- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
- 83
- Konu Sahibi minik_prince
- #5.461
Heolar içerem bu defeEle olanda paracetamol iç hamilelere olar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heolar içerem bu defeEle olanda paracetamol iç hamilelere olar
Ne bileyim kızım yaa. Temiz yaxşı yağ birde bal olsun besdi de)))Oha. İnek yağı diyende nehre yağını nezerde tutursan?) şeklini atarsan. Menim de mecazi menada "ireli hereketimi" düzeltdi belke
O zaman səndə utancaqlıq var elə bil, çünki qapıdan içəri girdikdən sonra problem yoxdursa, bu ancaq utancaqlıq ola bilər mənim də yoldaşımda problem yoxdur, pro blem sən demiş məndə bir də ki, Mehmanın yanına gedəndə yoldaşımdan ilk soruşduğu siqatet çəkirsənmi oldu. O da yox deyincə əla, əla dedi, bu da aklınızda bulunsunALLAH razı olsun canım yaxşı bilgiler vermisen. Evvel bele deyildime bilmirem indi nedi mende bele psixolojikdi. Yani yaşayanda isteksiz olmuram. O mahnıda diyire çetini qapıdan çıxanacandi :))) indi mende de çetini yaxınlaşanacandı ardı gelir sora. Men de istiyirem ki libidom o qeder çox olsun ki mecbur elemiyim özümü ona yaxınlaşmağa. Men onsuzda temizlenmiş qoz fındıq yiye.bilmirem hemişe qabıqlı aldırırıam. Hergün ya 2günnen bir yiyirem qabıqlı qoz fındıq. O da balqabaq tumu yiyir ama qovururam onunçun çünki qovrulmamış heç cüre yiye Bilmir. Onda isteksizlik yoxdu çox şükür. Men istiyirem ki men de ele olum
Ayşənim can evimdən vurdun məni, heç bilirsən bunun fikrin men nə qədər edirəm kaş zamanında şansım var ikən dəyərləndirərdim, yoldaşımın sözünə baxdım uşaq bir az böyüsün dedi. Sonra da məndə bəzi problemlər baş qaldırdı indi çoooox çoooox peşmanamAmin canım amin.ama bence kardeş önemli.ileride siz yokken yanlız kalmasın
Quzum təmiz yağı, balı hardan alırsınız ?Ne bileyim kızım yaa. Temiz yaxşı yağ birde bal olsun besdi de)))
Ahanda psixoloq Şəms Filankəsova gəlmiş, hər şeyi izahlı bir şəkildə anlatmış, Judy_K bax : )ohh qizlar dokturmuwsunuz yine oxuduqca cvblar yiqildi yiqildi burama kadar geldi MirAy92 men xestelendim can. klomen bana kaziği sağlam atdi turkler demiwkenkimyasal gebelik elde var sifir. "atasinin balasi" deyib yolumuza davam edirik tez xestelendiyimchun bardağin dolu terefine baxmaqa chaliwiram chunku kimyasaldan sonra 40 45gun bat gecikenler var imiw Judy_K evlilik yani bir eşi olmaq ele bir weydiki onunchun her fedekarliqi etmelisen. burdaki mali meli wekilchisi mecburiyyet yuklemesin sene. borclusan menasinda yox. ozunu, loru dilde desek ayarlarini bu yonde senxron etmeye chaliw. goreceysen ki ozluyunnen arxasi da gelr. bir nov chekingenlik var sende. o divarlari awsan artiq seninchun en azi yoldawin qeder adi gelecey. chetini awmaqdi. ozune belkede siqiwdirmirsan. biraz qurur biraz utancaqliq biraz chox istekliymiw kimi gorunerem biraz qadin menem naz etmek mene yarawar ve s. bunlari duwunub ilk addimi hemwe ondan gozdeme. bu munasibeti mumkunse monotanlawdirin. aqlinnan o kiwidi istese yaxinlawardi fikirlerini at. qisacasi evlendiyini halalin olduqunu unutma herekete kech yene bu turklerin bu yerde "oturmaya mi geldiniz" deye yaxwi bir sozu var. he birdeki o gecelikleri evlenennen sonra ayib ayib weyler elemeychun almisiz chekinmiyin, geyinin@SerAy12 bu sebrinin menbeyi haradi menede de, chunku chox lazim olurhalaldi sendeki sebre soyuqqanliliqla deyr test ala bilmedim hay lay lay loy loy loy
Geçmiş olsun caniko (ki geçmiş zaten))) aşılama eletdirmişdin? Klomen her yerde görürem ama bilmirem nedi. Çatlatma iynesidi?ohh qizlar dokturmuwsunuz yine oxuduqca cvblar yiqildi yiqildi burama kadar geldi MirAy92 men xestelendim can. klomen bana kaziği sağlam atdi turkler demiwkenkimyasal gebelik elde var sifir. "atasinin balasi" deyib yolumuza davam edirik tez xestelendiyimchun bardağin dolu terefine baxmaqa chaliwiram chunku kimyasaldan sonra 40 45gun bat gecikenler var imiw Judy_K evlilik yani bir eşi olmaq ele bir weydiki onunchun her fedekarliqi etmelisen. burdaki mali meli wekilchisi mecburiyyet yuklemesin sene. borclusan menasinda yox. ozunu, loru dilde desek ayarlarini bu yonde