- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.261
Hadi inshAllah❤testi tekrarladinmi yazmadin hec?salam qizlar necesiz? bu yeni KK nin tek sevdiym ozelliyi oxunmayan ilk msja gedib chixa bilmeydiHerSey_Guzel_Olucak gozun aydin quzum mawallah olsun qizina da senede dinlen Allah bol bol wefa verer. LeylaJ saq salamat dunyaya gelsin qizin, Allah bawacan versin. sazoom yadima duwmedi kim idin ama chox sevindim gozun aydin salamat bawa vurasan. hansi elametler var? sinede aqri idrara tez tez chixma ve s kimi yani.. @Hiranur83 bayram kechdi ama qoza wirniyata qarwi alergiya kaldi be Nuwim batda 19u olmaliydi daha gelen geden yox ozmu toparladimki test edim dai ne olar olar. testin gosterci yerne idrar damcisi duwdu zay oldu hech 1xetde gosdermedi. bawqa da testim yoxdu.saba da olmasam saba alib ederem
Amin can çox sagol imstagramda biri var elə bil əliynən qoyub deyir yox e ola bilməz oğlan feyirəm yanılma şansı ola bilər çünki hesablayanların çoxu deyir ki mayalanma tez olunsa oğlan şansı var bu yox o qədər əmindi ki inşallah onun yanıldığı günü gözləyirəmElbette bosh sheylerdi Allah xeyirli ovladlardan etsin inshAllah sagsalamat dunyaya getiresen❤
Salam can cox sagol.Sende nr var ne yox teze xeber?Salam qızlar necesiz? Öncelikle bayramınız mübarek ALLAH süfrenizden ruzi bereketi evinizden gülüşü mutluluğu huzuru eskik etmesin inşaALLAH
Şelale çox sevindim canım ALLAH sağlıq versin körpene gözel gələcək yazsın analı atalı büyütsün inşaALLAH
Yeni hamilemizi de tebrik eliyirem ALLAH qucağına almağı nesib etsin İnşaALLAH sağlıqlı hamilelik keçiresen.
Şems test eliyecekdin ne oldu?Gözel xəbərlər ver inşaALLAH
Nuşi sende ne var ne yox? Necedi yakışıklım?
Ayten senin oğluşun necedi? Öyreşe bildün süd vermeye? Neçe aylıq olduz?
Normaldi, ilk vaxtlarda kop olur ona gore))Qizlar qarnım çox şişir e elə bil 3 aylığam
Salam can cox sagol.Sende nr var ne yox teze xeber?
Normaldi, ilk vaxtlarda kop olur ona gore))
15 heftem bitdi canim, bulantim azalib ama hele var, he qizim olacaq insallah)) sende necedi durumlar?Necesen can? Nece keçirirsen neçe heftelik olduz? Diyesen qızın olacaq inşaALLAH tebrik eliyirem sağ salamat qucağına alasan ALLAHın köməyi ilə
Ayla hele eynidi sariliqinda azalma yoxdu gozlemedeyik dermanda icir.mendeki ilk 1 hefte cox agridim.Hec kime meslehet gormrem kesrSalam can şükür salamatçılıqdı hele xəbər zad yoxduAyla necedi? Sarılıq keçirir demişdin herşey qaydasındadı? Özün necesen tikiş yerlerin ağrıyır?
yazamadim chunki ehtyac olmadi xestelendim seherHadi inshAllah❤testi tekrarladinmi yazmadin hec?
elemedim quzum qirmizilar ozun chatdirdi. qizlar aranizda qarnini chekdiren olub? ve ya iwe yaradiqini ewiden. fikrim var bu aya. ewidenlerde deyr niujelni bu vaxta kimi onu elememisenSalam qızlar necesiz? Öncelikle bayramınız mübarek ALLAH süfrenizden ruzi bereketi evinizden gülüşü mutluluğu huzuru eskik etmesin inşaALLAH
Şelale çox sevindim canım ALLAH sağlıq versin körpene gözel gələcək yazsın analı atalı büyütsün inşaALLAH
Yeni hamilemizi de tebrik eliyirem ALLAH qucağına almağı nesib etsin İnşaALLAH sağlıqlı hamilelik keçiresen.
Şems test eliyecekdin ne oldu?Gözel xəbərlər ver inşaALLAH
Nuşi sende ne var ne yox? Necedi yakışıklım?
Ayten senin oğluşun necedi? Öyreşe bildün süd vermeye? Neçe aylıq olduz?
Adam lap qicig olur he?Amin can çox sagol imstagramda biri var elə bil əliynən qoyub deyir yox e ola bilməz oğlan feyirəm yanılma şansı ola bilər çünki hesablayanların çoxu deyir ki mayalanma tez olunsa oğlan şansı var bu yox o qədər əmindi ki inşallah onun yanıldığı günü gözləyirəm
Hekime getdin sen?bi ara ashilama olurdun sehv etmiremse he?yazamadim chunki ehtyac olmadi xestelendim seher
He vallahAdam lap qicig olur he?
Sariliq demek olar ki butun uwaqlarda olur, mende ikisinde de olmuwdu, derman ve cox maye icdikce kececek. Allah komeyiniz olsun, evezimnen opersenAyla hele eynidi sariliqinda azalma yoxdu gozlemedeyik dermanda icir.mendeki ilk 1 hefte cox agridim.Hec kime meslehet gormrem kesriki gunduku babatam.Olar insallah yoxaa cixmayaq arada yazisaq hal ehval tutaq
el
elemedim quzum qirmizilar ozun chatdirdi. qizlar aranizda qarnini chekdiren olub? ve ya iwe yaradiqini ewiden. fikrim var bu aya. ewidenlerde deyr niujelni bu vaxta kimi onu elememisen
Ayla hele eynidi sariliqinda azalma yoxdu gozlemedeyik dermanda icir.mendeki ilk 1 hefte cox agridim.Hec kime meslehet gormrem kesriki gunduku babatam.Olar insallah yoxaa cixmayaq arada yazisaq hal ehval tutaq
yox o men deyldim ayri wems idi. xeber chixmadi onnan. men bidefe qalmwam deye hekim deyr get sebr ele qalassan. bu ay qarnimi chekdirmey isdyrem. deyrler beke kurtajdan sora belin duwub. gorey nolurHekime getdin sen?bi ara ashilama olurdun sehv etmiremse he?
miray olan bacin?(bilmrem neche bacisiz) nye elemedin? mende elemrdim ama choxu xeyrini gorub dedim eliym aradan chixsin. iki defe niye chekdirbki? ummietle qarnin chekdirmeye ehtiyac oldqunu nece bilmey olurki?Menim bacım çekdirmişdi qarnını özüde 2defe diyesen. Mene ne qeder dedi elemedim :)