Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aytenin topigi yetim qalarda size qismet inshAllah Aytenin bidene oglu var mashAllah sixib suyumu cixardir gecenin bu vaxti vaxt eliyib yemek yeye bilmishem😁

Aytenin topigi yetim qalarda size qismet inshAllah Aytenin bidene oglu var mashAllah sixib suyumu cixardir gecenin bu vaxti vaxt eliyib yemek yeye bilmishem😁
Yaz gəldi buralara 🤣🤣 Topik gül açdı anası gələn kimi. Maşallah Allah saxlasın. Təki başın yaxşı işlərə qarışıq olsun buralar yada düşməsədə olar😍

Mende mende alemi qatiram🤣birazdan oz qohumlarimi gucle taniyacam🤣 ele hiss elemeyin normaldi ama bir onu basha dushki sen ne qeder stress etsen ne qeder fikir dushunceler olsa o qeder hamile qala bilmiyeceysen cox demirem 1 ay hersheyi unut akishina burax gor nece qalirsan inshAllah
Həkimim kimi danışdın lap🤣🤣 Deyir başa düşmürəm niyə alınmır səndə🙈

Geldim yene qirgina🤣🤣🤣yaxshidi Shukur sen neceseneeee?hamilelik takvimini gordum cox sevindim5🙏nece gedir hamilelik?
Hee az qırışmırdıq senle 😂😂😂
Caan çox sağol. Yaxşı gedir çox şükür. Qan laxtalanmam var iyne dermannan yoluna qoyuruq çox şükür.

Hee tezesizde hele üstüne çox düşmiyin inşallah olar. İndiden hekim hekim gezme burax axışına 😍 bakıdasan?
Hee vAllah 🤦🏻‍♀️uje o qeder ustumuze gelirler isteyirem hekime gedim analiz falan edek ...hecne cixmasa dincelsinlərr....bizden olsa akisina buraxiriq yoldasimda deyir eyer isteyirsen analiz ver icin rahat olsun

X