- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
- #5.941
Sağ olasın Allah razı olsun, olur sizin de İn şe Allah, AminAllah bağışlasın
Evladım yok evet :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ olasın Allah razı olsun, olur sizin de İn şe Allah, AminAllah bağışlasın
Evladım yok evet :))
Eneee çoooox çooooox Şükür, min Şükür. Sevindim, sənə demişdim axı narahat olma düşəcək yerinə : )Cox suku 5 6 heftelik haamilelikdi dedi dusub yerine
AminSağ olasın Allah razı olsun, olur sizin de İn şe Allah, Amin
Teşekkürler canımm Zilhicce ayının 3cü günü bugün mü?Bebeği olmayanlar Zilhicce ayının 3. Günü Enbiya Süresinin 88-89-90-91.Ayetlerini okuyup Rabbimden Hayırlı evlat istesinler.
O gün evlat sahibi olmak isteyenlerin dualarının geri çevrilmediği belirtiliyor.
Bu Ayeti kerimler Rabbim Senden hayırlı salih ve sağlıklı bir evlat istiyorum diyerek salih bir niyet ile 3-7-21-41 veya 101 gibi tekli sayılar ile okunabilir.
Enbiya süresi 88-89-90-91 ayetler
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ
وَالَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِيهَا مِن رُّوحِنَا وَجَعَلْنَاهَا وَابْنَهَا آيَةً لِّلْعَالَمِينَ
Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).
Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).
Festecebnâ lehu, ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevcehu, innehum kânû yusâriûne fîl hayrâti ve yed’ûnenâ ragaben ve reheben, ve kânû lenâ hâşiîn(hâşiîne).
Velletî ahsanet fercehâ fe nefahnâ fîhâ min rûhinâ ve cealnâhâ vebnehâ âyeten lil âlemîn(âlemîne).
Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.
Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti.
Biz de onun duasını kabul ettik ve kendisine Yahya’yı bağışladık. Eşini de kendisi için, (doğurmaya) elverişli kıldık. Onlar gerçekten hayır işlerinde yarışırlar, (rahmetimizi) umarak ve (azabımızdan) korkarak bize dua ederlerdi. Onlar bize derin saygı duyan kimselerdi.
Irzını korumuş olan kadını da (Meryem’i de) hatırla. Ona ruhumuzdan üflemiştik. Kendisini de, oğlunu da âlemlere (kudretimizi gösteren) birer delil yapmıştık.
Tebrikler canım sağ salamat gelsin inşAllah cuppuşCox suku 5 6 heftelik haamilelikdi dedi dusub yerine
Pulmaxol verirem men canim dadli wirin dermandi.birde uwaglar ucun ацц. Porowok dermandi bunun dadi qazli su kimidi az wirinliyi var. Yene de hekime gostersen oskurmenin sebebini bilerdin, bogazinda qizarti mi var, allergik oskurmedi nedi deye. Allah wefa versin canim.LeylaJ quzum üç gündür uşaq gecələri tək tək öskürür, bal, limon, su qarışdırıb verirəm. Amma bu ən çox boğazı ağrıyanda xeyir edir. Belə də ki, dərman, doşab, süd belə şeyləri dilinə vurmur. Dadı qəşəng olan dərmanı içir məsələn panadol kimi, nurafen kimi. Nə verə bilərəm ona bu cür dadı qəşəng öskürək dərmanı var ? Şirin, qətiyyən acı olmayan, sən nə verərsən. Bircə doktor mom bilirəm mən, bir də bacım keçi buyunuzu doşabı dedi. Baxım görüm ondan da içirə bilərəm : ( içmir e tərs uşaq : (
aaa gördü yanii maşallah canım hadi gözün aydın olsun tatlıımm.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Cox suku 5 6 heftelik haamilelikdi dedi dusub yerine
Adetin vaxti deyiwe biler quzum bu normal haldi, havadan, yediklerkmizden, eseb stresssen ve s. Men deyerdim ki test ele, ozuve de rahat olar, bele yoxsa hem wubhe hem heyecan stress bunlar da tesir edir. Bilirem neye gore etmek istemirsen quzum amma bawqa cur de olmur hamimiz bu yollardan kecmiwik guclu olmaq lazimdi sen qorxuna qalib gelmelisen guclu daha istekli olmalisan ve inanmalisan ki sen bunu bacaracaqsan hamile qalacaqsan bax o zaman olacaq inan mene. Tecrubem, yawim bunlari oyredib mene.Sabah 32ci günümdü. Yani normalda uje olmalıydım. Ama keçen ay 14ü olmuşdum deye sabahı keçmeden keçib demirem tam olaraq. vALLAH menim sağ qasığımın sızıldamağı bir de memişlerin şişmeyi var. İştah yuxu falan hiss elememişem normaldı. (Ki onsuzda olub olmadığını bele bilmirem) 27ci günümde yarım saat 1 saat falan adetteki kimi bel ağrısı yaşadım. Keçen ay 27ci günümde adet olmuşdum deye dedim yeqin felir menimkiler. Gözledim gelmedi. Dünen axşam sarı axıntını fark ettim. Yani ağ kremsi idi ama saralmışdı. Biraz çox deydi gözüme.
