- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.541
Aynen yok kimseler kuzuAmin
Bazen yine kaşıntı, sepki, kabuklama filan oluyor. Ama eskiye nazaran şimdi iyi çok Şükür.
Kimse gelmiyormu, nerde kızlar, uzun zamandır girmiyordum ben, haberim yok kimseden.
He canim, ayin 19 u dunyaya getirdim qizim, dunen eve geldik. Sen necesen?Salam qızlar, necəsiniz, nə var nə yox.
LeylaJ canım necəsən, övladını dünyaya gətirdin ?
can09e canım hamilesin galiba, çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İn şe Allah, Amin.
Yerdə qalan qızlar tək tək etiketləmirəm, göz problemim var bir az. Sizlər necəsiniz, nə var, nə yox, yaxşısınız hamınız, kimdə təzə xəbər var.
Ay maşallahh iyisiniz inşallahh❤ leyla kaç haftalık doğdu?He canim, ayin 19 u dunyaya getirdim qizim, dunen eve geldik. Sen necesen?
Sagol kuzum, iyiyiz sukur, 35 hafta 5 gun, 2 gun sanci cekdim, dr um biraz daha beklemek istedi serum igne yaptilar ama benim kiz duramadi karnima, acil sezeryana aldilar)) insallah sen de sag salim alirsin kucagina. Cinsiyyeti belli oldu mu seninkinin?Ay maşallahh iyisiniz inşallahh❤ leyla kaç haftalık doğdu?
Allah analı babalı büyütsün aminn
Maşallahh kuzum.. Allah analı babalı büyütsün tekrar❤Sagol kuzum, iyiyiz sukur, 35 hafta 5 gun, 2 gun sanci cekdim, dr um biraz daha beklemek istedi serum igne yaptilar ama benim kiz duramadi karnima, acil sezeryana aldilar)) insallah sen de sag salim alirsin kucagina. Cinsiyyeti belli oldu mu seninkinin?
Caaan ay Allah, Şükür Allaha, analı atalı böyüsün İn şə Allah, fəxriniz olsun, qədəmləri mübarək olsun. Yaxşıyam indi ŞükürHe canim, ayin 19 u dunyaya getirdim qizim, dunen eve geldik. Sen necesen?
İyidir kuzuu senden nabeerrr❤Salam qizlar necesiz???Leylam tebrik edirem atali anali emeli saleh,xeyirli ovladlardan olsun inshAllah ♥♥qizlsr nenirsiz?Cano naber kuzum nasil gidiyo bakem?
Benimde ishte donuyorum kendim icinİyidir kuzuu senden nabeerrr❤
Erkek gibi dedi kuzu.. ilk dediğini anlamadımBenimde ishte donuyorum kendim icinsen napiyosun dr gittinmi?cinsiyyet belli oldumu?
Ilk cocugun kizmiydi?sagsalim gelsin inshAllah kuzucukErkek gibi dedi kuzu.. ilk dediğini anlamadım
Evet kuzum ilk kuzum kız❤ he aman iyi olun inşalllaahh❤Ilk cocugun kizmiydi?sagsalim gelsin inshAllah kuzucukonemlo bishey deyil yani yolunda hershey gibi bi laf
Gelen geden yoxdu neseQizlarrrrrrrrrr♥♥♥♥♥♥♥♥
salam necesen? men girirem herden ama sakitlik olur giriremki 1hefte qabaq yaziwma olub 1 2dene, fso. passivlikdi nese. bu arada men shemsemSalam qizlar nece sakitlikdu.vaxt var idi her gun girirdim
Yox idise 10 qiz var idi.indi 1 neferde yoxdy.bu ne sessizlikdu bele ((((
Salam canim necesen?salam necesen? men girirem herden ama sakitlik olur giriremki 1hefte qabaq yaziwma olub 1 2dene, fso. passivlikdi nese. bu arada men shemsemniki deywmiwem
hansi wems oldqumu neter bawa salim bilmedim kiSalam canim necesen?♥ 2 shems variydi hangisi oldugunu cozemedim baya baya zaman olmush yaddashim silinibhamilesin tebrik edirem sagsalamat inshAllah