- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi minik_prince
- #5.961
Yo canim benim hesaplamama gore 7 haftalik olmasi gerekiyordu ama 6 ciktisat ile uyumlu mu peki baktın mı? 5 6 haftalık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yo canim benim hesaplamama gore 7 haftalik olmasi gerekiyordu ama 6 ciktisat ile uyumlu mu peki baktın mı? 5 6 haftalık.
He ona goredi yeqin bu aparat en son olandan idi elaydi tvi kimi onundede vardi hekim aparatda baxir sende tvde.birinci dedi doyunmur altdan baxaq doyunecrk sora doyunduYox mene dedi urek doyuntusunu ewidek sonra butun analizleri verersen. 6 heftelikde getmiwdim ewitmedik, oranin aparati cox kohnedi ele ancaq kese gorsenirdi. Weherde isteyirdim gedem bir hekim meslehet gorduler o da mezuniyyetdedi qalmiwam nece edim 24 ne kimi doze bilmerem 1-2 gune yegin bawqa yerde gedib yene uziden kecerem((
Meni heveslendirdin maraqlanim gorum yaxinliqda hansi klinika var gedim. Qizlar siz ne meslehet gorursuz hara gedim uziye?He ona goredi yeqin bu aparat en son olandan idi elaydi tvi kimi onundede vardi hekim aparatda baxir sende tvde.birinci dedi doyunmur altdan baxaq doyunecrk sora doyundu
Axirinci ayb ne vaxt idi quzum?Yo canim benim hesaplamama gore 7 haftalik olmasi gerekiyordu ama 6 cikti
bir iki haftanın önemi yok sonrasında yakalarlar.. kalp atışını da duymuşsun artık yapacağın iyi düşünmek bol su içmek dua etmek tatlımm.. hadi görek seni maşallahhh tekrarYo canim benim hesaplamama gore 7 haftalik olmasi gerekiyordu ama 6 cikti
Aaaaa xesteledinki sen?yene kimyasal bash verdi?klomenin eynisini klofiti icmishdim men yeni evlenende gecikme edir duz deyir 1 ay icmishdim 2 ci ayda icmishdim sora oyrendimki diesen 1 ci ay qalmiyanda 2 ci ay dozasini artirirlar nenirler hec icmedim elede attim getti yaxshi olat inshallahsalam quzu yaxwiyam saqol sen necesen? bura o qeder wey yazmiwamki hatirlayamadim ne yazdiqmi ama bele mezmun deyesen kimyasal gebelikden gedr. yox zng eledim hekime assentiyle danwdim. assentide hekimdi yardimchisidi. dedi klomen istfade edenlerde ilk aylarda olur ele. mende dedm mende uje 2cidi ne problem varki kimyasal olur.dedi genetik ve tesadufdu klomene ve iliwkiye davam. 3ay istfade edennen sora olmasa gedecem uje demwdi gel 3ay sora. yani bu ayda chaliwmalar bawdiyacaq sirf iw uchun munasbet yawamaqda adam kocasinnan bezirozumu komputerin yanina qoyulan kaktus kimi hiss edrem uje
sen turkiyedesen caaaan bizde ele orda kimi bisheyik darixmaXoş gördük:)) türkiyede olan geç kim yoxduuuuu(((
Iyiyim canim sen nasilsin?❤bizde laf var eyni hamam eyni tas yani durum hayat ayni shekilde hicbishey yokKızz Judy_K nerdesinn tatlımm hardasan kuzumm Hiranur83 sen necesen?
minik_prince sende ne var ne yok kuzumm?
MirAy92 kuzum bat ne vakitti?
iyun 21 i iyul 21 i 4 hefte ustegel uc heftede burdan.ama dedi 6 diAxirinci ayb ne vaxt idi quzum?
Cok tesekkur ederim canim benim evet insallah darisi sizebir iki haftanın önemi yok sonrasında yakalarlar.. kalp atışını da duymuşsun artık yapacağın iyi düşünmek bol su içmek dua etmek tatlımm.. hadi görek seni maşallahhh tekrar
bizde de öyle deyirler bi de şey var al benden de o kadar.. bir daha ki kontrolün ne vakit?Iyiyim canim sen nasilsin?❤bizde laf var eyni hamam eyni tas yani durum hayat ayni shekilde hicbishey yok
MubareksenUrek bulanmam basladi menimde gorecek gunlerim qabaqdadi diyesen
He mende iyunun 26 di. Men axirinci defe gedende ama 6 hefte demiwdi. Onda men gozleyim 4-5 gun sonra gedim.iyun 21 i iyul 21 i 4 hefte ustegel uc heftede burdan.ama dedi 6 di
Ayyyyy daha var yaaa eylul bashi benden olsa her hafta giderimde ishte bi kere 3 hafta gecmishdi gittim doktor bi sorunmu var yoooook dedim ee o zaman nie erken geldin dedi ne istiyosun kiz gormekmi istiyosun guldu falan utandim onun icin bu sefer 4-5 hafta gecmesini bekliyorumbizde de öyle deyirler bi de şey var al benden de o kadar.. bir daha ki kontrolün ne vakit?
Adet oldum canım bugün. Geldi kırmızılarAdetin vaxti deyiwe biler quzum bu normal haldi, havadan, yediklerkmizden, eseb stresssen ve s. Men deyerdim ki test ele, ozuve de rahat olar, bele yoxsa hem wubhe hem heyecan stress bunlar da tesir edir. Bilirem neye gore etmek istemirsen quzum amma bawqa cur de olmur hamimiz bu yollardan kecmiwik guclu olmaq lazimdi sen qorxuna qalib gelmelisen guclu daha istekli olmalisan ve inanmalisan ki sen bunu bacaracaqsan hamile qalacaqsan bax o zaman olacaq inan mene. Tecrubem, yawim bunlari oyredib mene.
Adet oldum canım. Başka bahara kaldı yani)Senind3 cuppusunu men tebrik edecem bu yaxinlarda 100 faiz
Hecne olmaz esas odurki hekim sene dediki hec bir seyin yoxdur.yoldasinda yoxlanib?Adet oldum canım. Başka bahara kaldı yani)
Yeni hekimlik isin yoxdu Allahin elindedi vaxti gelende verecekAdet oldum canım. Başka bahara kaldı yani)