- 3 Ağustos 2016
- 1.324
- 2.370
- 32
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.961
Yene ALLAH qoruyub ozune hec ne olmayıb. Şükür. Çevik olmusan özünü itirmemisenHə ye quzi sağ ol Allah razı olsun. Elə bil ki, biz at quyruğu deyirik də elə yığmışdım, ucundan yuxarıya da rezin vurdum onu da Allahdan e heç vurmaram ona görə ucundan alov tutub yana yana qalxırdı yuxarıya, açıq olsaydı işim bitmişdi. Popodan aşağıdaydı, indi beldən yuxarıda qalır
Qanama nedendi demedi, olur bele weyler dedi, 4 cu gun gel urek doyuntusune baxaq necedi dedi. Gel gozle 4 cu gunu.Nə dedi bəs, qoru özünü can uzananda ayaqlarını yuxarıda saxla nisbətən. Allah özü köməyin olsun İn şə Allah. Mənə demişdi ki, 7 ayına gəlib çatsa onda açılış olsa da qorxusu yoxdur, götürüb şüşədə saxlayarıq. Ama bir şərtnən ki, 7 ayı tamamlasın
Shukur yaxshiyamo sozu gorende nervi vurur bashima tek baxiram mamalar gunde 100 defe zeng vururlarki baxa bilirsen men day utaniram demeyeki baxa bilirem gelmiyin lazim deyil onlar pes etmirler gelek demekden
Bepantol mene xeyir elemedi://// dunen hec yemedi bugun mamam gelib yene tutur mama hecne elemire prosdo yabimda oturur hec el bele vurmur ama ogrash tutur mamanin yaninda mamada ele hilir men yalan direm vermek istemirem diir butulka rahatdi sencun heee kucuk zadYəqin qaydasın hələ tam bacara bilmirsən də, eybi yox düzələr hər şey. Hə can bilirəm o pis olur, mən də bal zad vurdum xeyri olmadı, ölürdüm. Sonra bepanten vurdum o sağaltdı, ama onda da uşaq hər əmməmişdən qabaq gərək ilıq suynan tər təmiz yuyasan. Allah köməyiniz olsun ana bala sizə
Hergun cimizdirmirsenki deli,balaca ushaga komek lazim olmur eve gelenden 1 defe cimib hele 10 gunluyundebes ele olurda 5defe doğmamısan ki 1 cidi.ne qederde olsa çimdirende eliyende kömek isteyir
Yox heç o qorxuyla ağlıma da gəlmədi açığı, elə bil bayram tonqalı idi gərək sudan zaddan tökəydim. Hə ye quzi saçlar getdi, qaldı kürəkdə o boyda saç, hələ Şükür Türklər demiş ucuz atlatmışam. Amin Allah heç kəsə göstərməsin.Salam qızlar necesiz?LeylaJ can necedi veziyyet? Qanaxman dayandı? Özve fikir ver ayağa qalxma tualetden başqa. Tualetde de ehtiyatlı ol. Ümumiyyətlə çoxlu su iç qarın açan şeyler ye ki heç gücenmiyesen. ALLAH kömey olsun sene ve körpene.
Hiranur83 canım sene de keçmiş olsun qorxmağıvı anlaya bilirem indi ne hala düşmüsen. Qorxulığuvu çıxardacaq birşeyler eliyerdin gerek. Saçlar da dile gelib uje alışıb yanıb ki ay Nuşi kes bizi :) zarafat bir yana, ALLAH bizleri bele qezalardan qorusun.
S shemss678 öncelikle xoş gelmisen :) bele birden gelib birden oxuyanda alem deyir bir birine :) şitoğludu nedi yazmısan :) menim istifade elediyim şeklini gönderdiyim 2 marka var seyidoğlu bide medoil. Heç birini de 17 manata almamışam :) medoili 8manata almışdı yoldaşım diyesen :) neyse bele birşey :) soğan suyuna qalanda da iç çox yaxşı şeydi men de soğan suyunnan 1ay sonra hamile qalmışdım. Fikrim var bu yaxınlar tezden başdıyım :) çirk gelmemeyi de boş ver mende de heçne gelmedi onsuzda.
Əslində bepanten xeyir etməli idi, o çox güclü mazdır. Sən onda mamana de getməsin : ) yəqin görür nənəsi ona tərəf danışır özünə sərf eliyəni edir dəBepantol mene xeyir elemedi://// dunen hec yemedi bugun mamam gelib yene tutur mama hecne elemire prosdo yabimda oturur hec el bele vurmur ama ogrash tutur mamanin yaninda mamada ele hilir men yalan direm vermek istemirem diir butulka rahatdi sencun heee kucuk zad
Can Allah wefa versin, menim qizim da teze sagalib, 1 hefte ele oldu, axirda hekim cagirdim mualice yazdi, yeni ev weraitinde etdiyim mualice tesir elemedi, cox azzad virusdu. Hekime apar yaxwisi.Sabahınız xeyir qızlar.
