- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
-
- Konu Sahibi minik_prince
ADU canim..... master etmisen????
men 2013 de bitirmisem canimAha ADU da
Tanış çıxarıq birden
men 2013 de bitirmisem canim
Qizlar neticem 1 cixdi yeni ki negatif. Demekki testler sehv cixa bilirmish.....
Canim bilmirem nedendir. Mene de chox maraglidir.;(((Aâaa tüh. Ne pis olduucan onda aşılamadan ola biler testlerin ele çıxmağı?
Caaan.o testler çox çaşdırıb menide.inşAllah yaxşı olar.Allah yetirer senedeQizlar neticem 1 cixdi yeni ki negatif. Demekki testler sehv cixa bilirmish.....
Mende demişem almıyacam gelen ay.istese gelsin istese gelmesin napam))İnanma men de inanmıram almıyacam bunnan sora. Qan testi eletdirib hamile olduğumu öyrenennen sonra alacam inşaALLAH sırf o 2ci xetti görmek üçün :)
Quzum kecen defe sene yazmishdim bir qizin hekayesini sen 1hefte gozle hekime getme hele yenile qan testini o qizdada testler bele cixirdi qansa 0 a yaxin 1hefteden sonra inanilmaz artish etdiAmin qizlar insAllah bizde bu ay yene normal yoxkayacagiq ))))) qismet . Rebbim herbirimizi sevindirsin
Canimmm, eslinde mende kecen defe 0.100 cixmisdi indi 1 cixib. Ama umidim qalmadiye hech. Hekime dedim deyirki uje yukselmez. nebilim gozleyiremde.Ozumde meettel qalmisame o qeder testin yanilmagina.Quzum kecen defe sene yazmishdim bir qizin hekayesini sen 1hefte gozle hekime getme hele yenile qan testini o qizdada testler bele cixirdi qansa 0 a yaxin 1hefteden sonra inanilmaz artish etdi
Sen necesen canim. Men bele nece ola bilerem? toparlanmaya chalishiram.Qizlar axhsaminiz xeyir bu aradamen bugun bura gire bilmemishem bayaa yazishmisiz turkler demishken necesiz??nenirsiz???
Canimmm, eslinde mende kecen defe 0.100 cixmisdi indi 1 cixib. Ama umidim qalmadiye hech. Hekime dedim deyirki uje yukselmez. nebilim gozleyiremde.Ozumde meettel qalmisame o qeder testin yanilmagina.Canim hecbir adet belirtisi de yoxdur biraz agrim oldu kecdi belke sabah zad bashlayar. yenede gozleyim gorum ne olur.
Qızlar sabahınız xeyir.bu yumurtlama axıntısı vare biraz bele sulu içinde ağ şeyler ve 2 barmağ arasında uzanır ama qırılır.belemi olur?
Nası deseeem)))sulu ağlı bi şeyler var işteAğ şeyler derken can?