- Konu Sahibi minik_prince
- #6.001
can09e
kız burdayım. Senden ne haber? Annen ablamın adaşımıymıışş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabahtan beri yoksun amaa evet evet daha önce de dedimdi heç kimi ilgilenmedin sen menleecan09e kız burdayım. Senden ne haber? Annen ablamın adaşımıymıışş
sabahtan beri yoksun amaa evet evet daha önce de dedimdi heç kimi ilgilenmedin sen menlee
eyi yerime de yeyinEvet yoktum yemek ütü falan yapıyordum. Şimdide çıkıyorum zaten hamur açıcam
Deyerdime saat 12 idi ) bisirmis qedee oldun can.he i qeder duygusalamki o qeder aglayram her gun aglayram eve gec gelen kimiEle yalanlar günah deyil canım doğurdan olmaz sene. Eletdirmey istediyin herşeyi eletdir eseb olmaz daha çox qayğı lazımdı diginen. Caaan yaxın olsaydın gelerdin bize mende bugün xemir yoğurmuşam xengel bişirecem
Aşerdiylerivi ürəyində saxlama de elesinler. :)
Deyerdime saat 12 idi ) bisirmis qedee oldun can.he i qeder duygusalamki o qeder aglayram her gun aglayram eve gec gelen kimi
Bitanesin senTamam tamam aldım mesajı :) oxuyaram :) seninçün de özümçün de :)
eyi yerime de yeyin
Bitanesin sen
Mən elədim e : ( həmişə üzümü soyuducudan çıxardıb, yuyub, bir otuz dəq qoyurdum havalanırdı elə verirdim yeyirdi. Üç gün qabaq elə yudum verdim o dəqiqə, ondan sonra gördüm öskürür tək tək : ( bunları yadımda saxlaram, Allah razı olsun quzum çox sağ olPulmaxol verirem men canim dadli wirin dermandi.birde uwaglar ucun ацц. Porowok dermandi bunun dadi qazli su kimidi az wirinliyi var. Yene de hekime gostersen oskurmenin sebebini bilerdin, bogazinda qizarti mi var, allergik oskurmedi nedi deye. Allah wefa versin canim.
Canom ben iyi diyilim ya, kaç gündür şu başımın ağrısı geçmedi bir türlü : (Kızz Judy_K nerdesinn tatlımm hardasan kuzumm Hiranur83 sen necesen?
minik_prince sende ne var ne yok kuzumm?
MirAy92 kuzum bat ne vakitti?
Elə balqabaq tumu da əla şeydir : )Yox aksine yiyirdim bu aralar yimirem. Balqabaq tumu yiyirem her gün :) bide arı südü bide folik asit :)
Allah eləməsin quzum qurbanın qoyun olsun.can teki ele olsun psiqoloğnuz size kurbaaan olsunbulent ersoy kimi
tühh üzüldüm yaa, o zaman biraz telefona ara veresen iyi olar kimi,Canom ben iyi diyilim ya, kaç gündür şu başımın ağrısı geçmedi bir türlü : (
Quzum hormonlardan da ola bilər, məndə də olur o cür hormonlar qarışanda bir birinəhe xestelendim ama gecikmedim. men qiz vaxtinnan gecikirem hemwe 4 5gun arxaya atram 34 35gunnen bir olur bat. yani gecikecem yene sanmwdim ama bu defe 30cu gununde saatina kimi oldum. ama maydaki kimyasaldan sonra mende 3aydi qanama az olur bilmirem niye. hiss edilecey derecede azalb hemwe 1ci gun zeyf 2 3cu gun normal 4cu gun azalrdi 5ci gun uje az az batrdi. indi ama 1ci gun zeyf 2ci gun normal 3cu gun az az batr 4 5e kimi. yani kesilmir yenede 5gun gelr ama gunluk ped qoysam da bes eder 6saata, bele deyim. bilmirem kimyasaldandi ya ne meseledi
Ondan da ola bilir, ama bu gün dediyin gibi daha yeni aldım telefonu elime. Migrenim var ama bu kadar sürmezdi : ( kaç gündür gece de gündüz de böğle, ne oldu bilmiyorum : (tühh üzüldüm yaa, o zaman biraz telefona ara veresen iyi olar kimi,
kuzum ama bugün daha yeni geliyorsun demi?
Neden ağrıyor acaba migren falan mı var?
AminSagol canim Allah ureyive gore versin
stres sıkıntı o vakit biraz rahatlamayı dene duş falan yat uyu sessiz sakin yerde oğluşu da al qoyun qoyunaOndan da ola bilir, ama bu gün dediyin gibi daha yeni aldım telefonu elime. Migrenim var ama bu kadar sürmezdi : ( kaç gündür gece de gündüz de böğle, ne oldu bilmiyorum : (
stres sıkıntı o vakit biraz rahatlamayı dene duş falan yat uyu sessiz sakin yerde oğluşu da al qoy
men senin ilgilenmedin sen menle deyen dilini yerimm ilgilenmedin deyil, maraqlanmadin vecine almadin saymadin gormezden geldin yoxmuwam kimi davrandin" kimi azeri qizi triplerine gir burnunnan getrsabahtan beri yoksun amaa evet evet daha önce de dedimdi heç kimi ilgilenmedin sen menlee