- 12 Temmuz 2016
- 294
- 240
- Konu Sahibi minik_prince
aminnn canimmm tez olsada test edecem bhgunInshAllah tutmushdur bu belirtiler hamisiaiddir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnn canimmm tez olsada test edecem bhgunInshAllah tutmushdur bu belirtiler hamisiaiddir
Men bildim bunu. Mene de demişdiler ki eletdirim. 500 man.dı diyesen he? X deyirler ona. Şprisnen secib ozleri vururlar iceri. He?her sey yoxlanilit heer iki teref sebebsiz sonsuzluq deyilen yeni yumurtayla spermanin qovusa bilmemesi deilir bu teshisden sonra Asilamaya gerar verilir, folikul izlenilir catlatilir catlayan gunu yumurtaliga En hereketli spermler secilib gonderilir. Bele yeni amma tutma shansi 30-40% di. Mende gozleyirem gorek alinacag. Allah her bir qadina ovlad sevincini yasatsin. sag terefimde batmalar olur sancilar, agzim cox quruyur. bugunlerde mens olacam kkmi hiss edirem sinemde aislik yaranib, birde cox gaz yaranib bu hecvaxt basima gelmeyib heyta medemden garnimdan ecaib sesler gelir, istilik basir cox yuxulayiram. Halsiz oluram. Bilmirem sabah 9 cu gundu test edecem 5 ci gunde gan testi. Allah herbirimizi sevindirsin,
He canimm , eledir ,men biraz baha eletdirmisjemMen bildim bunu. Mene de demişdiler ki eletdirim. 500 man.dı diyesen he? X deyirler ona. Şprisnen secib ozleri vururlar iceri. He?
Qan testini ne vaxt eliyesen canım bes?He canimm , eledir ,men biraz baha eletdirmisjem
ayin 20 si canim insAllah gorekde.Qan testini ne vaxt eliyesen canım bes?
Bat ne vaxtdı??ayin 20 si canim insAllah gorekde.
Canım qısa yoldan öyredim canım sene hamileliyi öyrenmryin yolunu.mende burdan öyrenmişem.dimeli kravata uzanırsan.ellerivi qaldırıraan başına.belivide biraz qaldırırsan yuxarı körpü kimi.sorada başlıyrsan ayağlarıvı aşağı dartmağa.qollarıvıda yuxarı eyer o vaxtı yumurtalığıva sancı girirsen hamilesenayin 20 si canim insAllah gorekde.
tamam can chox sagol indi yoxlayacam )))Canım qısa yoldan öyredim canım sene hamileliyi öyrenmryin yolunu.mende burdan öyrenmişem.dimeli kravata uzanırsan.ellerivi qaldırıraan başına.belivide biraz qaldırırsan yuxarı körpü kimi.sorada başlıyrsan ayağlarıvı aşağı dartmağa.qollarıvıda yuxarı eyer o vaxtı yumurtalığıva sancı girirsen hamilesen
Canım inşAllah bu qeder gözlediyine deyer))Sabahuvuz xeyir devochki
Dünennen interneti bağlıyıblar gic olub qalmışam evde üreyim partdıyıb
Bugün 6cı günümdü. Xestelenmedim. Süd kimi axtıntım var dünen axşam da bugün de test eledim o nifret elediyim tek çizgini gördüm yene. Özümü doğurdan da hamile kimi hiss eliyirem psikolojik yox fiziksel. Ama ne gelem geden var ne de çift çizgi. Maalesef qan testine de cüme günü gedecem kocamın işderi bu aralar çox yoğun. Yaaani kızlar kısacası gel de delirme
Xeber vertamam can chox sagol indi yoxlayacam )))
Canım inşAllah bu qeder gözlediyine deyer))
ola biler canim hem sagda dominant folikulun olub hem solda,,,, Belke ele arzuladigin kimi ikside dollenib ^_^ Gozel xeberlerini eshidek,test etmisen??? aybashi ne geder gecikibİnşaALLAH canım zaten en pisi de gözlemekdiye bele belirsizlikdi. Mene ele gelir ki bu ay iki defe yumurtlamışam. Ağ axıntı geldi keçen ay adetimnen 1hefte sonra. Bizde başladıq deyerlendirmeye. Sonra axıntı kesildi. Bir iki gün sonra o qeder çox axıntım oldu ki düşündüm diyesen 2ci defe yumurtlama olur ya da ele gec yumurtlama olub. Batdan 1hefte evvel idi. Tezden değerlendirdik mene ele gelirki qalmışamsa o günlerde qalmışam. Belke ona göre çıxmır testlerde?
Canim etdim agrilarim oldu , ama beledd olur.... ne bilim Gan testine biraz umidimi baglamisam yoxsa uje hec umidim yoxduXeber ver
ola biler canim hem sagda dominant folikulun olub hem solda,,,, Belke ele arzuladigin kimi ikside dollenib ^_^ Gozel xeberlerini eshidek,test etmisen??? aybashi ne geder gecikib
Canom eyer ağrı girirse 100 faiz hamilesen))) Judy_K kız sende sınaCanim etdim agrilarim oldu , ama beledd olur.... ne bilim Gan testine biraz umidimi baglamisam yoxsa uje hec umidim yoxdu
Canım ayıpdır söylemesi hislerime güveniyom.sende nerminde hamilesizCanim etdim agrilarim oldu , ama beledd olur.... ne bilim Gan testine biraz umidimi baglamisam yoxsa uje hec umidim yoxdu
Ben varım kuzum sen bana yaz.hep yazarom sanaJudy_K ben sana küsüm bi kere. Konuşmuycam da. Ben sana yazıyom. Buraya yazıyon ama beni mavi tıklı bırakıyon. Sen de mavi tıklı kal
Sağol can Nermine yaZmıyacam Yazmışdım ki görüm nece oldu. Yazmıyıb meneBen varım kuzum sen bana yaz.hep yazarom sana