• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hele sen mene bi anlat nasıl yapıyoruz da çay gaşığıynan 1 2 tanesi yetiyor
Kız sen Azerbaycanlıyla Türk karışımı birşey oldun))) şimdi şöyle canım. 1 kq falan iyi bir yağ alıyorsun. İnek yağı işte temiz yağ. Sonra en iyisinden bir kavanoz bal. Bide cevizi makinede ufala. Balı da Azar-azar döke-döke karıştıra-karıştıra yap. Kıvamını anlaman için. Ve gün içinde sabah aç karına öğlen akşam falan kaşık kaşık yesin. Sen de yiyebilirsin canım)

Kız sen Azerbaycanlıyla Türk karışımı birşey oldun))) şimdi şöyle canım. 1 kq falan iyi bir yağ alıyorsun. İnek yağı işte temiz yağ. Sonra en iyisinden bir kavanoz bal. Bide cevizi makinede ufala. Balı da Azar-azar döke-döke karıştıra-karıştıra yap. Kıvamını anlaman için. Ve gün içinde sabah aç karına öğlen akşam falan kaşık kaşık yesin. Sen de yiyebilirsin canım)
yağ inek yağı dediğin ne tereyağ mı oluyor.. düşünemiyorum 3ünü birarada ceviz bal yağ...
şimdilik kansızlık sorunum yok ama canım epeydir ceviz çekiyorr, acaba nedendir..?
bir de burda çörek otu bal karışımı okumuştum o nasıl bişeydir bilir misin?

Quzum bilmiremki men 1 defe o sozu demishdim medsestra mene demishdi ayda 2 defe deye bishey yoxfur ne qeder dogrudur bilmirem sen axintiya falan baxma men sene demishdim axi hergun munasibetde ol sen yene axinti falan izliyirsen???:sinirli:bide axinti geldiyi gun veya onun sabahi gun ilishkide hamile qalmag shansi azdi en esas axintidan 1 gun oncr olmagdir sperma irda hazir gozlemelidir:KK51:
Quzum sən düz deyirsən, mənə də Mehman həkim xəstələnib qurtaran kimi hər gün birlikdə olmaq demişdi. Elə də etdim, elə həmən ay da qaldım uşağa. VAllah mənə də çatmır bu şeylər :KK51:

MirAy92 MirAy92 Aytüşüm ne yağıdı o ele kere yağı? Iyy nası bişey olur o öyle. Bizde şireye qoyulmuş qoz var rayonnan almışdıq. Ama bir qaşıq yedik alanda day yimedik duruyo orda. Başlasam mı aceba

Quzum sən düz deyirsən, mənə də Mehman həkim xəstələnib qurtaran kimi hər gün birlikdə olmaq demişdi. Elə də etdim, elə həmən ay da qaldım uşağa. VAllah mənə də çatmır bu şeylər :KK51:

Onda men de ele eliyim inşaALLAH günde 1defe bes eliyir?

Onda men de ele eliyim inşaALLAH günde 1defe bes eliyir?
Hə quzum bəs edir, biz bir dəfə gecə birlikdə olurduq vəssalam. Yəni O səhər tezdən çıxırdı, bi də axşam gəlirdi, ancaq o vaxt olurdu. Nəmişim quzum mən bir az belə məsələlərdə cavab yazmağa çəkinirəm. Quzum bacının məsləhtləri pis deyil, amna mən belə başa düşürəm ki, səndə problem başqadır, cinsəl istəksizlikdir səndə. Bunu da yalnız yoldaşın komək edə bilər sənə. Yəni səni həvəsə gətirməlidir, həvəs yaratmalıdır. Amma eyni problem mən də var, uşağa görə yoldaşım işdən gələndə mən özüm onu yataga aparırdım, istəksiz de olsam. İndi özü ne vaxt istəsə o vaxt, heç mənim yadıma da düşmür. Özün yaxınlaş quzum, bir də ki, ona qoz özün sındır amma, şınmışını alma, bir də qabaq tumu, çiy şəkildə, qovrulmuş olmaz. Sən də yenə çiy şəkildə günəbaxan tumu, başqa çərəzlər ye, ona da verə bilərsən. Bilmirəm istifadə edirsiniz ya yox, paketli qidalardan, cola, pepsi ve s bunların hamısından uzaq durun quzum. Allah özü kömək olsun quzum, tez zamanda üzünüzü güldürsün İn şə Allah, Amin

