• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yoo eslinde men hemişe 30-31 günnen bir olmuşam. Keçen ay soğan suyuna göre lap tez gelmişdi. Onnan evvelki ay da 1 gün falan gecikmişdi. Ona göre de bilmirem ki nedi ne deyil. Yani gecikmişemmi yoxsa nedi bilmirem. Adetin normalı 31 gün olduguna gore bu gün de 31ci günümdü. İnşAllah 1 hefte falan keçse eliyerem. Teste zada hevesim qalmıyıb ee. O bir xetti görmey istemirem. Gecikib kocişimi heveslendirib sonra hayal kırıklığı da yaratmaq istemirem. Çünki bilir gecikirem sonra bilende ki adet oldum bildirmese de gözlerindeki kederi görürem :KK14: mennen olsa bildirmerem ee prosta ilişki isdiyir gecikende de ilişkiden qorxuram ki nese reski hereketden nese olar birden. Ona diyirem ki biraz gozliyey. Sonra da olanlar oluyo işte

Mende eleydim ama boş söhbetdi takma kafana yaşa ilişkini ilişkiden heçne olmur keçen defe internetde oxudum. Yani 6-7ci hefteye qeder ilişki heçne elemir onnan sora hekim meslehet bilse diyirki dayandırın bir müddet ya da davam elyin

Mende eleydim ama boş söhbetdi takma kafana yaşa ilişkini ilişkiden heçne olmur keçen defe internetde oxudum. Yani 6-7ci hefteye qeder ilişki heçne elemir onnan sora hekim meslehet bilse diyirki dayandırın bir müddet ya da davam elyin
Bize deyib duzdu arada dinc durmuruq :bicak: ama mentikqis geldi menede hec matkaya dusmemsdi bele:110: uzaq olsun qan gelende acilis falan olanda qadaga edrlerki olmaz

Tamam)) zaten mesela diyoruz. Yani tek qasıq ağrısıynan olmaz heralde :KK64: memiktolar şişib bezen ağrıyır. bide göbeyim ağrıyır ee. Yani göbeyim teref.

Diyirler olanda qadın özü hiss eliyir bilir hamiledi. Men hiss elemirem heçneden. HerSey_Guzel_Olucak HerSey_Guzel_Olucak sen nese hiss elemişdin özünde?
Yo mende hiss elememsdim bos seydi o soz menim fikrimce.hec aglima bele gelmrdi
Adet gunu adet gelmedi sora dedim men sogan suyu cmsem axi adet sokucudur eksine tez gelmeli idi .evde test var idi bir gun gecikince oylesine yapyim 1 saat sora silik cizgi cixdi mende hemkse cxrdi onemsemedim yox zaten dedim ama gecikince davam eledim koyulasmayinca hec inanmrdimki men.koyunu gorenen sora inandim

S shemss678 salam can necesen?:halay:bura bisheyler yazmisan anlamadim hekime getmisen?qarishdirdim hersheyi birbirine:hasta:
salam quzu yaxwiyam saqol sen necesen? bura o qeder wey yazmiwamki hatirlayamadim ne yazdiqmi ama bele mezmun deyesen kimyasal gebelikden gedr. yox zng eledim hekime assentiyle danwdim. assentide hekimdi yardimchisidi. dedi klomen istfade edenlerde ilk aylarda olur ele. mende dedm mende uje 2cidi ne problem varki kimyasal olur.dedi genetik ve tesadufdu klomene ve iliwkiye davam. 3ay istfade edennen sora olmasa gedecem uje demwdi gel 3ay sora. yani bu ayda chaliwmalar bawdiyacaq sirf iw uchun munasbet yawamaqda adam kocasinnan bezir:halay:ozumu komputerin yanina qoyulan kaktus kimi hiss edrem uje:işsiz::confused:

Canım mende de astma var ama boğmur heç. Bilirsen ne vaxt boğur? Qoyursan arağı ya da spirti ama yaxşı bağlamırsan onda iyi gedir nefesive onda boğulursan olub mende uşaq vaxtı. Ama indi böyümüşem özüm özüme rahat veziyyetde düzeldirem. Qalın birşeynen bağlıyırsan iyi gelmir boğazıva. Ama yarım saattan çox saxlamaq lazım deyil
he bizim evdede o dertden muztarib var deye dedim xeberdarliq edim:eek: senede bol bol wefalar:dua:

