Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Salam qızlar necesiz? Nese yazıb elemeye sebrim yoxdu fikir vermiyin mende herden gelir bele şeyler :) ona göre tek tek etiketlemeye de axotum yoxdu kusuruma bakmayın.
Nuşi yakışıklım nece oldu can necedi veziyyeti?
Leyla sennen xoş xeberler gözliyirem inşaALLAH
Sarımsaq soğan konusuna da deyim :) Sinemin de açıqladığı kimi camilerde kokudan dolayı yakışık almaz ama zaten toplum içine çıxanda bele şeylerden istifade elemey olmaz olare sadece etik deyil. Namaza qalanda da Nuşi eşidib saf temiz düşünceynen meleklerin yaxınlaşmayacağını düşünüb. Çox normal. Ama Sinemin dediyi kimi dişlerini yaxşı fırçaladıqdan sonra heçbir problem olmaz. Zaten qadınlar kişiler kimi sesli namaz qılmırlar. Ağzı açıb dodaq terpetmesen de ele durumlarda içinden diye bilersen namazın sözlerini. Nuşi çox sevdiyin halda özüvü mehrum eleme bele şeylerden. ALLAHın verdiyi çox xeyirli nemetlerdendi. Bide can her hocanın da dediylerine fikir verme onlara qalsa günde birşey çıxardıb diyecekler ki bu olmaz. Boş ver :)

Sakin olun gençler :KK48: mən heç kəsə yemə demədim ki, belə eşitmişəm yemirəm dedim. Zira nə həddimə insanlara bunu ye bunu yemə demək :KK66: zövq məsələsi kim istər yeyər kim istəməz yeməz:KK66: heç O kişi də yeməyin demədi sadəcə soruşulan suala düzgün cavab verdi. Yəni qətiyyətlə yeməyin filan belə sözlər demədi :KK66:
Judy_K Judy_K təşəkkürlər canım sağalmağa doğru gedir. Açıqlma üçün də ayrıca təşəkkürlər, olarsa lap yaxşı Türklər demiş canıma minnet, yeyərəm mən də bundan sonra :KK66: elə ürəyim istəyirdi neçə vaxtdı :kk77:

Her kese salamlar, hekimnen geldim yatdim uzurlu sayin, geceni yata bilmemiwem urekbulanmadan. Wukur yaxwidi her wey, urek doyuntusune qulaq asdiq, agrilarima gore wam falan yazdi. Bulanmaya gire de doz dedi)
Əleyküm Salam, düz etmisən öncə dinlənmək lazımdır. Şükür min Şükür, hə can təki sağ salamatçılıq olsun onsuzda qadınlar öyrəşib hər əziyyəti çəkməyə :KK51:

Sakin olun gençler :KK48: mən heç kəsə yemə demədim ki, belə eşitmişəm yemirəm dedim. Zira nə həddimə insanlara bunu ye bunu yemə demək :KK66: zövq məsələsi kim istər yeyər kim istəməz yeməz:KK66: heç O kişi də yeməyin demədi sadəcə soruşulan suala düzgün cavab verdi. Yəni qətiyyətlə yeməyin filan belə sözlər demədi :KK66:
Judy_K Judy_K təşəkkürlər canım sağalmağa doğru gedir. Açıqlma üçün də ayrıca təşəkkürlər, olarsa lap yaxşı Türklər demiş canıma minnet, yeyərəm mən də bundan sonra :KK66: elə ürəyim istəyirdi neçə vaxtdı :kk77:

He can kef ele yi getsin. Mende anladım o kişi yimey olmaz demedi. Sadece qoxu baxımından dedi. Hardasa haqlıdı. Çünki nece ki sevdiyimiz insanla görüşe gedende bezenirik etir vururuq səliqəli giyinirik namaz da görüşlerin en gözelidi. Ona göre daha temiz gözel qoxulu olmaq lazımdı. Yeni yi sarımsaq ama üreyine pis gelirse çünki men de deqiq diye bilmerem ki yoox olaar onu ALLAHdan başqa heçkim bilmir. Sadece dodaqlarını terpetmeden qıl birşey olmaz :) Allah hamımızın ibadetini qebul elesin

Qızlar sizden bi şey soruşum belke bilesiz.men hemişe yumurtluyandan sora ay başı ağrılarım başlıyr.hemdeki qarnım şişir taki xestelenene qeder.sizce neden olar.yumırtladığım gün daha çox olur.ele bil bu deyqe xestelenecem

