- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.461
Nuwi qardawim kursantdi. onlarin umumi formasnda aq elcek var. parchadi. ama ne materialdi onu bilmrem. olsa beke herbi maqazada olar duzdu. indi yanimda deylki weklini chekim atim elceyin. sen yenede maraqlanQızlar sadəcə dua edin nə olar, kimin duası kimə düşərli olar bilmək olmaz. Mənə kömək edən olmasa sağalmayacaq, siz Allah dua edin
Xoshdu canim❤Salam canım, çox sağ ol Allah razı olsun, hə dünən baxıblar sədərəyə deyir yoxdur. Yoldaşım da Bakının altını üstünə gətirib yoxdur. Sağ olun ki, heç biriniz biganə yanaşmadınız, Allah razı olsun.
Selam canim bizim dilimizde bishey sorunca kitlendim birdenAzeri kızlar selamlar. Sizden bir yardım isteyebilir miyim. Azerice otomobil bakım merkezlerine ne deniyor. Bakım merkezinden, kastım oto kuaför,pasta cila, araç kaplama,araç seramik yapılan yerler
Google çeviriden baktım ama aradığım çeviriyi bulamıyorum
AvtoservisAzeri kızlar selamlar. Sizden bir yardım isteyebilir miyim. Azerice otomobil bakım merkezlerine ne deniyor. Bakım merkezinden, kastım oto kuaför,pasta cila, araç kaplama,araç seramik yapılan yerler
Google çeviriden baktım ama aradığım çeviriyi bulamıyorum
TeşekkürlerAvtoservis
O zaman sen MOYKA ni diyosumTeşekkürler
Avtoservis tamir ve bakım. Benim aradığım avto yuma'nın daha kapsamlısı Türkiye'de detailing olarak biliniyor. Araçların profosyenel iç dış bakımıyla ilgili.
Necəsən? Necə oldu son vəziyət?Men bu ay istifade eledim aybaşının 5ci gününnen 9cu gününe kimi 5gün içirsen.
Hekimin yazıb?
Sifariw ederem canim, sen sadece onun adini mene uaz yeni axtariwda ne qeyd edim ki tapsinLeylaJ Leyla Salam, can mən tapa bilmədim o əlcəkdən. Səpkilər gəlib çıxıb biləyimə qədər, bu gün yenə həkimə getdim , dedi bir müddət qorumasan düzəlməyəcək. O qədər ağlamışam ki, mümkün deyil evdə uşaq var qoruya bilmirəm, köməyim də yoxdur. Sən sifariş ver də əlcək can qiymətlər müxtəlifdir, sən mümkün qədər aşağı qiymətə olandan sifariş ver. Qiymətin də mənə de çox xahiş edirəm, sən onu mənə tapsan elə bil ki, sən mənə hədiyyə aldın onu, cavab gözləyəcəyəm
Salam, hamilelikden once de hamilelik vaxti da icmiwem))Düphaston içəniniz olmuyub qızlar? Mən biləni aybaşı olmayanda yazıllar onu. Mənə klomendən sonra verildi
Budur mu?LeylaJ Leyla Salam, can mən tapa bilmədim o əlcəkdən. Səpkilər gəlib çıxıb biləyimə qədər, bu gün yenə həkimə getdim , dedi bir müddət qorumasan düzəlməyəcək. O qədər ağlamışam ki, mümkün deyil evdə uşaq var qoruya bilmirəm, köməyim də yoxdur. Sən sifariş ver də əlcək can qiymətlər müxtəlifdir, sən mümkün qədər aşağı qiymətə olandan sifariş ver. Qiymətin də mənə de çox xahiş edirəm, sən onu mənə tapsan elə bil ki, sən mənə hədiyyə aldın onu, cavab gözləyəcəyəm
Hə can buna bənzəyir, egzama eldivenleri yaz canım gələcək. Sağ ol e Leyla mənim duam sənə bəs edər. Bir 6 cüt sifariş et, çünki onları tez tez dəyişmək lazımdır.Budur mu?
Egzama elceyi yazanda cixmir canim, tibbi pambiq elcek gedir bunlar. Bunu sifariw edim?Hə can buna bənzəyir, egzama eldivenleri yaz canım gələcək. Sağ ol e Leyla mənim duam sənə bəs edər. Bir 6 cüt sifariş et, çünki onları tez tez dəyişmək lazımdır.
Orda yazilib hem naziyi var hem qalini.AZN 9.22 15% Off | 12 Pairs White Inspection Cotton Lisle Work Gloves Coin Jewelry Lightweight New W715
US $9.89 15% OFF|12 Pairs beyaz muayene pamuk Lisle iş eldivenleri sikke takı hafif yeni W715|gloves jewelry|jewelry gloveswhite inspection gloves - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com