- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.041
Tundluyune takilma cunki menim testlerim hamsi eyni tundlukdeydiQizlar necesiz? Mende 23u igne 25 ise asilama olub igne tesirinin qalib qalmadigina gore testler elemisem sizce ayin biri etdiyim teste nezeten bugunki daha tunddu? Bu arada butun gun su iciremki igne tesiri kecsin :)
Hadi inshAllah❤Yox men hec hamile qalmamisam aybasi 12di ama 8de ola biler cunki dord gun qabaga atr hemde hekim 8 i qan testine gel dedi :)
Bu qeder solgunuydu yoxsa daha tund idiler? Vaxt azaldiqca heyecan artir insallah gorekde :) birde siz normal yolnan qalmisiz hamile? Ve testleri ne vaxt elemeye basladiz. Qan analiziviz nece cixmisdiTundluyune takilma cunki menim testlerim hamsi eyni tundlukdeydiinshAllah gozel xeberler verersen bize❤
7 gun qalmish etmishdim testi 3 gun saxladim cixmadi 4 gun qalmish ettim cixmadi icini cixartdim pencerenin qabagina qoymushdum 1-2 saatdan kocam kocam balkona cixanda gormushdu dedi burda xett var ama men gormedim cunki yox kimiydi ama one step testlerini 3-4 gun saxliyirdim hec sidik qurumasi bele olmurdu,2gun qalmish yeniden ettim toke toke kolge cixdi ama quruyanda yoxuydu 1 saatdan sonra gozle gorsenen ama fotoya dushmeyen solgun xett cixdi,hemin gun bidene one step bidene cop test aldim one step seherkine nisbeten daha solgun cixdi,copde hec cixmadi,1 gun kecmish ettim poztivi gordum,3 gun kecmish tund xetti gordum nehayetkiBu qeder solgunuydu yoxsa daha tund idiler? Vaxt azaldiqca heyecan artir insallah gorekde :) birde siz normal yolnan qalmisiz hamile? Ve testleri ne vaxt elemeye basladiz. Qan analiziviz nece cixmisdi
Eslinde mende aybasi 12sidi ama hekim qan testini 8ne demisdi bugun yene etdim hecne yoxuydu yeqin qalb quruyandq cixacaq solgun bilmrem o solgunlari pozitiv olaraqmi qebul edim ya yox7 gun qalmish etmishdim testi 3 gun saxladim cixmadi 4 gun qalmish ettim cixmadi icini cixartdim pencerenin qabagina qoymushdum 1-2 saatdan kocam kocam balkona cixanda gormushdu dedi burda xett var ama men gormedim cunki yox kimiydi ama one step testlerini 3-4 gun saxliyirdim hec sidik qurumasi bele olmurdu,2gun qalmish yeniden ettim toke toke kolge cixdi ama quruyanda yoxuydu 1 saatdan sonra gozle gorsenen ama fotoya dushmeyen solgun xett cixdi,hemin gun bidene one step bidene cop test aldim one step seherkine nisbeten daha solgun cixdi,copde hec cixmadi,1 gun kecmish ettim poztivi gordum,3 gun kecmish tund xetti gordum nehayetki4 gun kecmish xq 463,4 olmushdu he bide menem Ayten siz falan yazmisan diesen ele bildin bashqasiyam normal yolla qalmisham
salam canım senden ne haber iyisiniz inşallah..:)Salam qizlar necesiz gununuz ugurlu olsun
NE VAR NE YOX?
Cox Sukur. ❤ İyiyiz iyi olmaya calisiyoruz.Sende ne var ne yok?salam canım senden ne haber iyisiniz inşallah..:)
ayy benim 3 4 gün var bata onu bekliyoruzCox Sukur. ❤ İyiyiz iyi olmaya calisiyoruz.Sende ne var ne yok?
