Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inshAllah❤testi tekrarladinmi yazmadin hec?

Salam qızlar necesiz? Öncelikle bayramınız mübarek ALLAH süfrenizden ruzi bereketi evinizden gülüşü mutluluğu huzuru eskik etmesin inşaALLAH
Şelale çox sevindim canım ALLAH sağlıq versin körpene gözel gələcək yazsın analı atalı büyütsün inşaALLAH
Yeni hamilemizi de tebrik eliyirem ALLAH qucağına almağı nesib etsin İnşaALLAH sağlıqlı hamilelik keçiresen.
Şems test eliyecekdin ne oldu? Gözel xəbərlər ver inşaALLAH
Nuşi sende ne var ne yox? Necedi yakışıklım?
Ayten senin oğluşun necedi? Öyreşe bildün süd vermeye? Neçe aylıq olduz?

Elbette bosh sheylerdi Allah xeyirli ovladlardan etsin inshAllah sagsalamat dunyaya getiresen❤
Amin can çox sagol imstagramda biri var elə bil əliynən qoyub deyir yox e ola bilməz oğlan feyirəm yanılma şansı ola bilər çünki hesablayanların çoxu deyir ki mayalanma tez olunsa oğlan şansı var bu yox o qədər əmindi ki inşallah onun yanıldığı günü gözləyirəm

Salam can cox sagol.Sende nr var ne yox teze xeber?

Necesen can? Nece keçirirsen neçe heftelik olduz? Diyesen qızın olacaq inşaALLAH tebrik eliyirem sağ salamat qucağına alasan ALLAHın köməyi ilə
15 heftem bitdi canim, bulantim azalib ama hele var, he qizim olacaq insallah)) sende necedi durumlar?

Salam can şükür salamatçılıqdı hele xəbər zad yoxdu Ayla necedi? Sarılıq keçirir demişdin herşey qaydasındadı? Özün necesen tikiş yerlerin ağrıyır?
Ayla hele eynidi sariliqinda azalma yoxdu gozlemedeyik dermanda icir.mendeki ilk 1 hefte cox agridim.Hec kime meslehet gormrem kesr iki gunduku babatam.Olar insallah yoxaa cixmayaq arada yazisaq hal ehval tutaq

el
elemedim quzum qirmizilar ozun chatdirdi. qizlar aranizda qarnini chekdiren olub? ve ya iwe yaradiqini ewiden. fikrim var bu aya. ewidenlerde deyr niujelni bu vaxta kimi onu elememisen

Adam lap qicig olur he?

Ayla hele eynidi sariliqinda azalma yoxdu gozlemedeyik dermanda icir.mendeki ilk 1 hefte cox agridim.Hec kime meslehet gormrem kesr iki gunduku babatam.Olar insallah yoxaa cixmayaq arada yazisaq hal ehval tutaq
Sariliq demek olar ki butun uwaqlarda olur, mende ikisinde de olmuwdu, derman ve cox maye icdikce kececek. Allah komeyiniz olsun, evezimnen opersen

el

elemedim quzum qirmizilar ozun chatdirdi. qizlar aranizda qarnini chekdiren olub? ve ya iwe yaradiqini ewiden. fikrim var bu aya. ewidenlerde deyr niujelni bu vaxta kimi onu elememisen

Menim bacım çekdirmişdi qarnını özüde 2defe diyesen. Mene ne qeder dedi elemedim :)

Menim bacım çekdirmişdi qarnını özüde 2defe diyesen. Mene ne qeder dedi elemedim :)
miray olan bacin?(bilmrem neche bacisiz) nye elemedin? mende elemrdim ama choxu xeyrini gorub dedim eliym aradan chixsin. iki defe niye chekdirbki? ummietle qarnin chekdirmeye ehtiyac oldqunu nece bilmey olurki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…