Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol canim hesablamaya inanirsiz? Hesablatmışam 80 faizi qız dedi
Mendede hemishe qiz cixirdi hami diirdi qiz olacag oglum olana kimi bacim direndiki baxarsan qiz olacag mende paltarlarin hamsini oglancun almishdim shupheye dushmushdum ozumde ama oglan oldu

Mendede hemishe qiz cixirdi hami diirdi qiz olacag oglum olana kimi bacim direndiki baxarsan qiz olacag mende paltarlarin hamsini oglancun almishdim shupheye dushmushdum ozumde ama oglan oldu
Dogurdan? Inan bu instagramda hesablatdirmadigim sehife qalmadi hamsi qiz deyir 3 unden bawga inwAllah Allah ureyimiz istayani saglam xeyrli versin djan

Amma çin rus oğlan gösterir oma göre şübhelenem ki qızdı. Çünki qızımda da oğlan idi onlar :)

salam qizlar necesiz? bu yeni KK nin tek sevdiym ozelliyi oxunmayan ilk msja gedib chixa bilmeydi HerSey_Guzel_Olucak gozun aydin quzum mawallah olsun qizina da senede dinlen Allah bol bol wefa verer. LeylaJ saq salamat dunyaya gelsin qizin, Allah bawacan versin. sazoom yadima duwmedi kim idin ama chox sevindim gozun aydin salamat bawa vurasan. hansi elametler var? sinede aqri idrara tez tez chixma ve s kimi yani.. Hiranur83 bayram kechdi ama qoza wirniyata qarwi alergiya kaldi be Nuwim batda 19u olmaliydi daha gelen geden yox ozmu toparladimki test edim dai ne olar olar. testin gosterci yerne idrar damcisi duwdu zay oldu hech 1xetde gosdermedi. bawqa da testim yoxdu.saba da olmasam saba alib ederem

Chox sagol can. Sinemde he hessasliq var agri da olur. Limon gorende dayana bilmirem men ki limon yeyen deyilem ya bilmrem psxiolojidi nedi. Idrar da olur baxir gune ele olur tez tez gerem. Bir de ki men qizimda bulantiyla başlamamışam heç hiss elemedim bele amma 2-3 ay keçdikdən sonra çox pis bulantılarım oldu. Amma bunda öyrenmeden bulantılarım olurdu ara ara görək nə çıxır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…