- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.981
Gunaydin canim evet iyi yapmissin tekrar gecmis olsun kuzum.Sağ olasın canım Allah razı olsun, evet çocukların dayanıklı olduklarını ben de duymuştum. Yok soyuk suya koymadım, ilaç verdim, üzerindeki kalın elbiselerini çıkardım, iç çamaşırıyla kaldı, üzerini de kkalın olmayan bir şeyle örtdüm. Bir de çok ılık su içirdim, su da ateşı düşürüyor. Yok doktora gitmedik hen üz, babası korkar böyle durumlarda götürelim dedi. Bir dur dedim, ilk defa hastalık geçirmiyor. Önce bir evde tedavi edelim, geçmezse götürürüz. Şükür iyileşmeye doğru gidiyor, yemmek falan yemiyor normal boğazı acıdığı için. Yumşak meyve falan yediriyorum, bir de dediğim gibi ılık su bakalım nolucak
Sağ ol canım Allah razı olsun, Allah sizə də şəfa versin. Bacı yağmır da bir qardan zaddan bir bu viruslar ölsün. Can çoxlu meyvə və su yeyin için. Sarımsaq, soğan xoşlamazsız, mən elə xoşlayıram ki, ölürəm onlar üçün ama namaz qılıram deyə yemirəmALLAH şefa versin can. Men de xesteyem yoldaşım da xestedi. Bezmişem bu qripden
Doğrudan qulaq gündə bir söz eşidməsə kar olar, ilk dəfədir eşidirəm sirkənin əksinə qaldırdığınHem uwaq derisine ziyandi yandirirmiw hem de eksine qizdirmani qaldirirmiw. Hekimler qetiyyetle icaze vermirler, yeni nesil hekimler )) sen instada ana bloggerleri izle canim, cox wey oyrendim men
Günaydın cani, teşekkür ederim Allah razı olsunGunaydin canim evet iyi yapmissin tekrar gecmis olsun kuzum.
canımm senden Allah razı olsun..Günaydın cani, teşekkür ederim Allah razı olsun
Men de Namaz qılıram e can. Namaz qılana soğan sarımsaq olmaz ki? İlk defedi eşidiremSağ ol canım Allah razı olsun, Allah sizə də şəfa versin. Bacı yağmır da bir qardan zaddan bir bu viruslar ölsün. Can çoxlu meyvə və su yeyin için. Sarımsaq, soğan xoşlamazsız, mən elə xoşlayıram ki, ölürəm onlar üçün ama namaz qılıram deyə yemirəm
Qizdirmalari olanda ibufen (nurofen allerqik dermandi verme) bogazina ise compassor (ot terkiblidi) amma bu defe cox cekdi deye hekim cagirdim virus imiw dedi ki bunu bele ozbawina mualice etmeknen kecmez antibiotik yazdi. Ozum babatam, qusuram, sabah gedecem gorek urek doyuntusune qulaq asaq necedi.Sağ ol canım Allah razı olsun. Düzəlməyə doğru gedir, srağa gün 40 dərəcə olurdu qızdırması, dünən 38 yarım olurdu. Boğazı düzəldikcə yenəcək tədricən qızdırması, həmişə belə olur bunda. İn şə Allah düzələr, yox əgər Allah eləməmiş düzəlməsə apararam. Nə verirdin can ? Mən evdə həmişə bu tez tez xəstələnən uşaqdır deyə anaferon, nurofen, bir də prolis bu üç dərmanı mütləq evdə saxlayaram. Xəstələnən kimi o dəqiqə verirəm onları tez. Görək nə olur. Özün necəsən can, sabah gedəcəkdin hə həkimə ? İn şə Allah bu dəfə özün də eşidib gələrsən ürək döyüntüsün Amin.