Canim sene yne dupaston yazib?mene dedi 4 ayina qeder iceceksenPulmaxol verirem men canim dadli wirin dermandi.birde uwaglar ucun ацц. Porowok dermandi bunun dadi qazli su kimidi az wirinliyi var. Yene de hekime gostersen oskurmenin sebebini bilerdin, bogazinda qizarti mi var, allergik oskurmedi nedi deye. Allah wefa versin canim.
ama hiç detaylı bilgi vermisen? nerden baktı ne dedi ilaç verdi mi tehliken var mıymıış her şey normal miymiş.. bir daha ne zaman gidecekmişsin?Cox tesekkur edirem qizlar ureyim yerine geldi.olmayanlara qismet
Tebrikler canim. Sag salamat al qucaqina insallah. He quzum icirem gunde 2 defe 4 ayina kimi. Ic sen de. Basqa ne derman yazdi?Canim sene yne dupaston yazib?mene dedi 4 ayina qeder iceceksen
Canim simdilik normal 5 yada 6 haftalik yazildi kagita.kalp atisini duyduk sukur evet kan azligim var ilac dufaston yazdi bide havuc elma falan cekib suyunu icecem.bide 1 ay sonra gel dedi.o zaman mikroba yazacak mualiceama hiç detaylı bilgi vermisen? nerden baktı ne dedi ilaç verdi mi tehliken var mıymıış her şey normal miymiş.. bir daha ne zaman gidecekmişsin?
Qanim az cixdi umumi analiz verdim.dedi kok cugundur cek suyunu ic.qana gore bir iki tablet birdeki hele mikroba hecnr yazmadie dedi iki ayliq olsun sora.sen analiz vermsen mikroba gore?Tebrikler canim. Sag salamat al qucaqina insallah. He quzum icirem gunde 2 defe 4 ayina kimi. Ic sen de. Basqa ne derman yazdi?
Senind3 cuppusunu men tebrik edecem bu yaxinlarda 100 faizTebrikler canım sağ salamat gelsin inşAllah cuppuş
MAŞALLAAAHHHCanim simdilik normal 5 yada 6 haftalik yazildi kagita.kalp atisini duyduk sukur evet kan azligim var ilac dufaston yazdi bide havuc elma falan cekib suyunu icecem.bide 1 ay sonra gel dedi.o zaman mikroba yazacak mualice
Asla sizden dolayi degil en az benim kadar sevindiginize eminim.Canim vallahi o korku hic bitmiyor o yuzden. Simdi mikrob icin ilac yazmadi ya bir sey olursa ya dusuk falan olursa insan huzursuz oluyor.MAŞALLAAAHHH
kuzumm iyi erken duymuşsunuzz ..
kızlar ben sizi anlamıyorumm bi donuk sönük söylüyorsunuzz sevincinizi yaşayamıyor musunuz? buraya mı hissettiremiyorsunuz..? korkularınızdan dolayı mı yoksa bizden mi çekiniyorsunuz?
içini ferah tut canımm iyi düşün iyi olsun bak ben kötü düşündüm kötü oldu sonu??Asla sizden dolayi degil en az benim kadar sevindiginize eminim.Canim vallahi o korku hic bitmiyor o yuzden. Simdi mikrob icin ilac yazmadi ya bir sey olursa ya dusuk falan olursa insan huzursuz oluyor.
sat ile uyumlu mu peki baktın mı? 5 6 haftalık.Asla sizden dolayi degil en az benim kadar sevindiginize eminim.Canim vallahi o korku hic bitmiyor o yuzden. Simdi mikrob icin ilac yazmadi ya bir sey olursa ya dusuk falan olursa insan huzursuz oluyor.
Yox mene dedi urek doyuntusunu ewidek sonra butun analizleri verersen. 6 heftelikde getmiwdim ewitmedik, oranin aparati cox kohnedi ele ancaq kese gorsenirdi. Weherde isteyirdim gedem bir hekim meslehet gorduler o da mezuniyyetdedi qalmiwam nece edim 24 ne kimi doze bilmerem 1-2 gune yegin bawqa yerde gedib yene uziden kecerem((Qanim az
Qanim az cixdi umumi analiz verdim.dedi kok cugundur cek suyunu ic.qana gore bir iki tablet birdeki hele mikroba hecnr yazmadie dedi iki ayliq olsun sora.sen analiz vermsen mikroba gore?