• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Offf offf offf :KK51: dünən iki barmağımı birdən sürtkəc kəsdi aman Allah qanı çooooox çətinliklə dayandıra bildim. Bu gün iki barmağım sarıqlı gəzirəm : ( indi də kuxnadan su partladı, kəsdim opşidən, kocamı çağırdım işdən. Gözləyirəm görüm daha nə gələcək başıma :işsiz:

Offf offf offf :KK51: dünən iki barmağımı birdən sürtkəc kəsdi aman Allah qanı çooooox çətinliklə dayandıra bildim. Bu gün iki barmağım sarıqlı gəzirəm : ( indi də kuxnadan su partladı, kəsdim opşidən, kocamı çağırdım işdən. Gözləyirəm görüm daha nə gələcək başıma :işsiz:
Caaan keçmiş olsun ablası. Bir şey ters gedende tam ters gedir ee ele bil. Barmağını çox derin kesmisen?

Caaan keçmiş olsun ablası. Bir şey ters gedende tam ters gedir ee ele bil. Barmağını çox derin kesmisen?
Canın bəla görməsin, sağ ol Allah razı olsun. Hə quzum bizdə oldusa ard arda gəlir hər şey. Onsuz da canım sıxqın idi, bunlar da üstünə gəlincə əsəblərim əməllicə korlandı. Hə quzum dərin kəsib :KK51:zəhrimara qalmış təzə idi həm də. Bu qızlar haralarda görən səsləri soraqları heç çıxmır :KK51:

Salamlar her kese. Necesiz? Basim qarisiq idi, yoldasimi bu gun hecc ziyaretine yola saldim.
Maraqlandim uzi ucun Ramin Salahovu meslehet gorduler, internetde de arasdirdim taninmis hekim imis, sonsuzlugun mualicesi, suni mayalanmada ve s. Zeng vurub daniwdim mezuniyyetdedi 24 u gelecekmis, tez gelesi olsa xeber edecek. Merkezi klinikada isleyir.

Salamlar her kese. Necesiz? Basim qarisiq idi, yoldasimi bu gun hecc ziyaretine yola saldim.
Maraqlandim uzi ucun Ramin Salahovu meslehet gorduler, internetde de arasdirdim taninmis hekim imis, sonsuzlugun mualicesi, suni mayalanmada ve s. Zeng vurub daniwdim mezuniyyetdedi 24 u gelecekmis, tez gelesi olsa xeber edecek. Merkezi klinikada isleyir.
Sağ salamat getsin, dönsün İn şə Allah. Allah qəbul etsin, istəyən hər kəsə qismət olsun Amin.

bunu kim duwunubse adı bilmem ne olan alimin "duwunurem, ele ise varam" aforizminnen gotrub ama bunu cvb saymiram men paddelka cvb olmuw:halay: Hiranur83 Hiranur83 quzum spirti deye bilmerem ama araq astmani boqur istfade edende xeyiri ziyanindan daha choxdur mu duwun, ona gore ele. bol bol wefa:dua:

Canım mende de astma var ama boğmur heç. Bilirsen ne vaxt boğur? Qoyursan arağı ya da spirti ama yaxşı bağlamırsan onda iyi gedir nefesive onda boğulursan olub mende uşaq vaxtı. Ama indi böyümüşem özüm özüme rahat veziyyetde düzeldirem. Qalın birşeynen bağlıyırsan iyi gelmir boğazıva. Ama yarım saattan çox saxlamaq lazım deyil

geçmiş olsun canım.. dikkat ett..

Quzum quzum xahiş edirəm burda O insanı yox o sualı müzakirə edirik. O insanın nə ağlına, nə savadına, nə də biliyinə heç bir şübhəniz olmasın. Ordan burdan da fikir oğurluğu edən deyil, O insan burda deyil düzdürmü, deyilsə deməli O özünü mudafiə edə bilməz, belə olanda da bizim dediklərimiz Onun haqqında qiybətə girərmi girər. Odur ki, suala dönək biz bayram paxlavam. Bizdə araq olmaz, spirti isə gecə yatanda qoyacaqdım, o zaman suyla qataram. Uyarı üçün təşəkkürlər :KK74:

Can gece yatanda qoyub ele yatma day. Araq bizde de olmur özün bilirsen hicablıyam ama men xeste olanda yoldaşım bidene balaca almışdı ki spirtden daha yaxşı tesir eliyir. Amma yarım saattan 45deqden çox saxlamaq olmaz

selam canım Allah kabul etsin.. Allah isteyene nasip etsin..

bunu kim duwunubse adı bilmem ne olan alimin "duwunurem, ele ise varam" aforizminnen gotrub ama bunu cvb saymiram men paddelka cvb olmuw:halay: Hiranur83 Hiranur83 quzum spirti deye bilmerem ama araq astmani boqur istfade edende xeyiri ziyanindan daha choxdur mu duwun, ona gore ele. bol bol wefa:dua:

Hiranur83 Hiranur83 canım Şems düz deyir meşhur fransız filosofu Descartes diyib 'je pense, donc je suis' yani düşünüyorum, o halde varım. Bu sual da belke de burdan esinlenip ama çox ağıllı sual olub. Men bayaq küçümsedim ki bu sualın cavabı bele olmamalıydı. Ama Şemsin o frazanı işletmesinnen sonra sual mene mentiqli gelmeye başladı :) yani o da kötü bişey demedi zennimce :)

Hiranur83 Hiranur83 canım çok keçmiş olsun men bele herşey üst üste gelende evde üzerlik yandırıram. Yüngülleşir adam. Meslehet görürem.
LeylaJ LeylaJ canım ALLAH qebul elesin yoldaşıvın ziyaretini, ibadetini, kesilecek qurbanını. sağ salamat gedib gelsin inşallah ALLAHa emanet olsun. İnşaALLAH ALLAH bize de qismet elesin bizde gedib görek o gözel yerleri :)
@HerSey_Guzel_Olucak necesen qız ağrın zadın var?

Hiranur83 Hiranur83 canım çok keçmiş olsun men bele herşey üst üste gelende evde üzerlik yandırıram. Yüngülleşir adam. Meslehet görürem.
LeylaJ LeylaJ canım ALLAH qebul elesin yoldaşıvın ziyaretini, ibadetini, kesilecek qurbanını. sağ salamat gedib gelsin inşallah ALLAHa emanet olsun. İnşaALLAH ALLAH bize de qismet elesin bizde gedib görek o gözel yerleri :)
@HerSey_Guzel_Olucak necesen qız ağrın zadın var?
Kiz beni etiketlemek istemissin qaliba ama bildiris gelmyb mene )) sabah hekime gedecem.Sinemde var bide hemiseki kimi kasiklarim ara ara batir

Canın bəla görməsin, sağ ol Allah razı olsun. Hə quzum bizdə oldusa ard arda gəlir hər şey. Onsuz da canım sıxqın idi, bunlar da üstünə gəlincə əsəblərim əməllicə korlandı. Hə quzum dərin kəsib :KK51:zəhrimara qalmış təzə idi həm də. Bu qızlar haralarda görən səsləri soraqları heç çıxmır :KK51:
Sıxma canını. Ele başın qarışıq imiş canın sıkkın imiş onunchun kesmisen. Men fikirli ya da kefsiz olanda her cür terslik gelir başıma :bicak:

ALLAH qebul elesin ziyaretini. Dualarını ibadetini qebul etsin inşAllah. Sen getmemisense sene de, isteyen her kese de (biz de içinde olmaqla) nesib olsun inşAllah :dua:

Back