Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
miray olan bacin?(bilmrem neche bacisiz) nye elemedin? mende elemrdim ama choxu xeyrini gorub dedim eliym aradan chixsin. iki defe niye chekdirbki? ummietle qarnin chekdirmeye ehtiyac oldqunu nece bilmey olurki?

He Ayten. Bir bacım var)
Ehtiyac olduğunu Ayten qarından bilir nese eliyirdi. MirAy92 MirAy92 gelse özü başa salar sene :)
Ne bilim çekdirmedim nese. :)

yox o men deyldim ayri wems idi. xeber chixmadi onnan. men bidefe qalmwam deye hekim deyr get sebr ele qalassan. bu ay qarnimi chekdirmey isdyrem. deyrler beke kurtajdan sora belin duwub. gorey nolur
Hee sen bizim shemssen:)))))))o bel cekdirmek bosh sheydi menim belim dushmush vezoyyetde hamile qaldim hamilelikde belim qirilirdi xalam baxdi dedi seninbelin dushubmushki be nece hamile qalmisan qismet dedim ona gore Namaz qilin Quran oxuyun bol bol ayetel kurisi oxu bashqalariycun coxlu coxlu dua ele

Salam qızlar necesiz? Öncelikle bayramınız mübarek ALLAH süfrenizden ruzi bereketi evinizden gülüşü mutluluğu huzuru eskik etmesin inşaALLAH 😍
Şelale çox sevindim canım ALLAH sağlıq versin körpene gözel gələcək yazsın analı atalı büyütsün inşaALLAH 😘
Yeni hamilemizi de tebrik eliyirem ALLAH qucağına almağı nesib etsin İnşaALLAH sağlıqlı hamilelik keçiresen.
Şems test eliyecekdin ne oldu? 😉 Gözel xəbərlər ver inşaALLAH 😘
Nuşi sende ne var ne yox? Necedi yakışıklım?
Ayten senin oğluşun necedi? Öyreşe bildün süd vermeye? Neçe aylıq olduz? 😍
Can yaxshi Nermin sen necesen?zirt oyreshdire bildim 2 ayi olmamishdi temiz atti uzagdan gosterirdim bashliyirdi aglamaga agzina salanda vapshe ozu cirirdi smaylikde ata bilmirem nese olub:-)

He Ayten. Bir bacım var)
Ehtiyac olduğunu Ayten qarından bilir nese eliyirdi. MirAy92 MirAy92 gelse özü başa salar sene :)
Ne bilim çekdirmedim nese. :)
Mene kurtajdan sonra endikronoloqum iyne yazmishdi 10 gunluk binada qoca bir medsestra tapdi kocam gelirdi iyne vurmaga sinigci bel ceken zadiymish mene demishdiki gel belivi cekim senin belin boshdu die ushagin dushub zad dedim git lam lazim olsa xalamda belcekendi bibimde adnan taninan sinigci bel cekendi ona eletdireremde:-)

Demeli qizlar yadimda deyil 1ci hamileliyimdeydi yoxsa Davuddaydi diesen 1 ci deydi yoldashimin dostugil i biz eybi vaxtda evlenmishdik hecbirimiz hamile deyildik bunlarin ish yoldashi diibki bizimde 2 il ushagimiz olmurdu iyne derman zad olmurdu bize bir bel ceken meslehet bildiler getdik cekdirdik arvadim hamile qaldi 2 ci ushagda yene cekdirdik yene hamile qaldi bunlarda dediki bizde gedek qiz getti nomresini atti meneki sende get arvadda nzsde qalir mamamgilin qaldigi yerde nomreye baxiramki tanish gelir yigdimki mamam danishsin mende gedim bide baxiramko bibim telefonu goturub:-) gua hamidan gizledirdim:-)biabir olmushdum:-)dedi gel cekim oda ele o ay hamile qaldim gedmedim:-)

Can yaxshi Nermin sen necesen?zirt oyreshdire bildim 2 ayi olmamishdi temiz atti uzagdan gosterirdim bashliyirdi aglamaga agzina salanda vapshe ozu cirirdi smaylikde ata bilmirem nese olub:-)

Döşden qorxan uşaq ilk defa görüyorum. Neynirdün beyem gördün yimir döşünnen döyürdün az uşağı? 😂 Nöş senin döşüvü gören kimi ağlıyır? 🤣