senxron etmeye chaliw. goreceysen ki ozluyunnen arxasi da gelr. bir nov chekingenlik var sende. o divarlari awsan artiq seninchun en azi yoldawin qeder adi gelecey. chetini awmaqdi. ozune belkede siqiwdirmirsan. biraz qurur biraz utancaqliq biraz chox istekliymiw kimi gorunerem biraz qadin menem naz etmek mene yarawar ve s. bunlari duwunub ilk addimi hemwe ondan gozdeme. bu munasibeti mumkunse monotanlawdirin. aqlinnan o kiwidi istese yaxinlawardi fikirlerini at. qisacasi evlendiyini halalin olduqunu unutma herekete kech yene bu turklerin bu yerde "oturmaya mi geldiniz" deye yaxwi bir sozu var. he birdeki o gecelikleri evlenennen sonra ayib ayib weyler elemeychun almisiz chekinmiyin, geyinin@SerAy12 bu sebrinin menbeyi haradi menede de, chunku chox lazim olurhalaldi sendeki sebre soyuqqanliliqla deyr test ala bilmedim hay lay lay loy loy loy
Balı yoldaşıma iş yoldaşı verib. Cöke balıdı öz heyetlerindendi. Yiyende hiss eliyirsen temiz bal olduğunu. Yağı da satırlar da canımQuzum təmiz yağı, balı hardan alırsınız ?
Sabahın xeyir canSabahınız xeyir olsun gül, çiçəklərim, hamımız üçün gözəl bir gün olsun
Men göy gurultusunnan ele qorxuram ki uşağ nece qorxmasınQızlar gecə göy gurultusunu, şimşəyin çaxmasını görürdünüz. Mən ilk dəfə idi yağış yağmadan belə bir şeyin olduğunu görürdüm. Bəbəşim də qorxurdu, ildırımın işığı evə necə düşürdüsə ana bax işıqdan qorxuram deyirdi minnak yavrum. Havanın gurultusundan da qorxurdu.
Menimde yoldaşım tekdi.qaynanam başını vurur ki vaxtında 4 5 dene doğardım deye.indi özü qalıb tek.işimizde şexsi işdi.yazığ ora qaçır bura qaçırAyşənim can evimdən vurdun məni, heç bilirsən bunun fikrin men nə qədər edirəm kaş zamanında şansım var ikən dəyərləndirərdim, yoldaşımın sözünə baxdım uşaq bir az böyüsün dedi. Sonra da məndə bəzi problemlər baş qaldırdı indi çoooox çoooox peşmanam
ohh qizlar dokturmuwsunuz yine oxuduqca cvblar yiqildi yiqildi burama kadar geldi MirAy92 men xestelendim can. klomen bana kaziği sağlam atdi turkler demiwkenkimyasal gebelik elde var sifir. "atasinin balasi" deyib yolumuza davam edirik tez xestelendiyimchun bardağin dolu terefine baxmaqa chaliwiram chunku kimyasaldan sonra 40 45gun bat gecikenler var imiw Judy_K evlilik yani bir eşi olmaq ele bir weydiki onunchun her fedekarliqi etmelisen. burdaki mali meli wekilchisi mecburiyyet yuklemesin sene. borclusan menasinda yox. ozunu, loru dilde desek ayarlarini bu yonde senxron etmeye chaliw. goreceysen ki ozluyunnen arxasi da gelr. bir nov chekingenlik var sende. o divarlari awsan artiq seninchun en azi yoldawin qeder adi gelecey. chetini awmaqdi. ozune belkede siqiwdirmirsan. biraz qurur biraz utancaqliq biraz chox istekliymiw kimi gorunerem biraz qadin menem naz etmek mene yarawar ve s. bunlari duwunub ilk addimi hemwe ondan gozdeme. bu munasibeti mumkunse monotanlawdirin. aqlinnan o kiwidi istese yaxinlawardi fikirlerini at. qisacasi evlendiyini halalin olduqunu unutma herekete kech yene bu turklerin bu yerde "oturmaya mi geldiniz" deye yaxwi bir sozu var. he birdeki o gecelikleri evlenennen sonra ayib ayib weyler elemeychun almisiz chekinmiyin, geyinin@SerAy12 bu sebrinin menbeyi haradi menede de, chunku chox lazim olurhalaldi sendeki sebre soyuqqanliliqla deyr test ala bilmedim hay lay lay loy loy loy
O zaman səndə utancaqlıq var elə bil, çünki qapıdan içəri girdikdən sonra problem yoxdursa, bu ancaq utancaqlıq ola bilər mənim də yoldaşımda problem yoxdur, pro blem sən demiş məndə bir də ki, Mehmanın yanına gedəndə yoldaşımdan ilk soruşduğu siqatet çəkirsənmi oldu. O da yox deyincə əla, əla dedi, bu da aklınızda bulunsun
Bizde bi kac gundur oyleyiz.qis gelsin duzelecekYoldaşım çekirde ona da hekim diyib ki olmaz çekme. Azaltmaq istiyir biraz azaldır tezden yene evvelki kimi olır(
Çekingenliyim yoxduye can, belke de özümü size düzgün ifade eliye bilmedim. Çetini başlamaqdı sözünü ona görə dedim ki o yaxınlaşsa men bezen isteksiz olsam da çox vaxt ele olmuram. Yani istekli oluram ama menim özümün ona yaxınlaşmağım yadıma düşmür. Demirema içimnen gelmir. Voobşe ilişki yaşamaq yadıma düşmür.
