Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asilama zamani testler yanildici olurda ona gore bilmrem adetive nece gun qalib biraz sebr et.hec olmasa adet gunune qedee ya bir gun qalmsa qedee gozle deqiq melumat ucun.xett beli baya baya var ama sen testlere davam
Canim igneye gore bezen olur pozitiv men cox su icdim ve 4u tam negativ oldu eminemmi bu xettler iyneye gore deyil :)

Mendede baslarda bele idi.hele adet gunum adetden bir gun sora sirf bele idi.usaqin yerini almasi 10 12 gun cekir oxuduguma gore.nece gun var adete?
Kecen ay 12 adet oldum ama son uc dord aydi dord gun qabaga atir yeni sabah olmalidi hekimde testi sabaha deyib gorekde insallah xeyirlisiyle bebesim gelir :)

Allah komeyin olsun mende cox pis kecirdim gune en az 2 defe qaytarirdim ozde nece obiri dunyaya gedib qayidirdim menede sistemler iyneler falan yazildi bir ara vurdurmag istedim sora dedim ayten ölmersen doz ushaga nie iyne derman getsinki sende doze bildiyin qeder doz inanmiram menden pis kimse kecirtsin ozde yaya dushdum kocam meni aparirdiki biraz hava alim havadan bele iy tuturdum yazig kocam o qeder gezdirirdi meni gece saat 3-4e yuxum gelende getirirdi oda binanin heyetine giren kimi bashliyirdim aglamaga evi istemirem iy var
Men hec havaya cixmaq nedi bawimi qaldira bilmirem yataqdan(( ne bilim bir ay qalib yola verim, o birilerde de bele olurdum

Kizlar int uzerine arastirdim bozuk test dige boyle bisiy geldi resmen benimkiside aynen boyle parca parca kirmizi oldu hatda ortadanda dikine bir kirmizi cixgi vardi ve t hisse yani positiv cikicak olan cizgi tamamen beyazdi hic bi sekklde kirmizi olmadi daha sonra kendine geldi test yaklasik 15.20 dakikada sizce dunki testlere gore helede hamileyemmi ? :KK66: yoldasim deir axirda sen deli olacaqsan :)
Bu test xarabdu canım yada ki çıx tökmüsen siydiyi.sen neqeder vaxtlığ evlisen?

ayyy aytoşuumm umut oldun bana yine bugün yarın gelmesi lazımm.. büşranın öyle mi olmuştu.. ayy doğurdu bileee inşallah sürpriz yapmıştıırrr :KK70:
Evet hatta cok kotu olmushdu aglamishdi falan kismet bu ishler ne olacagi belli deyilki inshAllah inshAllah hamishsindir kalbden dua ediyorum sana❤

Canim bugun elediyim testde ise hecne cixmadi nece olur bilmrem test ozde parca parca seklinde qizardi yeni qirmizi xett yuxari qalxanda parcalanmis kimiydi ve t hisse tamamile ag qalmisdi sora c hisse de yarisi ag qaldi bilmrem belkde test sehvdi insallah sabah qan analizi verecem :). Nese olmasa bele tund cixmazdida?
Cixmagina heyati boyu cixmaz ama bu iyne meselesi menj cashdirir bashim cixmadigi bir movzudur iyne olmasaydi 100/100 hamileydin sabah get gorek nolur men senden cox heyecanlandim:-)

Olurda bezi ushaglarda kanal dar olur buda ishiyib ishiyib duz yigilib tutub sheyini:)))sudum doyumlug deyil dadimligdi:-)doymur sudle ancag soskakimi yemeyin ustunden su kimi,derman kimi istifade edir:-)
Ay hə duz yığışıbmış, o pis olur e yazıq uşaq. Mənim ayaqlarımda var bilirəm necə zəhrimar şeydir. Məndə də eləydi süd, cəmi üç ay oldu sonra qurudu getdi : ( İn şə Allah səndə olar

salam qizlarim necesiz? msjlari oxudum ama bir "noluyo lan?" veziyeti var ortada onu duzeldim:KK45: men o wems deylem hem qizi chawdirmisiz hem oznuz chawmisiz:KK25: SerAy12 SerAy12 beli beli o dediyn zob zehrimari olan menem duz qalb yadinda:halay: Hiranur83 Hiranur83 oqluwuna Allah wefa versn Nuwim:dua: minik_prince minik_prince men qoz suyunu edrem, hisdenme:KK53::KK70: mayda eledm kimyasal oldu sentyabrda eledm klomifenle netice vermedi birde bu ay edrem. soqan suyu ile birge:mad: S shemsim yeni quzu, xow gelmsen. ya senle adawiq ya qizinla:KK24: iyne chatlatma iynesi idimi unutdm msjda ne yazmwdinsa. ama chatlatma iynesidise 14gun erzinde pozitiv gosdermesi normaldi. zaten 14gunun tamaminda gelr bat. eger gelmrse boyuk ehtimal hamilelikdi. o zaman test etmeye deyer. 10cu gundu umidini itirme. yaxwi olar. olmasa da bir vaxti var..ozmuzu oldurmeynen deylki. atalar bowuna demiyb, boyuyun yeriyiwi leng olar, sevinc gecikirse demek boyukdu:dua::KK33:
Sağ ol şirin qız Allah razı olsun :KK200:

X