen "birşey mirşey yoxdu?" soruşanlarnan. Çox tezdi. İndiden hekim eline düşsen ALLAH elemesin bizim kimi illernen gözdüyersen. Bilirsen neyne, fol turşusu al iç günde bir defe. Hamilelik planlayan her qadın içir onu ziyanı yoxdu xeyri var. Birde yoldaşınla münasibeti uşağa göre eleme. Çıxart ağlından teze evliliyivin dadını çıxart. Birde baxacaqsan ki qalmısan
En gozeli vAllah dincelsinlerAy qız men yolunu tapdımda. Hamıynan kesdim elaqeni. Ancaq ailem ve yoldaşımın ailesi. Başqa heç bir qohum eqreba.. kafam da rahat olur oh be. Bele elemek lazımdı. Hamile oldum da uje 4cü ayımdayam hele de qohumlarda bilmeyenler var. Mamama tapşırmışam yaymasın aleme. Doğaram onnan sora xəbərləri olar. Soruşacaqlar birşey mirşey yoxdu diycem var. Al sana
Sıxılma rahatlat eksine özvü. Münasibete gireceyiniz vaxt ortam düzelt özüvüzçün. Ala qaranlıq ele otağı, aç pencereni havası temiz olsun, telefonda romantik melodiya qoy, burax axışına. Ele olanda heç uşaq da fikirleşmiyeceksen romantik vaxt keçirdeceksen. Şexsen menim yoldaşım o mahnılarla daha çox qaza gelir ele men özüm deDuzdu vAllah mende dusunuremki artiə hecne fikirleşmiyecemhemde mende sixilma olur ele bil tam elaqe olmur o qeder fikirelsirem eksine olmur akisina buraxacam....Allah ne vaxt verer verer fol tursunu tabeltkadi ele???birde ne vaxtdan icmek lazimdu mensden qabaq yoxsa fergi yoxdu ondada icmek olar???