Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yoldashivin getmeyini men hec meslehet biezdim cunki oglan gedenden sohbet cox uzanir hekimlere ne lazimdimenim hekimim diirdi bidene qocasi esaynan axsiya axsiya gedib cixacag ayten narahat olma kaliteye zada fikir verme demishdu

Heç demedine kime oxşuyur uşaq? :)

Ele mesajin bashinj oxuyanda dedim yazacam indiki men size demishdimhersheyi denemekde fayda varda Nemish belke birinin orqanizminin dogurdanda ona ehtiyaci var inshAllah senede dusherinstoshda gormushdum mende 9 ay anlsdin sen onu

Bildim deyeceksen qabaqdangelmişdiy eledim bugün başdadım qoz suyuna. Soğan suyunnan yaxşıdı
9ay söybetini de anladım onu deyirem ne qeder inandırıcıdı bilmirem ama partapart hamı hamile qalır.

Bildim deyeceksen qabaqdangelmişdiy eledim bugün başdadım qoz suyuna. Soğan suyunnan yaxşıdı
9ay söybetini de anladım onu deyirem ne qeder inandırıcıdı bilmirem ama partapart hamı hamile qalır.
Heee mende oxuyurdumki hami yazirdi Allah razi olsun 7 iliydi ushagim olmurdu 10 iliydi olmurdu qoz suyuyla qaldim falan qoz reklam olunacag bishey olmadigi ucun mence duz sohbetdiozde 1-2 nefer yox millet onla hamile qalibe o qoz sohbeti cixanda men o sehifede variydim birgun paylashdilar dedim mende bashliyim day xestelenmedim hamile qaldim ama soradan oxudumki hami eliyir mashAllah partapart hamile qalirlar

qizlar bugun bel chekdirmeye getdim. 1ci gundu gedrem. 3gun gedmeliymiwem. goreyde nolur inwallah yaxwi olar. yalan gerchey dedi belin bowdu. hemde matka sola eyilib. eyildiyne inanram chunku oval olan matkam abortdan sora armudvari forma alib. hemde usden baxandada bilinir sol terefim dombadi. duwerli olsa hamile qalmaq isdyenlere meslehet gorerem. qalmasam demeli bel chekdirmey bow weydi))

salam qızlar. Necesiz? Oxuya bilmedim cox şeyi Nemiş etiketlemişdi onu gordum ele. Men 2 defe belimnem qarnımı çekdirmişem. Ama borularımı açdıranda hekim dedi matkan eyridi. Neem eşşi. Qoz suyunu men de elemişem qurtarmışam bu ay da soğan suyunu eliyecem yene. Qoz suyunda 14cü günüm ya 15ci günüm idi yadmda deyil yumurtalıqlarım agrıyırdı onnan bildim ki folikulum partlıyır. Ozde icmey de cox asandı. İçin gari)) soğan gözüme durub menim(

Hərkəsə salamlar. Məni xatırlayan olnaz yəgin, aylar əvvəl yazmışdım bura. Elə oxuyub çıxırdım həmişə. Bel çəkmə söhbətin gördüm deyə yazdım düzü))) Bayramda məndə elətdirdim. Bir qohum ondan sonra hamilə qaldı deyə mənidə apardılar. Görək xeyirlisi...

Xeyirli olsun canim Allah inshAllah bu vasiteyle seni sevindirerhe 3gun cekdirmelisen

Salam can sen necesen?sogan suyu eliye bilmirsense eleme davamlo olarag qoz suyunu ele 2-3 ay tutacag inshAllah 1 ay eliyib buraxmagla tesir etmir o oyretmek kimi olmasin

Can salam profilim tanish geldi ama cox qalmadin dieseninshAllah senede dusherli olar

salam qizlar. men 3gun yox 4cu gundu uje gedrem. bugun sonmuw. Sehlinam yadimda deyil nikin ama xow geldin. ne vaxtdi vaxtin? sence sene xeyiri oldu? yani uwaqliqinin eyri oldqunu duzeldiyni filan hiss eledin? MirAy92 wekerburaya donmusen ki) soqan suyu men ichdim fevralda. bu ay 3gundu qoz suyu ichrem. neche ay ichdim iwe yaramadi deye demwdim dai ichmyecem. ama deyrler eyriliye gore qalmirmiwsan. ona gorede qoza yeniden wans vermeye qerar verdim)) batin 6ci gunu bawdadim ama xeyirlisi gorek. sende soqani burnunu tut chek bawina)

qızlar salam. Bu hormonlardan hansını vermeyimiz vacibdi? Hekim hamısını işareliyib siz beyem hamısını verdiz?

Salam can sen necesen?sogan suyu eliye bilmirsense eleme davamlo olarag qoz suyunu ele 2-3 ay tutacag inshAllah 1 ay eliyib buraxmagla tesir etmir o oyretmek kimi olmasin
Men de yaxşıyam şükür. Soğan suyunu içim temizlensin deye içecem inşAllah. Axıntım var biraz nedi bilmirem.hem de borulara da xeyirdi sogan suyu. Men eliyende baglı idi indi acılıb biri en azınnan. Bide boyle deniyim. Umumiyyetle ne elemişemse evvel yeniden elemey isdirem cunki o vaxtlar hamısı boruya gore boşa gedib. Qoz suyunu sonra yene ederem inşAllah, cox rahatdı qoz suyu )))

Hee girmirem demey olar ki can. Vaxtım da yoxdu hevesim de. Soganı icmişem bir ay. Prosta gucnen) zakuskaynan zadnan. En zehlem getdiyim adamnan sogan iyi gelmeyidi.

Eki Görüntüle 2252977 qızlar salam. Bu hormonlardan hansını vermeyimiz vacibdi? Hekim hamısını işareliyib siz beyem hamısını verdiz?
Nemişim bunlardan demek olar ki men de vermişem. Ama sifilis zad ney arkadaş. Sen vermelisen bunların hamısını? Aman yarebbi. Hepatiti zadı men de vermişem. Men sene esasları diyim de. LH,TSH, anti müller, insulin,zob, hemoqlobin yadıma düşmür indi ama esas bunlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…