- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.021
Cox gozel bisheydi cox adam onla hamile qalib NushiBu arada qoz suyu nədir ?
Sən necəsən, bebişin necədir, baxa bilirsənQizlarrrnecesiz? nenirsiz?nevar neyox?❤❤❤
Hə ola bilər, hamiş qalmaq istəyənlər oxusun bunu. Nərmin, Aytən, Sinem, Şəms. Ayşən bilir, qalanlar da hamiş zatənCox gozel bisheydi cox adam onla hamile qalib Nushi
Qoz suyu neymis gızzz:)Hə ola bilər, hamiş qalmaq istəyənlər oxusun bunu. Nərmin, Aytən, Sinem, Şəms. Ayşən bilir, qalanlar da hamiş zatən
Ceviz suyu kuzum.3 4 tane cevizi akaşmdan 1 bardak suya koyuyorsun sonra sabah aç karnuna içiyorsun.cevizleride yiyon tabi.18 gün falan yapıyon.hamile kalmaya bire bir.ama tabi bende işe yaramadı)))Qoz suyu neymis gızzz:)
Hee sagol kuzum cevizi oyle yesek ise yaramazmiki :))Ceviz suyu kuzum.3 4 tane cevizi akaşmdan 1 bardak suya koyuyorsun sonra sabah aç karnuna içiyorsun.cevizleride yiyon tabi.18 gün falan yapıyon.hamile kalmaya bire bir.ama tabi bende işe yaramadı)))
Ceviz suyu yani : )Qoz suyu neymis gızzz:)
Ya ben de onu düşündüm ama sonra işin sırrı o sudadır heralde dedimHee sagol kuzum cevizi oyle yesek ise yaramazmiki :))
Bilmem hiç orasını düşünmedim.her halde suya bi şeyler çıkıyor.tadı ekşi oluyo zaten.cevizim tadı güzel oluyor.hani daha taze olur ya ceviz sulu öyle tatHee sagol kuzum cevizi oyle yesek ise yaramazmiki :))
Shukur Nushi yaxshiyig❤sen necesen?oglushun necedi?14 cu gunune qeder yatan ushagiydi cox cox sakitiydi neceki sunnet oldu hemin gunden doshde tutdu sud olmasada soska evezi indi ancag gucag istiyir ancag mizildanir dosh tutmayan ushag indi qucaga orgeshibSən necəsən, bebişin necədir, baxa bilirsənqoymur hə daha buralara gəlməyə çox çox ağlağan deyil ?
Evvelde demishdim ama heckim elemedi diesenHə ola bilər, hamiş qalmaq istəyənlər oxusun bunu. Nərmin, Aytən, Sinem, Şəms. Ayşən bilir, qalanlar da hamiş zatən
Biz də yaxşıyıq canım, sünnət etdirmisən mübarəkdir, böyük oğlan olsun, sənin də gözün aydın olsun. Düz eləmisən mən də anadan olanda yoldaşım dedi gəl sünnət eliyək qoymadım, qıymadım. Sonra da it kimi peşman oldum, pampersdə yaxşıdır, düzdür bu da pampersdəydi kəsdirəndə ama qanırdı də. Hə yəqin ağrıyır elə ona görə, boş ver uşaq ana qucağı istəyər də. Demirəm e zırt pırt hər mıqqıldıyanda qucağa almaq lazımdır. Amma hələ körpədir, mənim bu yekəm hələ də var görürsən gəlir dırmaşır qucağıma.Shukur Nushi yaxshiyig❤sen necesen?oglushun necedi?14 cu gunune qeder yatan ushagiydi cox cox sakitiydi neceki sunnet oldu hemin gunden doshde tutdu sud olmasada soska evezi indi ancag gucag istiyir ancag mizildanir dosh tutmayan ushag indi qucaga orgeshibindi dudushu yaradi die qiymiram ona tam sagalsin payini verecem
Qızlar eliyin də bunu niyə eləmirsiz ki ? Məncə ziyanlı bir şey də deyil, yoxlayın bir.Elemek istiyen olursa die yukluyurem eliyinde mence cox cox faydalidi cox cox cox adamlar hamile qalib ozde uzun muddet gozleyenler 7-10 ilEki Görüntüle 2231473
Eledikde elde var sıfırQızlar eliyin də bunu niyə eləmirsiz ki ? Məncə ziyanlı bir şey də deyil, yoxlayın bir.
Canım mene eyni geldi ay başın ne vaxtdı?hemdeki siz niye aşılama eletdirdiz ki senki hamile qalmışdınQizlar necesiz? Mende 23u igne 25 ise asilama olub igne tesirinin qalib qalmadigina gore testler elemisem sizce ayin biri etdiyim teste nezeten bugunki daha tunddu? Bu arada butun gun su iciremki igne tesiri kecsin :)
Yox men hec hamile qalmamisam aybasi 12di ama 8de ola biler cunki dord gun qabaga atr hemde hekim 8 i qan testine gel dedi :)Canım mene eyni geldi ay başın ne vaxtdı?hemdeki siz niye aşılama eletdirdiz ki senki hamile qalmışdın
Hee bize hekim gelmishdi dedi kesdirin bunu ama bizde sohbet gedirdi dinde 7,14,21ci gunlerden birinde kesdirmek vacibiymish menim qaynim o xeste ibadetcilerdendir ele qisnet 14 cu gun eledik ici butun irinlemishdi hekim dedi 3-4 gunde bele qalsaydi shishib pis gune qalacagdi dogurdanda Allah yaratdigi her qanunda bir xeyir var belkede biz 40 dan sonra edecekdikBiz də yaxşıyıq canım, sünnət etdirmisən mübarəkdir, böyük oğlan olsun, sənin də gözün aydın olsun. Düz eləmisən mən də anadan olanda yoldaşım dedi gəl sünnət eliyək qoymadım, qıymadım. Sonra da it kimi peşman oldum, pampersdə yaxşıdır, düzdür bu da pampersdəydi kəsdirəndə ama qanırdı də. Hə yəqin ağrıyır elə ona görə, boş ver uşaq ana qucağı istəyər də. Demirəm e zırt pırt hər mıqqıldıyanda qucağa almaq lazımdır. Amma hələ körpədir, mənim bu yekəm hələ də var görürsən gəlir dırmaşır qucağıma.
Yox qetiyyen ziyanli deyil sadece sebr lazimdi ilk ay tutmursa ,2-3 ay mutleq tutacag ozuvuzde olan deyishiklikleri goreceksiz ilk aydanQızlar eliyin də bunu niyə eləmirsiz ki ? Məncə ziyanlı bir şey də deyil, yoxlayın bir.