Qızlar sizden bi şey soruşum belke bilesiz.men hemişe yumurtluyandan sora ay başı ağrılarım başlıyr.hemdeki qarnım şişir taki xestelenene qeder.sizce neden olar.yumırtladığım gün daha çox olur.ele bil bu deyqe xestelenecem

Canım turbalıqları yoxlatdırmısan? Menim de teze evlenende eleydi. Yumurtlama başdıyannan ağrılar başdıyırdı mende fikir vermirdim neçe ay ele oldum. Uje o hedde geldi ki ayaq üstə diyana bilmirdim ağrıdan. Getdim hekime turbalıqları yoxlatmağı dedi. Yoxlatdıq biri yarı bağlıymış. Açdırannan sora ele ağrı yoxdu. Adetten 1ya da 2gün qabaq olur ağrı.

Canım turbalıqları yoxlatdırmısan? Menim de teze evlenende eleydi. Yumurtlama başdıyannan ağrılar başdıyırdı mende fikir vermirdim neçe ay ele oldum. Uje o hedde geldi ki ayaq üstə diyana bilmirdim ağrıdan. Getdim hekime turbalıqları yoxlatmağı dedi. Yoxlatdıq biri yarı bağlıymış. Açdırannan sora ele ağrı yoxdu. Adetten 1ya da 2gün qabaq olur ağrı.
Gelen ay gedecem.men bu qoz suyu zad içdim ondan sora oldu

Gelen ay gedecem.men bu qoz suyu zad içdim ondan sora oldu.evveller yoxdu.evvel açığ olsada soradan bağlana biler?

He can kef ele yi getsin. Mende anladım o kişi yimey olmaz demedi. Sadece qoxu baxımından dedi. Hardasa haqlıdı. Çünki nece ki sevdiyimiz insanla görüşe gedende bezenirik etir vururuq səliqəli giyinirik namaz da görüşlerin en gözelidi. Ona göre daha temiz gözel qoxulu olmaq lazımdı. Yeni yi sarımsaq ama üreyine pis gelirse çünki men de deqiq diye bilmerem ki yoox olaar onu ALLAHdan başqa heçkim bilmir. Sadece dodaqlarını terpetmeden qıl birşey olmaz :) Allah hamımızın ibadetini qebul elesin
Narahat olma quzi dünən maraqlandım dedi dişləri yuyub, nəfəsi də təravətləndir vəssalam. Nəfəs üçün mən mixək istifadə edirəm o da acıdır e :110:həm də adamın dilin keyidir. Nə qədər şəkərsiz nanəli saqqız axtarmışam tapa bilməmişəm. Mütləq tərkibində ya şəkər var ya da fruktoza. Kim bilir var belə saqqız şəkərsiz ? Bilən varsa yazsın balaca uşaqlar deməli yolar çüsərəm ha:emir_bebek: kim bilir desin

Məncə normaldı, elə məndə də eynən sənin kimi olur

Gelen ay gedecem.men bu qoz suyu zad içdim ondan sora oldu.evveller yoxdu.evvel açığ olsada soradan bağlana biler?
Soyuqdəymə güclü olanda da elə ağrı verə bilər, mənim bir çoxbilmiş ev sahibəm var idi. Həmişə təmiz balnan tampun edirdi, mənə də həmişə deyirdi sən də elə. Açığı mən belə şeylərdə səhlənkaram. Güya soğan suyu falannan da eliyirlər. Ama mən belə şeylərnən filan xoşlamıram şam var alıram ondan istifadə edirəm həm təmiz həm də əziyyətsiz

Soyuqdəymə güclü olanda da elə ağrı verə bilər, mənim bir çoxbilmiş ev sahibəm var idi. Həmişə təmiz balnan tampun edirdi, mənə də həmişə deyirdi sən də elə. Açığı mən belə şeylərdə səhlənkaram. Güya soğan suyu falannan da eliyirlər. Ama mən belə şeylərnən filan xoşlamıram şam var alıram ondan istifadə edirəm həm təmiz həm də əziyyətsiz
Soyuğlamam yoxdu.hekim keçen ay şam yazmışfı olsada oynan getdi.qoz suyudakı 3 4 debe qızu suya qoyursan axşam seher içirssn yaxşı tesir eliye falekula.ona deyirem qoz suyu

X