Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qizlar necesiz? Mende 23u igne 25 ise asilama olub igne tesirinin qalib qalmadigina gore testler elemisem sizce ayin biri etdiyim teste nezeten bugunki daha tunddu? Bu arada butun gun su iciremki igne tesiri kecsin :)
Tundluyune takilma cunki menim testlerim hamsi eyni tundlukdeydi inshAllah gozel xeberler verersen bize❤

Tundluyune takilma cunki menim testlerim hamsi eyni tundlukdeydi inshAllah gozel xeberler verersen bize❤
Bu qeder solgunuydu yoxsa daha tund idiler? Vaxt azaldiqca heyecan artir insallah gorekde :) birde siz normal yolnan qalmisiz hamile? Ve testleri ne vaxt elemeye basladiz. Qan analiziviz nece cixmisdi

Bu qeder solgunuydu yoxsa daha tund idiler? Vaxt azaldiqca heyecan artir insallah gorekde :) birde siz normal yolnan qalmisiz hamile? Ve testleri ne vaxt elemeye basladiz. Qan analiziviz nece cixmisdi
7 gun qalmish etmishdim testi 3 gun saxladim cixmadi 4 gun qalmish ettim cixmadi icini cixartdim pencerenin qabagina qoymushdum 1-2 saatdan kocam kocam balkona cixanda gormushdu dedi burda xett var ama men gormedim cunki yox kimiydi ama one step testlerini 3-4 gun saxliyirdim hec sidik qurumasi bele olmurdu,2gun qalmish yeniden ettim toke toke kolge cixdi ama quruyanda yoxuydu 1 saatdan sonra gozle gorsenen ama fotoya dushmeyen solgun xett cixdi,hemin gun bidene one step bidene cop test aldim one step seherkine nisbeten daha solgun cixdi,copde hec cixmadi,1 gun kecmish ettim poztivi gordum,3 gun kecmish tund xetti gordum nehayetki4 gun kecmish xq 463,4 olmushdu he bide menem Ayten siz falan yazmisan diesen ele bildin bashqasiyamnormal yolla qalmisham

Eslinde mende aybasi 12sidi ama hekim qan testini 8ne demisdi bugun yene etdim hecne yoxuydu yeqin qalb quruyandq cixacaq solgun bilmrem o solgunlari pozitiv olaraqmi qebul edim ya yox catlatma igneninde tesiri get gede eslinde tam azalmaldi ama sanki artis var gorumde axsam eve gedb baxacam belkede iynenin tesirinen cixir bele hele tez oldugunu bilrem ama yenede dayanmaq mumkun deil :)

ayy benim 3 4 gün var bata onu bekliyoruz bebiş iyidir inşallah. çalışıyoruz demişsin sıkıntı yoktur umarım..
ayy benim 3 4 gün var bata onu bekliyoruz bebiş iyidir inşallah. çalışıyoruz demişsin sıkıntı yoktur umarım..
mendede eynen bugun test etdim negativ asilamanin 10 gununde

mendede eynen bugun test etdim negativ asilamanin 10 gununde
erken değil mi test için.. aşılama için de çok bişey bilmiyorum ama... yalancı pozitif de görülebiliyor diyorlar ilaçlardan dolayı.. direk negatif diyorsun.. Hakkımızda hayırlısı olsun canım..

erken değil mi test için.. aşılama için de çok bişey bilmiyorum ama... yalancı pozitif de görülebiliyor diyorlar ilaçlardan dolayı.. direk negatif diyorsun.. Hakkımızda hayırlısı olsun canım..
Evet daha bi kac gun sonra tekrar yapicam test

Menede xeber edersen menim iyneden bashim cixmirda normal yolla olsaydi 100/100hamileydin o solgun testlerle

Sikintisiz hayatmi var canim? O hep var.iyi iyi.bu gun sulu akintim gelmis baya gelmis insan endise ediyor Doktoru arayacagim gel ultrasona gir falan filan Mantardandi diye dusunuyorum.
Yox suyun zadin deyil narahat olma men o akintiya gore Umrede hekimin bashini xarab elemishdimki dogurammmm gellkk

Hə nə bilim dini filanı bilmirəm ama mənim yoldaşım deyirdi ki, nə qədər balaca kəsdirsən bir o qədər ağrısı az olar, həm də tez sağalar. Kiş eliyə bilmirdi ? Niyə elə olubmuş görəsən yazıq uşaq, mənim körpələrə elə rəhmim gəlir ki. Yazıqların dilləri yox, ağızları yox minnak bebişlər ancaq ağlamaqnan başa salırlar. Südün var can yoxsa simes yeyir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…