Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qızlar sadəcə dua edin nə olar, kimin duası kimə düşərli olar bilmək olmaz. Mənə kömək edən olmasa sağalmayacaq, siz Allah dua edin

Qızlar sadəcə dua edin nə olar, kimin duası kimə düşərli olar bilmək olmaz. Mənə kömək edən olmasa sağalmayacaq, siz Allah dua edin
Nuwi qardawim kursantdi. onlarin umumi formasnda aq elcek var. parchadi. ama ne materialdi onu bilmrem. olsa beke herbi maqazada olar duzdu. indi yanimda deylki weklini chekim atim elceyin. sen yenede maraqlan

Azeri kızlar selamlar. Sizden bir yardım isteyebilir miyim. Azerice otomobil bakım merkezlerine ne deniyor. Bakım merkezinden, kastım oto kuaför,pasta cila, araç kaplama,araç seramik yapılan yerler
Google çeviriden baktım ama aradığım çeviriyi bulamıyorum

Selam canim bizim dilimizde bishey sorunca kitlendim birden avtomabil servisi ❤

Avtoservis

LeylaJ Leyla Salam, can mən tapa bilmədim o əlcəkdən. Səpkilər gəlib çıxıb biləyimə qədər, bu gün yenə həkimə getdim , dedi bir müddət qorumasan düzəlməyəcək. O qədər ağlamışam ki, mümkün deyil evdə uşaq var qoruya bilmirəm, köməyim də yoxdur. Sən sifariş ver də əlcək can qiymətlər müxtəlifdir, sən mümkün qədər aşağı qiymətə olandan sifariş ver. Qiymətin də mənə de çox xahiş edirəm, sən onu mənə tapsan elə bil ki, sən mənə hədiyyə aldın onu, cavab gözləyəcəyəm

Sifariw ederem canim, sen sadece onun adini mene uaz yeni axtariwda ne qeyd edim ki tapsin

Budur mu?

Eklentiler

• E9EED7FA-A9F5-4484-AA93-EA199BCBDF17.png
    210 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…