Mene kurtajdan sonra endikronoloqum iyne yazmishdi 10 gunluk binada qoca bir medsestra tapdi kocam gelirdi iyne vurmaga sinigci bel ceken zadiymish mene demishdiki gel belivi cekim senin belin boshdu die ushagin dushub zad dedim git lam lazim olsa xalamda belcekendi bibimde adnan taninan sinigci bel cekendi ona eletdireremde:-)

Day dime😂😂😂 valla men ele şeyler istemirem. Bugün adet oldum. Sabahdan qoz suyuna başdıyıram. S shemss678 elememisense sende ele. Adetin 2ci gümü başda 15-20 gün ele. Instoş sehifesinde o qeder gözel yorumlar varki o barede. Hamı istifade elediyi ay qalıb özde 5-6ildi övladı olmıyanlar da. Hemde tek uşağa yox çox şeye xeyirdi. İndi Ayten özünü cıracey ki men size demişdim elemediz falan. Ama ne deyim sözüne geldik :)

Judy_K Judy_K men qoz suyunu 4 5ay elemiwem quzum. arada fasilelernen. ilkini iyulda bawdamwdim. mende iwe yaramadi. ummuetle mende folekul yetiwir bawariyla da dominant olur. ama ya chatlamir geri sovrulur ya da chatlayir qalmiram. dedim beke yoldawmdan olar ilk hamilelikden sora zeifliyb. 3ay kechibuynuzu behmezi verdim aradada qoz bal qariwiqi. yaziq da dai iyrendi))) mende iwe yaramadi inwallah ki sende yarayar. minik_prince minik_prince can beli men sizin olan wemsem)) o eyriliyin az ya chox derecesi var yeqn sende mane olmuyb qalmaqina. en bawlica Allah ol deyennen sora verennen sora daw usdundede verir. prosta menimki bir sebeb axdariwidi. ki belke bunluqdu. hekim deyr problem yoxdu ged olacaqsan. nawukurluk kimi chixmasin ama uje isdyrem bir problem olsun desinler sendeme 1il 5aydi olmamasina sebeb bu imiw, bunu hell elesek olacaq. adam turkler demiw yipranir belirsizlikden.

Judy_K Judy_K men qoz suyunu 4 5ay elemiwem quzum. arada fasilelernen. ilkini iyulda bawdamwdim. mende iwe yaramadi. ummuetle mende folekul yetiwir bawariyla da dominant olur. ama ya chatlamir geri sovrulur ya da chatlayir qalmiram. dedim beke yoldawmdan olar ilk hamilelikden sora zeifliyb. 3ay kechibuynuzu behmezi verdim aradada qoz bal qariwiqi. yaziq da dai iyrendi))) mende iwe yaramadi inwallah ki sende yarayar. minik_prince minik_prince can beli men sizin olan wemsem)) o eyriliyin az ya chox derecesi var yeqn sende mane olmuyb qalmaqina. en bawlica Allah ol deyennen sora verennen sora daw usdundede verir. prosta menimki bir sebeb axdariwidi. ki belke bunluqdu. hekim deyr problem yoxdu ged olacaqsan. nawukurluk kimi chixmasin ama uje isdyrem bir problem olsun desinler sendeme 1il 5aydi olmamasina sebeb bu imiw, bunu hell elesek olacaq. adam turkler demiw yipranir belirsizlikden.
Hormonlari yoxlatmisan bes? Prolaktin, tsh?

Yoldaşın sora yoxlatdırdı? Qalxmışdı faizi o elediylerinnen sora? Mende de mene ele gelirki yetişmeyinde zadda bir problem yoxdu. Ama uje neçe defeki kimyasal yaşıyıram. Saxlaya bilmirem. Diyirler bu qoz suyu yerini tutmağına da yardımcı olur. Görəydee :)