Men de bawa duwmedim namaza ne dexlisi men qiliram da yeyirem de))))Men de Namaz qılıram e can. Namaz qılana soğan sarımsaq olmaz ki? İlk defedi eşidirem
En yaxwisi qizdirma olanda bol su icmek, sidiye cixdiqca qizdirma da duwur. Duzdu 40 derece olanda suyla hell olunmur tekce, men ele olanda hem sirop hem de wam edirem, cefekon d wami.Sağ olasın canım Allah razı olsun, evet çocukların dayanıklı olduklarını ben de duymuştum. Yok soyuk suya koymadım, ilaç verdim, üzerindeki kalın elbiselerini çıkardım, iç çamaşırıyla kaldı, üzerini de kkalın olmayan bir şeyle örtdüm. Bir de çok ılık su içirdim, su da ateşı düşürüyor. Yok doktora gitmedik hen üz, babası korkar böyle durumlarda götürelim dedi. Bir dur dedim, ilk defa hastalık geçirmiyor. Önce bir evde tedavi edelim, geçmezse götürürüz. Şükür iyileşmeye doğru gidiyor, yemmek falan yemiyor normal boğazı acıdığı için. Yumşak meyve falan yediriyorum, bir de dediğim gibi ılık su bakalım nolucak
Kiz naber senden? Bat ne zaman? Ne yaptin bu ay? Sodadan kurden cevizden?))canımm senden Allah razı olsun..
Selam canim iyidir senden naber? 7-8 subatta bekleniyor kendileri... hec bir sey yapmadim bekliyoruz bakalim..Kiz naber senden? Bat ne zaman? Ne yaptin bu ay? Sodadan kurden cevizden?))
Hee vAllah daa)) Kafamda deli sorularMen de bawa duwmedim namaza ne dexlisi men qiliram da yeyirem de))))
Bir dəfə Necmeddin Nursaçana sual verildi O dedi ki, namaz qılanda ağız tər təmiz olmalıdır. Mələklər nə dediyimizi eşitmək üçün düz ağzımıza yaxınlaşır, soğan, sarımsaq da dişləri nə qədər yusan da nəfəsdən gəlir ona görə o vaxtdan yemirəm. Sonra mən internetdə də baxdım bişmişi olar onun iysi qalmır axı, yəni 5-6 diş vursan onda da gəlir e ama 1-2 diş olanda gəlmir, soğan da ki, zatən gəlmir bişəndə. Nə bilim mən də eşitdiymi deyirəm, mən çiyini çox sevrirəm ikisini də ama yemirəmMen de Namaz qılıram e can. Namaz qılana soğan sarımsaq olmaz ki? İlk defedi eşidirem
O ibufendən bir dəfə bu yenə qızdırırdı həkim yazmışdı Leyla uşaq bir butulka, bir də yarım içmişdi heç elə bil o dərmanı içən bu deyil, şamnan bərabər eliyirdim. Axırda atası getdi panadol aldı, düzü panadol verirdim, bir dəfə Bakıda bir ara yox idi panadol nurofen aldıq, o vaxtdan da nurofen verirəm, qurtarsın day almaram yenə panadol alaram onda. Prolis də xalis ot tərkiblidir can onu da həkim yazmışdı elə o vaxtdan verərəm, püskürtmədir. Şam çefoken d körpə olanda həmişə qoyardım, böyüyəndən sonra qoymurQizdirmalari olanda ibufen (nurofen allerqik dermandi verme) bogazina ise compassor (ot terkiblidi) amma bu defe cox cekdi deye hekim cagirdim virus imiw dedi ki bunu bele ozbawina mualice etmeknen kecmez antibiotik yazdi. Ozum babatam, qusuram, sabah gedecem gorek urek doyuntusune qulaq asaq necedi.
Ne bilim vAllah. O dediyin adamı da tanımıram eslinde. Men hec yemirem onsuzda (sevmediyim üçün) ama bunu eşitmemişem. Çünkü ne qeder Namaz qılan insan var demey olar 80-90 %i de yiyirBir dəfə Necmeddin Nursaçana sual verildi O dedi ki, namaz qılanda ağız tər təmiz olmalıdır. Mələklər nə dediyimizi eşitmək üçün düz ağzımıza yaxınlaşır, soğan, sarımsaq da dişləri nə qədər yusan da nəfəsdən gəlir ona görə o vaxtdan yemirəm. Sonra mən internetdə də baxdım bişmişi olar onun iysi qalmır axı, yəni 5-6 diş vursan onda da gəlir e ama 1-2 diş olanda gəlmir, soğan da ki, zatən gəlmir bişəndə. Nə bilim mən də eşitdiymi deyirəm, mən çiyini çox sevrirəm ikisini də ama yemirəm
Hem uwaq derisine ziyandi yandirirmiw hem de eksine qizdirmani qaldirirmiw. Hekimler qetiyyetle icaze vermirler, yeni nesil hekimler )) sen instada ana bloggerleri izle canim, cox wey oyrendim men