- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.301
Yoldashivin getmeyini men hec meslehet biezdim cunki oglan gedenden sohbet cox uzanir hekimlere ne lazimdiindiye qeder yoldawmdan analiz hech vermemiwik. mende 1defe hamilelik toydan sonraki ay asanliqla oldu deye hekimler demiyb yoldawin yoxlansin. hetta ayten seferovaya da getdim o da demedi oqlan yoxlansin. hamsi hamilelik 1defe olub deye adini da chekmrler. prosta olsa belke faizi ya hereketliliyi zeifliyer deyib ozum ozluyumde kechibuynuzu qoz bal ve s kimi weyler vermwem ozum mualice oluna oluna. ki zeiflik varsa da qaldirsin onu da. sozun duzu hekim dememiw ozumuzde analiz vere bilerik. ama nece analiz verilir bilmrem. sperma analizi verdirenler olubsa meslehet verseniz sevinerem. birde ki Nermin, kimyasalin sebebi bel bow olanda da olurmuw. mende 2defe yawamwam. dediler belin bowdusa saxlamaz mayalanmiw dolu. InwAllah ki mende iwe yarasa bel chekilme, senede meselehet gorerem
ne bilim smese orgeshdi atti hami.mene diir o hecvaxt 2 sini bir yerde yemiyecek men diirdim yox 2 sinide yeyir sora birden bire ele attiki sudumun yagliligida yoxuydu 90 ml zad sagib verirdim gunde bir defe onla doymurdu agliyirdi ustunden smes srazu sakitleshirdi bide alergicni ushag cixdi indi hipoallegen smesi yeyir onunda terkibinde hecne yoxdu sut pesok palma yagi ne bilim bashqa yag,bidene vitaminler balig yagi zsd var dadida eledir zeherdir ele bil yeye bilmirdi nece gundur mecburiyyetden onada orgeshir yavash yavash
Ele mesajin bashinj oxuyanda dedim yazacam indiki men size demishdimhersheyi denemekde fayda varda Nemish belke birinin orqanizminin dogurdanda ona ehtiyaci var inshAllah senede dusher instoshda gormushdum mende 9 ay anlsdin sen onu
Papasini dogsaydim bu qeder oxshamazdi ele bil yoldashimi dogmushamHeç demedine kime oxşuyur uşaq? :)
Heee mende oxuyurdumki hami yazirdi Allah razi olsun 7 iliydi ushagim olmurdu 10 iliydi olmurdu qoz suyuyla qaldim falan qoz reklam olunacag bishey olmadigi ucun mence duz sohbetdiBildim deyeceksen qabaqdangelmişdiy eledimbugün başdadım qoz suyuna. Soğan suyunnan yaxşıdı
9ay söybetini de anladım onu deyiremne qeder inandırıcıdı bilmirem ama partapart hamı hamile qalır.
Yox can ele de yemirem men onsuz normal bulantilarim da başlayıb lap həvəssizəm yeməyə dümən saat 2 əcən heç nə yeməmişdim qarnım nə boyda idiCan ilk 3 ay ushagin senin yemeyine ehtiyaci yoxdu ona gore basib yeme vitaminli sheyler ye ancag
Hecne esas sagsalamat dogulsun sora ariglayarsanYox can ele de yemirem men onsuz normal bulantilarim da başlayıb lap həvəssizəm yeməyə dümən saat 2 əcən heç nə yeməmişdim qarnım nə boyda idi
Xeyirli olsun canim Allah inshAllah bu vasiteyle seni sevindirerqizlar bugun bel chekdirmeye getdim. 1ci gundu gedrem. 3gun gedmeliymiwem. goreyde nolur inwallah yaxwi olar. yalan gerchey dedi belin bowdu. hemde matka sola eyilib. eyildiyne inanram chunku oval olan matkam abortdan sora armudvari forma alib. hemde usden baxandada bilinir sol terefim dombadi. duwerli olsa hamile qalmaq isdyenlere meslehet gorerem. qalmasam demeli bel chekdirmey bow weydi))
Salam can sen necesen?salam qızlar. Necesiz? Oxuya bilmedim cox şeyi Nemiş etiketlemişdi onu gordum ele. Men 2 defe belimnem qarnımı çekdirmişem. Ama borularımı açdıranda hekim dedi matkan eyridi. Neem eşşi. Qoz suyunu men de elemişem qurtarmışam bu ay da soğan suyunu eliyecem yene. Qoz suyunda 14cü günüm ya 15ci günüm idi yadmda deyil yumurtalıqlarım agrıyırdı onnan bildim ki folikulum partlıyır. Ozde icmey de cox asandı. İçin gari)) soğan gözüme durub menim(
Can salamHərkəsə salamlar. Məni xatırlayan olnaz yəgin, aylar əvvəl yazmışdım bura. Elə oxuyub çıxırdım həmişə. Bel çəkmə söhbətin gördüm deyə yazdım düzü))) Bayramda məndə elətdirdim. Bir qohum ondan sonra hamilə qaldı deyə mənidə apardılar. Görək xeyirlisi...
inwallah canimXeyirli olsun canim Allah inshAllah bu vasiteyle seni sevindirerhe 3gun cekdirmelisen
Men de yaxşıyam şükür. Soğan suyunu içim temizlensin deye içecem inşAllah. Axıntım var biraz nedi bilmirem.hem de borulara da xeyirdi sogan suyu. Men eliyende baglı idi indi acılıb biri en azınnan. Bide boyle deniyim. Umumiyyetle ne elemişemse evvel yeniden elemey isdirem cunki o vaxtlar hamısı boruya gore boşa gedib. Qoz suyunu sonra yene ederem inşAllah, cox rahatdı qoz suyu )))Salam can sen necesen?sogan suyu eliye bilmirsense eleme davamlo olarag qoz suyunu ele 2-3 ay tutacag inshAllah 1 ay eliyib buraxmagla tesir etmir o oyretmek kimi olmasin
Hee girmirem demey olar ki can. Vaxtım da yoxdu hevesim de. Soganı icmişem bir ay. Prosta gucnen) zakuskaynan zadnan. En zehlem getdiyim adamnan sogan iyi gelmeyidi.salam qizlar. men 3gun yox 4cu gundu uje gedrem. bugun sonmuw.Sehlinam yadimda deyil nikin ama xow geldin. ne vaxtdi vaxtin? sence sene xeyiri oldu? yani uwaqliqinin eyri oldqunu duzeldiyni filan hiss eledin? MirAy92 wekerburaya donmusen ki) soqan suyu men ichdim fevralda. bu ay 3gundu qoz suyu ichrem. neche ay ichdim iwe yaramadi deye demwdim dai ichmyecem. ama deyrler eyriliye gore qalmirmiwsan. ona gorede qoza yeniden wans vermeye qerar verdim)) batin 6ci gunu bawdadim ama xeyirlisi gorek. sende soqani burnunu tut chek bawina)
Nemişim bunlardan demek olar ki men de vermişem. Ama sifilis zad ney arkadaş. Sen vermelisen bunların hamısını? Aman yarebbi. Hepatiti zadı men de vermişem. Men sene esasları diyim de. LH,TSH, anti müller, insulin,zob, hemoqlobin yadıma düşmür indi ama esas bunlardı Eki Görüntüle 2252977 qızlar salam. Bu hormonlardan hansını vermeyimiz vacibdi? Hekim hamısını işareliyib siz beyem hamısını verdiz?