Nece yeni qalmamısam sen geden kimi qalmışdın sora zobun oldu uşağ inkişafdan qaldı.o gelin deyilsen sen?menmi qarışdırdım yoxsqYox men hec hamile qalmamisam aybasi 12di ama 8de ola biler cunki dord gun qabaga atr hemde hekim 8 i qan testine gel dedi :)
Sikintisiz hayatmi var canim?ayy benim 3 4 gün var bata onu bekliyoruzbebiş iyidir inşallah. çalışıyoruz demişsin sıkıntı yoktur umarım..
ihmale gelmez suyun da sızabilir mutlaka git görün.Sikintisiz hayatmi var canim?O hep var.iyi iyi.bu gun sulu akintim gelmis baya gelmis insan endise ediyor Doktoru arayacagim gel ultrasona gir falan filan Mantardandi diye dusunuyorum.
ayy benim 3 4 gün var bata onu bekliyoruzbebiş iyidir inşallah. çalışıyoruz demişsin sıkıntı yoktur umarım..
mendede eynenayy benim 3 4 gün var bata onu bekliyoruzbebiş iyidir inşallah. çalışıyoruz demişsin sıkıntı yoktur umarım..
erken değil mi test için.. aşılama için de çok bişey bilmiyorum ama... yalancı pozitif de görülebiliyor diyorlar ilaçlardan dolayı.. direk negatif diyorsun.. Hakkımızda hayırlısı olsun canım..mendede eynenbugun test etdim negativ asilamanin 10 gununde
Evet daha bi kac gun sonra tekrar yapicam testerken değil mi test için.. aşılama için de çok bişey bilmiyorum ama... yalancı pozitif de görülebiliyor diyorlar ilaçlardan dolayı.. direk negatif diyorsun.. Hakkımızda hayırlısı olsun canım..
Menede xeber edersen menim iyneden bashim cixmirda normal yolla olsaydi 100/100hamileydin o solgun testlerleEslinde mende aybasi 12sidi ama hekim qan testini 8ne demisdi bugun yene etdim hecne yoxuydu yeqin qalb quruyandq cixacaq solgun bilmrem o solgunlari pozitiv olaraqmi qebul edim ya yoxcatlatma igneninde tesiri get gede eslinde tam azalmaldi ama sanki artis var gorumde axsam eve gedb baxacam belkede iynenin tesirinen cixir bele hele tez oldugunu bilrem ama yenede dayanmaq mumkun deil :)
Heee menimde ele yadimda qalibNece yeni qalmamısam sen geden kimi qalmışdın sora zobun oldu uşağ inkişafdan qaldı.o gelin deyilsen sen?menmi qarışdırdım yoxsq
Yox suyun zadin deyil narahat olma men o akintiya gore Umrede hekimin bashini xarab elemishdimki dogurammmm gellkkSikintisiz hayatmi var canim?O hep var.iyi iyi.bu gun sulu akintim gelmis baya gelmis insan endise ediyor Doktoru arayacagim gel ultrasona gir falan filan Mantardandi diye dusunuyorum.
Hə nə bilim dini filanı bilmirəm ama mənim yoldaşım deyirdi ki, nə qədər balaca kəsdirsən bir o qədər ağrısı az olar, həm də tez sağalar. Kiş eliyə bilmirdi ? Niyə elə olubmuş görəsən yazıq uşaq, mənim körpələrə elə rəhmim gəlir ki. Yazıqların dilləri yox, ağızları yox minnak bebişlər ancaq ağlamaqnan başa salırlar. Südün var can yoxsa simes yeyir ?Hee bize hekim gelmishdi dedi kesdirin bunu ama bizde sohbet gedirdi dinde 7,14,21ci gunlerden birinde kesdirmek vacibiymish menim qaynim o xeste ibadetcilerdendir ele qisnet 14 cu gun eledik ici butun irinlemishdi hekim dedi 3-4 gunde bele qalsaydi shishib pis gune qalacagdi dogurdanda Allah yaratdigi her qanunda bir xeyir var belkede biz 40 dan sonra edecekdik
Quzi bir dəfə eləməknən pes etmək olmazEledikde elde var sıfır