Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Əleyküm Salam, yaxşıyam sənin də keçmiş cümən mübarək. Sənin hamiləliyin necə keçir, minnak qızın neyniyir, yenə deyir bacım olacaq ? : )
Şükür Leylaya baxanda mən yaxşı keçirdirəm. Bircə mədəm çox incidir. Sən necəsən? Oğluşun necədi neçə yaşı varıydı demişdin yadımdan çıxıb bağışla. Bidə bir söz soruşum cümə günü doktora getmişdim 70% oğlan dedilər ama dəqiq demədilər. Görən dəyişə bilər?? Ürəyim partlayır yaman

Salam qizlar. Analizin cavabi hele cixmayib gozleyirem. Bu 6 ci gun de 2 li analizdi nedi ondan verecem. Uziye getmiwdim, wukur her wey yolunda. Gorek belke bu defe gedende cinsiyyetini de bilerik. Siz necesiz?

Salam qizlar. Analizin cavabi hele cixmayib gozleyirem. Bu 6 ci gun de 2 li analizdi nedi ondan verecem. Uziye getmiwdim, wukur her wey yolunda. Gorek belke bu defe gedende cinsiyyetini de bilerik. Siz necesiz?

Çox şükür canım çox sevindim inşallah sağ salamat qucağına alasan. Cinsiyyet üçün hele tez deyil? Neçenci heftendesen ki?

Salam necəsən? Şükür təki hər şey axıra qədər yolunda getsin sağ salamat qucağımıza ala bilək. Neçənci həftədəsən?? Qız istəyirsiz ya oğlan? Hər şey ürəyincə olsun inşallah

Şükür Leylaya baxanda mən yaxşı keçirdirəm. Bircə mədəm çox incidir. Sən necəsən? Oğluşun necədi neçə yaşı varıydı demişdin yadımdan çıxıb bağışla. Bidə bir söz soruşum cümə günü doktora getmişdim 70% oğlan dedilər ama dəqiq demədilər. Görən dəyişə bilər?? Ürəyim partlayır yaman
Yaxşılıqdır Şükür, 5 yaşı var. Canım əgər hələ tezdirsə yəni cinsiyyət orqanı formalaşmayıbsa yanılma ola bilər. Yox əgər düzgün baxılıbsa elə nədir odur, narahat olma. Allah arzuna çatdırsın İn şə Allah

İn şə Allah qucağına aldığın günü xəbər verəsən burdan Amin

_20190225_235828.jpg

Qızlar bu cür günlərdə paylaşımlar niyə etmirsiniz ? Paylaşım edin, profillərinizə qoyun şəkil. Allah Xocalıda vəfat edənlərimizə rəhmət etsin, ruhları şad olsun. Qanları yerdə qalmasın İn şə Allah Amin

Salam necəsən? Şükür təki hər şey axıra qədər yolunda getsin sağ salamat qucağımıza ala bilək. Neçənci həftədəsən?? Qız istəyirsiz ya oğlan? Hər şey ürəyincə olsun inşallah
Insallah canim, seninle bahem. 11 ci heftem bitir, bu hefte sonu 2 li test verecem. Ferqi yoxdu her ikisinnen varimdi, qiz ayri bir wirin olur ama)))

Çox şükür canım çox sevindim inşallah sağ salamat qucağına alasan. Cinsiyyet üçün hele tez deyil? Neçenci heftendesen ki?
Cox sagol canim. Tezlikle senden alaq gozel xeber. Detalli uzi ve 2 li test olunacaqmis o zaman gorune bilermiw, 12 ci hefteye kecirem. Sende ne var ne yox?

Salam qızlar necesiz sabahınız xeyir. HerSey_Guzel_Olucak HerSey_Guzel_Olucak canım meni etiketlemisen diyesen. Bildirim geldi ama tapa bilmirem nese. Necesen? Elin ayağın ağırlaşıb diyesen 1ayın qalıb he?
Salam sukur gozum seni axtarir her bura girende ki gorum hardadi bu qiz.He menemde agirlasmsamda sozdu?,?gozum uzum sisib emellice :110: sen necesen neynrsen?hekime gedesiydin diyesen getdinmi?

Salam qizlar. Men de ele bildim tek mende olub, men de nese alisa bilmedim. Neynirsiz? Necesiz? Menim analizim de cixdi cavabi. Laxtalanma var, iyne vurdurmagima baxmayaraq(( gedecem hekime.

X