Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qızlar dünən gecə başıma iş gəlib yanacaqdım az qala. Saçım çox uzundu ona görə həmidə topuznan gəzərəm evdə heç açmaram. Dünən açdım gedirdim yatmağa birdən susuz olduğumu hiss etdim, dedim bir çay içim. Elə yaxınlaşdım qaza birdən necə olub bilmirəm saçım od tutub. Bir də gördüm çırtıltı gəlir hələ gic kimi dönüb qazı axtarıram. Baxıram heç nə yox birdən iydən, çırtıltıdan bir də baxdım ki, səs mənim arxamda. Öldüm öldüm qızlar qorxudan öldüm, əməllicə elə bil sacımda od qalamışdılar. Onu necə söndürdüm heç özümdə bilmirəm. Bildiyim odur ki, möhkəm qorxdum, Allah uzaq eləsin ona görə deyir e ölüm qaşla göz arasındadır

Kuzuum Allah korumus.. gecmis olsun..

Men sene nece icdiyimi deyim de. Men burnumu tuturdum elimnen içib qurtaranaqeder açmırdım burnumu. Yanıma da meyveden zaddan nese qoyurdum.mandalin olar, limon olar, pomidor xiyar olar. (Yani zakuska) burnumu açmamış onlardan atırdım agzıma yiyirdim ki iyi dadı gelmesin. Ele dene asan olacaq sene inşAllah

Ohaaa ALLAH qoruyub ee Nüşi. Vay vay. Geçmiş olsun. Saçın nece oldu sora? Çox yandı?

can arada girirem Nuwi. prosta msj chox olur oxuyram bawa chixa bilmrem. sohbetede firansiz qalram deye yaza bilmrem. yarimchiq qalr deyrem yarsinda gelen defe oxuyaram girremki yene ne qede msj usdune gelbteki hemwe bele aktiv olun uwaqi qoru astmaya xeyr gelen dowablar filan ichizdir hechne olmaz. Allah qorusun

tochnu mende ele ichrem ele ichmesem vapwe iche bilmerem ki. ama usdunnen nese yemrem deyrler olmazmiw 15deqe filan usdunnen nese yemey

Can bu məndə də var e, görən niyə elə olur ? Ayıb olmasın düz ora yaxın yerdə, ani bir riskdə vəssalam iş bitdi. 3 hamiləliyim də elə olub
o nedense asili deyl Nuwi. nece borudan firlana firlana gelb uwaqliqa chata bilrse oz ozune, tesadufi bir yere duwur yapiwir ora. tesufki elden nese gelmir. teki yapiwsin hara yapiwir yapiwsin ama

Allah saxliyb. yaxwi qutarmsan. sachin nece oldu? kesdirdin?

Can e quzum, öz südün varsa sıx yay ətrafına
Hecne yaramire Nushi bu ograshda biraz tutur ozde hekim ya mama evde olanda tutur tek olanda bashima oyun aciryatir durur emmek yadindan cixmish olur yene en basha qayidirigdunen kocama direm 13 saat yarim sanci ceken biri bidene bu memesh agrisina doze bilmir

Allah Allah demek riskli dinlen bari kuzum is falan yapma da cocuklar var nasil.yapiyorsun insallah birileri vardir..
Bebis iyiyse sorun yok. Hep kanamali geciren de oluyor.. diger gebeliklerinde oldu mu?
Eve geldim kanamam durdu, hayir oncekilerinde olmamisti, dusuk yaptigimda olmustu. Annem bizde yardim ediyor. Bulantilarim cok var((

Salam can hecne gelmr ne curuntu falan.mende pko var idi deeye icirdim sadece yumurta dovrunde seffaf axintim oldu sogan suyu sayesinde halbuki hec vaxt olmrdu yumurtam axintim.Hemin ayda hamile qaldim.ilk gunler cetin gelr men bir hefteden sora oyresmsdim au kimi gelrdi mene icirdim. Allah sebeb salsin

Son düzenleme:
Ohaaa ALLAH qoruyub ee Nüşi. Vay vay. Geçmiş olsun. Saçın nece oldu sora? Çox yandı?
Hə ye quzi sağ ol Allah razı olsun. Elə bil ki, biz at quyruğu deyirik də elə yığmışdım, ucundan yuxarıya da rezin vurdum onu da Allahdan e heç vurmaram ona görə ucundan alov tutub yana yana qalxırdı yuxarıya, açıq olsaydı işim bitmişdi. Popodan aşağıdaydı, indi beldən yuxarıda qalır

Yəqin qaydasın hələ tam bacara bilmirsən də, eybi yox düzələr hər şey. Hə can bilirəm o pis olur, mən də bal zad vurdum xeyri olmadı, ölürdüm. Sonra bepanten vurdum o sağaltdı, ama onda da uşaq hər əmməmişdən qabaq gərək ilıq suynan tər təmiz yuyasan. Allah köməyiniz olsun ana bala sizə

He canim onun yaninda klinikada idim bu gun buraxdi eve.
Nə dedi bəs, qoru özünü can uzananda ayaqlarını yuxarıda saxla nisbətən. Allah özü köməyin olsun İn şə Allah. Mənə demişdi ki, 7 ayına gəlib çatsa onda açılış olsa da qorxusu yoxdur, götürüb şüşədə saxlayarıq. Ama bir şərtnən ki, 7 ayı tamamlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…