Bu zoqquma qalmış xəstəlik gəldi minnakımı da tapdı axırqızdırma dünən 40 dərəcə, day dünən başım itmişdi
Sabahınız xeyir qızlar.
Bu zoqquma qalmış xəstəlik gəldi minnakımı da tapdı axırqızdırma dünən 40 dərəcə, day dünən başım itmişdi
geçmiş olsun kuzum kuzular bizden dayanık Allah muhafaza 40 bize neler eder de 39 40 kaldırır bebeler.. sakın soyuk suya koyma?.. doktora gittinizmi?Sabahınız xeyir qızlar.
Quzum hekimler deyir qizdirma olanda sirke etmek olmaz uwaga. Umumiyyetle boyuye de olmaz. Uwag ucun qizdirma salan sirop ancaq vermek lazimdi, ama 40 olanda tek sirop tesir etmir hem wam hem de sirop verilir.40???ALLAH kömey olsun. Sirkeli su zad ele elini ayağını ovuşdur. Düşürt qızdırmasını menim 38idi ölürdüm halsızlıqdan. Gör o uşaq ne çekir indi. ALLAH şefa versin İnşaALLAH
ALLAH şefa versin can. Men de xesteyem yoldaşım da xestedi. Bezmişem bu qripdenSabahınız xeyir qızlar.
Size de gecmis olsun kuzum... Allah sifa versin.ALLAH şefa versin can. Men de xesteyem yoldaşım da xestedi. Bezmişem bu qripden
Quzum hekimler deyir qizdirma olanda sirke etmek olmaz uwaga. Umumiyyetle boyuye de olmaz. Uwag ucun qizdirma salan sirop ancaq vermek lazimdi, ama 40 olanda tek sirop tesir etmir hem wam hem de sirop verilir.
Hem uwaq derisine ziyandi yandirirmiw hem de eksine qizdirmani qaldirirmiw. Hekimler qetiyyetle icaze vermirler, yeni nesil hekimler )) sen instada ana bloggerleri izle canim, cox wey oyrendim menCanım düzü men heç vaxt uygulamamışam ama qaynanam ele eliyib uşaqlarına həmişə. Hemde həmişə türk seriallarında ele görmüşem. Uşaqlara da eliyirler.
Hekimler göresen niye qoymurlar ki?
Sağ ol canım Allah razı olsun. Düzəlməyə doğru gedir, srağa gün 40 dərəcə olurdu qızdırması, dünən 38 yarım olurdu. Boğazı düzəldikcə yenəcək tədricən qızdırması, həmişə belə olur bunda. İn şə Allah düzələr, yox əgər Allah eləməmiş düzəlməsə apararam. Nə verirdin can ? Mən evdə həmişə bu tez tez xəstələnən uşaqdır deyə anaferon, nurofen, bir də prolis bu üç dərmanı mütləq evdə saxlayaram. Xəstələnən kimi o dəqiqə verirəm onları tez. Görək nə olur. Özün necəsən can, sabah gedəcəkdin hə həkimə ? İn şə Allah bu dəfə özün də eşidib gələrsən ürək döyüntüsün Amin.Can Allah wefa versin, menim qizim da teze sagalib, 1 hefte ele oldu, axirda hekim cagirdim mualice yazdi, yeni ev weraitinde etdiyim mualice tesir elemedi, cox azzad virusdu. Hekime apar yaxwisi.
Sağ ol Allah razı olsun canım, o cür qızdırmaya sirkəli su heç nə eləməz can ancaq dərman. Hə ye judi dünən axşam tərəfi bir kövrəldi, bir ağladı, fikir elədi elə bilir ki, düzəlmiyəcək. Dedim qorxma dərmaan içib düzələcəksən, sakitləşdirdim bir az. Ancaq elə pis oldum ki.40???ALLAH kömey olsun. Sirkeli su zad ele elini ayağını ovuşdur. Düşürt qızdırmasını menim 38idi ölürdüm halsızlıqdan. Gör o uşaq ne çekir indi. ALLAH şefa versin İnşaALLAH
Sağ olasın canım Allah razı olsun, evet çocukların dayanıklı olduklarını ben de duymuştum. Yok soyuk suya koymadım, ilaç verdim, üzerindeki kalın elbiselerini çıkardım, iç çamaşırıyla kaldı, üzerini de kkalın olmayan bir şeyle örtdüm. Bir de çok ılık su içirdim, su da ateşı düşürüyor. Yok doktora gitmedik hen üz, babası korkar böyle durumlarda götürelim dedi. Bir dur dedim, ilk defa hastalık geçirmiyor. Önce bir evde tedavi edelim, geçmezse götürürüz. Şükür iyileşmeye doğru gidiyor, yemmek falan yemiyor normal boğazı acıdığı için. Yumşak meyve falan yediriyorum, bir de dediğim gibi ılık su bakalım nolucakgeçmiş olsun kuzum kuzular bizden dayanık Allah muhafaza 40 bize neler eder de 39 40 kaldırır bebeler.. sakın soyuk suya koyma?.. doktora gittinizmi?