Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama men qala bilmerem duzdu qaynanamla aram cox yaxshidi qaynanam cox cox gozel insandi ona goren hami hesed aparir heqiqi menada bize qarshi cox mehribandi ama hemishe ozude diir evde qiz anasiyla yola getmir qaldiki qaynana gelinle yola getsin:))))))indi basha dushuremki duzgun qerar verib bizi ayri saxlamaga

Ama men qala bilmerem duzdu qaynanamla aram cox yaxshidi qaynanam cox cox gozel insandi ona goren hami hesed aparir heqiqi menada bize qarshi cox mehribandi ama hemishe ozude diir evde qiz anasiyla yola getmir qaldiki qaynana gelinle yola getsin:))))))indi basha dushuremki duzgun qerar verib bizi ayri saxlamaga
Allahım biraz da bizimkiler böyle düşünse :dua:

Qaynanavı öp başıvın üstüne qoy. Qedrini bil

Qaynanavı öp başıvın üstüne qoy. Qedrini bil
Opub qoyuram tez tez:)))))))) Allah ondan razi olsun her menada:)))men bele sheyler gormemishemde biz talishig gelin geldi vse mazqisini xarab edirlerki noldu ushag noldu buysa men sohbeti acanda hemishe diir tezdi hele heyativizin dadini cixardin ushag olandan sonra hecne eliye bilmiyeceksen yaxshi arvaddi ona baxib direm men onun kimi ana ve qaynana olacam

Bele oglu cox qisqancdi her defe biz gedende ogluna diir gezmeye gedin evde otuzdurma ayteni onsuzda evde oturan vaxti cox olacag gezdir doysun gezmekden ushag olanda peshman olmasin

Aaa var nie yoxdu menim hekimim mene eletdirmishdi hetta burada attim Ayshen dediki burda adiden bashqa hecbir test yoxdu...men bilirsen nece vur erken gebelik testi almisham:)))en deqiqi o kagiz kimi olan vare normal testlerin icindeki kagiza oxshuyur odu tertemiz agappaq qalir istiyirsen 1ay saxla 2vlci xett reng goturmur

O kağız kimi olanlardan men görmemişem var bizde? Erken gebelik twsti almışam 3manataydı ama bu kağız kimiden görmemişem

O kağız kimi olanlardan men görmemişem var bizde? Erken gebelik twsti almışam 3manataydı ama bu kağız kimiden görmemişem
Heeee hamsindan var:))))o kagiz kimisini bende bashqa apteklerde gormemishdim zeytuna getmishdim erken gebelik yesti dedim onu verdiler

He canım lekeler.eledim testde heçne yoxdu canım

Eh. Xeyirlisi can.
Menim de 4günüm var halsızdığdan yuxusuzluqdan başqa heç bir belirtim yoxdu yuxusuzluq da belirti sayılmaz eslinde gece 3de yatıb 7de durmuşam. Bayaq da istedim yatım 15deq yatdım zeng geldi oyandım key kimiyem indi :KK43:

X