Hə quzum bəs edir, biz bir dəfə gecə birlikdə olurduq vəssalam. Yəni O səhər tezdən çıxırdı, bi də axşam gəlirdi, ancaq o vaxt olurdu. Nəmişim quzum mən bir az belə məsələlərdə cavab yazmağa çəkinirəm. Quzum bacının məsləhtləri pis deyil, amna mən belə başa düşürəm ki, səndə problem başqadır, cinsəl istəksizlikdir səndə. Bunu da yalnız yoldaşın komək edə bilər sənə. Yəni səni həvəsə gətirməlidir, həvəs yaratmalıdır. Amma eyni problem mən də var, uşağa görə yoldaşım işdən gələndə mən özüm onu yataga aparırdım, istəksiz de olsam. İndi özü ne vaxt istəsə o vaxt, heç mənim yadıma da düşmür. Özün yaxınlaş quzum, bir də ki, ona qoz özün sındır amma, şınmışını alma, bir də qabaq tumu, çiy şəkildə, qovrulmuş olmaz. Sən də yenə çiy şəkildə günəbaxan tumu, başqa çərəzlər ye, ona da verə bilərsən. Bilmirəm istifadə edirsiniz ya yox, paketli qidalardan, cola, pepsi ve s bunların hamısından uzaq durun quzum. Allah özü kömək olsun quzum, tez zamanda üzünüzü güldürsün İn şə Allah, Amin

ALLAH razı olsun canım yaxşı bilgiler vermisen. Evvel bele deyildime bilmirem indi nedi mende bele psixolojikdi. Yani yaşayanda isteksiz olmuram. O mahnıda diyire çetini qapıdan çıxanacandi :))) indi mende de çetini yaxınlaşanacandı ardı gelir sora. Men de istiyirem ki libidom o qeder çox olsun ki mecbur elemiyim özümü ona yaxınlaşmağa. Men onsuzda temizlenmiş qoz fındıq yiye.bilmirem hemişe qabıqlı aldırırıam. Hergün ya 2günnen bir yiyirem qabıqlı qoz fındıq. O da balqabaq tumu yiyir ama qovururam onunçun çünki qovrulmamış heç cüre yiye Bilmir. Onda isteksizlik yoxdu çox şükür. Men istiyirem ki men de ele olum :(

çalışıyorum tatlım ya yoğunum bu ara, inşallah senin de hayırlı haberlerini alalımm...
valla benim de dün yum.günümdü, oldu ama geri çekilmeli öyle hummalı çalışmalarımız yok.. aksine kaçınıyoruz.. bir geliyorlar çook istiyorum, bi diyorum olmasın yeter 1 tane Allah ona ömür sağlık versin. çok zor yaa..
Amin canım amin.ama bence kardeş önemli.ileride siz yokken yanlız kalmasın

Qızlar menim qızdrımam varıydı.ne qeder gözledim düşmedi.axırda derman içdim.uşağ zad olsa tesir eliyer?

MirAy92 MirAy92 Aytüşüm ne yağıdı o ele kere yağı? Iyy nası bişey olur o öyle. Bizde şireye qoyulmuş qoz var rayonnan almışdıq. Ama bir qaşıq yedik alanda day yimedik duruyo orda. Başlasam mı aceba
Kızım inek yağı da. Iyy mıy falan deyil. Yiyende ele bilirsen icinde banan var)) hele nece defe qaynanama dedim ki banan var ele bil içinde) dadı da yaxşıdı. En azından sınanmış vasitedi. 1 ayda 15 % ireli hereketlini 35 % eledi) gerisini sen düşün)

Kızım inek yağı da. Iyy mıy falan deyil. Yiyende ele bilirsen icinde banan var)) hele nece defe qaynanama dedim ki banan var ele bil içinde) dadı da yaxşıdı. En azından sınanmış vasitedi. 1 ayda 15 % ireli hereketlini 35 % eledi) gerisini sen düşün)

Oha. İnek yağı diyende nehre yağını nezerde tutursan?) şeklini atarsan. Menim de mecazi menada "ireli hereketimi" düzeltdi belke :-)

Back