Yoldaşın sora yoxlatdırdı? Qalxmışdı faizi o elediylerinnen sora? Mende de mene ele gelirki yetişmeyinde zadda bir problem yoxdu. Ama uje neçe defeki kimyasal yaşıyıram. Saxlaya bilmirem. Diyirler bu qoz suyu yerini tutmağına da yardımcı olur. Görəydee :)
indiye qeder yoldawmdan analiz hech vermemiwik. mende 1defe hamilelik toydan sonraki ay asanliqla oldu deye hekimler demiyb yoldawin yoxlansin. hetta ayten seferovaya da getdim o da demedi oqlan yoxlansin. hamsi hamilelik 1defe olub deye adini da chekmrler. prosta olsa belke faizi ya hereketliliyi zeifliyer deyib ozum ozluyumde kechibuynuzu qoz bal ve s kimi weyler vermwem ozum mualice oluna oluna. ki zeiflik varsa da qaldirsin onu da. sozun duzu hekim dememiw ozumuzde analiz vere bilerik. ama nece analiz verilir bilmrem. sperma analizi verdirenler olubsa meslehet verseniz sevinerem. birde ki Nermin, kimyasalin sebebi bel bow olanda da olurmuw. mende 2defe yawamwam. dediler belin bowdusa saxlamaz mayalanmiw dolu. InwAllah ki mende iwe yarasa bel chekilme, senede meselehet gorerem

indiye qeder yoldawmdan analiz hech vermemiwik. mende 1defe hamilelik toydan sonraki ay asanliqla oldu deye hekimler demiyb yoldawin yoxlansin. hetta ayten seferovaya da getdim o da demedi oqlan yoxlansin. hamsi hamilelik 1defe olub deye adini da chekmrler. prosta olsa belke faizi ya hereketliliyi zeifliyer deyib ozum ozluyumde kechibuynuzu qoz bal ve s kimi weyler vermwem ozum mualice oluna oluna. ki zeiflik varsa da qaldirsin onu da. sozun duzu hekim dememiw ozumuzde analiz vere bilerik. ama nece analiz verilir bilmrem. sperma analizi verdirenler olubsa meslehet verseniz sevinerem. birde ki Nermin, kimyasalin sebebi bel bow olanda da olurmuw. mende 2defe yawamwam. dediler belin bowdusa saxlamaz mayalanmiw dolu. InwAllah ki mende iwe yarasa bel chekilme, senede meselehet gorerem

İnşaAllah sende işe yarıyar mene de deyersen :)
Yoldaşın gedib sperma analizi vermelidi belke kaliteli deyil heç sperması. Sende özüvü öldürürsen ki olsun. Bir defe qalmısan düzdü ama gör üstünnen ne qeder keçib. Zeifleye biler. Neceliyini de bilmirem menim yoldaşım gedib verir ama ayrıntılı bilmirem o meseleni.

4-5 gun cinsi pehriz saxlayir antibiotik falan qebul etmir sonra gedir klinikaya orda verir analizi.

Döşden qorxan uşaq ilk defa görüyorum. Neynirdün beyem gördün yimir döşünnen döyürdün az uşağı? 😂 Nöş senin döşüvü gören kimi ağlıyır? 🤣
😂😂😂ne bilim smese orgeshdi atti hami.mene diir o hecvaxt 2 sini bir yerde yemiyecek men diirdim yox 2 sinide yeyir sora birden bire ele attiki😖sudumun yagliligida yoxuydu 90 ml zad sagib verirdim gunde bir defe onla doymurdu agliyirdi ustunden smes srazu sakitleshirdi😒bide alergicni ushag cixdi indi hipoallegen smesi yeyir onunda terkibinde hecne yoxdu sut pesok palma yagi ne bilim bashqa yag,bidene vitaminler balig yagi zsd var dadida eledir zeherdir ele bil yeye bilmirdi nece gundur mecburiyyetden onada orgeshir yavash yavash

Day dime😂😂😂 valla men ele şeyler istemirem. Bugün adet oldum. Sabahdan qoz suyuna başdıyıram. S shemss678 elememisense sende ele. Adetin 2ci gümü başda 15-20 gün ele. Instoş sehifesinde o qeder gözel yorumlar varki o barede. Hamı istifade elediyi ay qalıb özde 5-6ildi övladı olmıyanlar da. Hemde tek uşağa yox çox şeye xeyirdi. İndi Ayten özünü cıracey ki men size demişdim elemediz falan. Ama ne deyim sözüne geldik :)
Ele mesajin bashinj oxuyanda dedim yazacam indiki men size demishdim😂hersheyi denemekde fayda varda Nemish belke birinin orqanizminin dogurdanda ona ehtiyaci var inshAllah senede dusher👏instoshda gormushdum mende 9 ay anlsdin sen onu😅

Eletdir can belkede dogurdanda senin qismetin ondandir menim deqiq yadimda deyil ama diesen aybashi vaxti edirler tez eletdir cox gozleme hemen sonuc gelsin inshAllah👏

X