Hiranur83 Hiranur83 canım Şems düz deyir meşhur fransız filosofu Descartes diyib 'je pense, donc je suis' yani düşünüyorum, o halde varım. Bu sual da belke de burdan esinlenip ama çox ağıllı sual olub. Men bayaq küçümsedim ki bu sualın cavabı bele olmamalıydı. Ama Şemsin o frazanı işletmesinnen sonra sual mene mentiqli gelmeye başladı :) yani o da kötü bişey demedi zennimce :)
aynen pampa konuw konuw:oops::KK71::KK9:

Yoo eslinde men hemişe 30-31 günnen bir olmuşam. Keçen ay soğan suyuna göre lap tez gelmişdi. Onnan evvelki ay da 1 gün falan gecikmişdi. Ona göre de bilmirem ki nedi ne deyil. Yani gecikmişemmi yoxsa nedi bilmirem. Adetin normalı 31 gün olduguna gore bu gün de 31ci günümdü. İnşAllah 1 hefte falan keçse eliyerem. Teste zada hevesim qalmıyıb ee. O bir xetti görmey istemirem. Gecikib kocişimi heveslendirib sonra hayal kırıklığı da yaratmaq istemirem. Çünki bilir gecikirem sonra bilende ki adet oldum bildirmese de gözlerindeki kederi görürem :KK14: mennen olsa bildirmerem ee prosta ilişki isdiyir gecikende de ilişkiden qorxuram ki nese reski hereketden nese olar birden. Ona diyirem ki biraz gozliyey. Sonra da olanlar oluyo işte
Caaan quzum nə desəm də boş sən yenə üzüləcəksən, türklər demiş akışına bırak bir az :KK66: o biri məsələ üçün isə narahat olma vaxtından keçənə qədər birlikdəliyi davam etdirin quzum heç nə olmaz. Həvsələm yoxdur, kefim yoxdur, başım ağrıyır sözlərin də qəbul etmirəm. Az zahmet gerek, bu işler böyle :KK66:

aynen pampa konuw konuw:oops::KK71::KK9:
Şəms mənim dediyim sən dedin ki, adı bilməm nə alim, bir də paddelka cavab mənim iradım bunlara idi. Sən də dedin zarafat etdim, indi nəyi haqlayırsan anlamadım doğrusu. Yoxsa təbii ki, hərəmiz kimdən isə nələrsə öyrənirik bu ayıb bir şey deyil ki. Bir də ki, cavabı vaxtında niyə vermədiniz indi deyirsiniz belə helə. Mən bu sualı eşidəndə cavabı bilmədiyim üçün səbrlə gözlədim, cavabı deyəndə sadəcə çox sağ ol dedim, bir şeydən də xəbərdar oldum dedim vəssalam bu qədər :KK200:

Urek bulanmam basladi menimde gorecek gunlerim qabaqdadi diyesen :KK12:
Men de diyeceydimki bu qızın niye üreyi bulanmır göresen? :olamaz: Çünki men özüme demişem ki üreyim bulanana qeder inanmıyacam hamile olduğuma (yani ne vaxtsa o_O) Diyirdim rahat keçirecey belke de hamişliyi bu qız. sabahdı hekim günün?

Men de diyeceydimki bu qızın niye üreyi bulanmır göresen? :olamaz: Çünki men özüme demişem ki üreyim bulanana qeder inanmıyacam hamile olduğuma (yani ne vaxtsa o_O) Diyirdim rahat keçirecey belke de hamişliyi bu qız. sabahdı hekim günün?
He can menfe sevinmsdim hamile olan refiqem deyrdi istahim yoxdu ureyim bulanir falan mende sevinmsdim masallah hunde 4 defe yeyrdim vitamin atiram deye son iki uc gundur baskayib bu axsam vapse hecne yememsem urek bulanr :KK12: of ele adam var deyrki men 9 ay qaytarmsam o_Oo_O he sabah insallah gedirem gorek neler olur.sendende guzel haberler bekliyom :KK54:

Back