Ayşənim can evimdən vurdun məni, heç bilirsən bunun fikrin men nə qədər edirəm kaş zamanında şansım var ikən dəyərləndirərdim, yoldaşımın sözünə baxdım uşaq bir az böyüsün dedi. Sonra da məndə bəzi problemlər baş qaldırdı indi çoooox çoooox peşmanam
Buna tükenmişlik test sendiromu derler.az nağarıme o qeder teste pul vermişe havayı.özüme paltar alardım belke.varsa bilecemde vaxtım keçende.hem sende men kimi kimyasal keçirtmisen ders olmadımı sanaohh qizlar dokturmuwsunuz yine oxuduqca cvblar yiqildi yiqildi burama kadar geldi MirAy92 men xestelendim can. klomen bana kaziği sağlam atdi turkler demiwkenkimyasal gebelik elde var sifir. "atasinin balasi" deyib yolumuza davam edirik tez xestelendiyimchun bardağin dolu terefine baxmaqa chaliwiram chunku kimyasaldan sonra 40 45gun bat gecikenler var imiw Judy_K evlilik yani bir eşi olmaq ele bir weydiki onunchun her fedekarliqi etmelisen. burdaki mali meli wekilchisi mecburiyyet yuklemesin sene. borclusan menasinda yox. ozunu, loru dilde desek ayarlarini bu yonde senxron etmeye chaliw. goreceysen ki ozluyunnen arxasi da gelr. bir nov chekingenlik var sende. o divarlari awsan artiq seninchun en azi yoldawin qeder adi gelecey. chetini awmaqdi. ozune belkede siqiwdirmirsan. biraz qurur biraz utancaqliq biraz chox istekliymiw kimi gorunerem biraz qadin menem naz etmek mene yarawar ve s. bunlari duwunub ilk addimi hemwe ondan gozdeme. bu munasibeti mumkunse monotanlawdirin. aqlinnan o kiwidi istese yaxinlawardi fikirlerini at. qisacasi evlendiyini halalin olduqunu unutma herekete kech yene bu turklerin bu yerde "oturmaya mi geldiniz" deye yaxwi bir sozu var. he birdeki o gecelikleri evlenennen sonra ayib ayib weyler elemeychun almisiz chekinmiyin, geyinin@SerAy12 bu sebrinin menbeyi haradi menede de, chunku chox lazim olurhalaldi sendeki sebre soyuqqanliliqla deyr test ala bilmedim hay lay lay loy loy loy
Elbette her hormonu ishleyen o demek deyilki yumurtlayir men 73 gun xestelenmedim gedib uziye dushdum tam zamaninda getmishdim 1 gun once yumurtlamishdim ama yenede xestelenmirdim dermanla xestelendirmishduler men xestelenmesemde yumurtluyorum arada ozumu insan kimi hiss elemirem sora diirlerki yumurtluyan adam 16 gunden sonra xestelenir be men nie olmurdum bu ishler cok karishik ona gore men gemishe diremki hekim ne dedi onuda eliyin yox bunu pulcun yazdi ondan pul tutdu onlar bilir ne yazir sadece bahalisini yazirki pulunu tursundaCan indide veavesedeyemde ay bele olar ay ele olar adam qorxur.sen deyrsende kagizi veren qiz mene dediki senin hormonlarin cox zeif isleyr. kagizdada var idi progestron falan zeif idi mende normada deyildi.her sey qaydasindada olsada fakt yumurtlamirdim men iki ayda dermanla xestelenrdim.sagolsunn sogan suyu