- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.661
Aytenin topigi yetim qalarda size qismet inshAllah Aytenin bidene oglu var mashAllah sixib suyumu cixardir gecenin bu vaxti vaxt eliyib yemek yeye bilmishem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaz gəldi buralara Topik gül açdı anası gələn kimi. Maşallah Allah saxlasın. Təki başın yaxşı işlərə qarışıq olsun buralar yada düşməsədə olarAytenin topigi yetim qalarda size qismet inshAllah Aytenin bidene oglu var mashAllah sixib suyumu cixardir gecenin bu vaxti vaxt eliyib yemek yeye bilmishem
Həkimim kimi danışdın lap Deyir başa düşmürəm niyə alınmır səndəMende mende alemi qatirambirazdan oz qohumlarimi gucle taniyacam ele hiss elemeyin normaldi ama bir onu basha dushki sen ne qeder stress etsen ne qeder fikir dushunceler olsa o qeder hamile qala bilmiyeceysen cox demirem 1 ay hersheyi unut akishina burax gor nece qalirsan inshAllah
Ay canım senin yazdıqlarının bildirimi gelmireHeç demir bu qızlar neynir orda mənsiz Təki yaxşı olsunlar. Hamiləlik necə gedir bu arada?
Çox sağol can haralardasan ay qızC
Caaaaaaan sen hamilesen?tebrik edirem sagsalamat inshAllah
Yox aralık anneleri qrupundayam orda bir qız var idi bizimkiydi iki kelme danışdıq öz dilimizde gördüm gelib uyarır bizi ki türkçe danışınEyni mesleheti vermishikheqiqetende belediadmin bizim konuma demishdiki turk dilinde yazishun?
Yaxşıdı şükür salamatçılıqdıAyten)))necedi nenir?
Anasiye ozdeYaz gəldi buralara Topik gül açdı anası gələn kimi. Maşallah Allah saxlasın. Təki başın yaxşı işlərə qarışıq olsun buralar yada düşməsədə olar
Hekim zad hamsi bosh sheydi Allah insanin qismetine nevaxt yazibsa o vaxtda olacag bize dushense sadece oturub tezlikle reallashmasi ucun dua etmekdirNamaz qilirsan sen?Həkimim kimi danışdın lap Deyir başa düşmürəm niyə alınmır səndə
Geldim yene qirginayaxshidi Shukur sen neceseneeee?hamilelik takvimini gordum cox sevindim5nece gedir hamilelik?Çox sağol can haralardasan ay qız
Necedi oğluş?
Hee turk topigi olub yeqin ona goreYox aralık anneleri qrupundayam orda bir qız var idi bizimkiydi iki kelme danışdıq öz dilimizde gördüm gelib uyarır bizi ki türkçe danışın
Onda sevindirici xeber yoxdur?Yaxşıdı şükür salamatçılıqdı
Hee az qırışmırdıq senleGeldim yene qirginayaxshidi Shukur sen neceseneeee?hamilelik takvimini gordum cox sevindim5nece gedir hamilelik?
Yox heleki dua edin sizde inşallah ALLAH tez zamanda isteyen hesretnen gözdiyen hamıya sağlıqlı övladlar versinOnda sevindirici xeber yoxdur?
Salam xoş geldin. Yeni geldin? Men Nermin. 27 yaşım var 4 ildi evliyem. Sen?Salam qizlar mende sizdenem necesiz???
Nece vaxti burdayam...bu topigi indi gordum... 26 yasim var 5aydi evliyemSalam xoş geldin. Yeni geldin? Men Nermin. 27 yaşım var 4 ildi evliyem. Sen?
Hee tezesizde hele üstüne çox düşmiyin inşallah olar. İndiden hekim hekim gezme burax axışına bakıdasan?Usaq hele yoxdu evvel ozumuz istemirdik kecen aydan isteyirem gorek qismet
Hee vAllah uje o qeder ustumuze gelirler isteyirem hekime gedim analiz falan edek ...hecne cixmasa dincelsinlərr....bizden olsa akisina buraxiriq yoldasimda deyir eyer isteyirsen analiz ver icin rahat olsunHee tezesizde hele üstüne çox düşmiyin inşallah olar. İndiden hekim hekim gezme burax axışına bakıdasan?