- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.241
Bol bol emzir kuzum meme basini dogru almasini sagla.. uyy koklarim onu.. sana da cok kecmis olsun gulum Allah tez elden sefa versin.Sezeryan dogum yaptim.Biraz zor evet agri varkizimda sarilik kecirir narahatam yaman.
Tebrik edirem quzum, atali anali, saglam boyusun insallah.Sezeryan dogum yaptim.Biraz zor evet agri varkizimda sarilik kecirir narahatam yaman.
Sag salamat insallah canimSalam qızlar necəsiz? Bayramənız da mübarək neçə aydı girmirdim saytın dizaynı dəyişib sizi tapa bilmirdim2-3 gün əvvəl vaxtımnan keçdi test etdim pozitiv çox şükr Allah olmayanlara qismət etsin
Sutum yox malesef.deneme yapiyoruz bakalim nasil oluyorBol bol emzir kuzum meme basini dogru almasini sagla.. uyy koklarim onu.. sana da cok kecmis olsun gulum Allah tez elden sefa versin.
Cox sagol can sende salamat qucaqna alTebrik edirem quzum, atali anali, saglam boyusun insallah.
Təbrik edirəm, böyük qız olsun. Qədəmləri mübarək və xoş olsunCox sagol can sende salamat qucaqna al
Gelir o daha sen dene vazgecme su ic bol bol..Sutum yox malesef.deneme yapiyoruz bakalim nasil oluyor
Sagol canim hesablamaya inanirsiz? Hesablatmışam 80 faizi qız dediSag salamat insallah canim
Elbette ki yox, bow weydi quzum.Sagol canim hesablamaya inanirsiz? Hesablatmışam 80 faizi qız dedi
Can tebrik edirem sagsalamat inshAllahSalam qızlar necəsiz? Bayramənız da mübarək neçə aydı girmirdim saytın dizaynı dəyişib sizi tapa bilmirdim2-3 gün əvvəl vaxtımnan keçdi test etdim pozitiv çox şükr Allah olmayanlara qismət etsin
Unuturmuyum hic siziAaa süper maşallahh Şelaleye selam olsun Allah analı babalı böyütsün kuzuu.. Sağol Ayten haber verdiğin için..
Sagol arkadasim
Mendede hemishe qiz cixirdi hami diirdi qiz olacag oglum olana kimi bacim direndiki baxarsan qiz olacag mende paltarlarin hamsini oglancun almishdim shupheye dushmushdum ozumde ama oglan olduSagol canim hesablamaya inanirsiz? Hesablatmışam 80 faizi qız dedi
Dogurdan? Inan bu instagramda hesablatdirmadigim sehife qalmadi hamsi qiz deyir 3 unden bawgaMendede hemishe qiz cixirdi hami diirdi qiz olacag oglum olana kimi bacim direndiki baxarsan qiz olacag mende paltarlarin hamsini oglancun almishdim shupheye dushmushdum ozumde ama oglan oldu
Can teki ele olsunElbette ki yox, bow weydi quzum.
Amma çin rus oğlan gösterir oma göre şübhelenem ki qızdı. Çünki qızımda da oğlan idi onlar :)Mendede hemishe qiz cixirdi hami diirdi qiz olacag oglum olana kimi bacim direndiki baxarsan qiz olacag mende paltarlarin hamsini oglancun almishdim shupheye dushmushdum ozumde ama oglan oldu
Chox sagol can. Sinemde he hessasliq var agri da olur. Limon gorende dayana bilmirem men ki limon yeyen deyilem ya bilmrem psxiolojidi nedi. Idrar da olur baxir gune ele olur tez tez gerem. Bir de ki men qizimda bulantiyla başlamamışam heç hiss elemedim bele amma 2-3 ay keçdikdən sonra çox pis bulantılarım oldu. Amma bunda öyrenmeden bulantılarım olurdu ara ara görək nə çıxırsalam qizlar necesiz? bu yeni KK nin tek sevdiym ozelliyi oxunmayan ilk msja gedib chixa bilmeydiHerSey_Guzel_Olucak gozun aydin quzum mawallah olsun qizina da senede dinlen Allah bol bol wefa verer. LeylaJ saq salamat dunyaya gelsin qizin, Allah bawacan versin. sazoom yadima duwmedi kim idin ama chox sevindim gozun aydin salamat bawa vurasan. hansi elametler var? sinede aqri idrara tez tez chixma ve s kimi yani.. Hiranur83 bayram kechdi ama qoza wirniyata qarwi alergiya kaldi be Nuwim batda 19u olmaliydi daha gelen geden yox ozmu toparladimki test edim dai ne olar olar. testin gosterci yerne idrar damcisi duwdu zay oldu hech 1xetde gosdermedi. bawqa da testim yoxdu.saba da olmasam saba alib ederem
Elbette bosh sheylerdi Allah xeyirli ovladlardan etsin inshAllah sagsalamat dunyaya getiresen❤Dogurdan? Inan bu instagramda hesablatdirmadigim sehife qalmadi hamsi qiz deyir 3 unden bawgainwAllah Allah ureyimiz istayani saglam xeyrli versin djan
3-4 milyon spermanin yarisi dishidi yarisi erkek ve onlar ancag biri yumurtayla qucaglashir proqram hardan bilsinki 3-4 milyon spermadan dishisi gire bilib yoxsa erkeyi?Amma çin rus oğlan gösterir oma göre şübhelenem ki qızdı. Çünki qızımda da oğlan idi onlar :)