- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 36
- Konu Sahibi minik_prince
canım benımmTşkleeer bebeğini sağlıkla kucağına al inşAllah anniş adayı ve bizim için de dua et. Biz de sevinelim
İnşallah tez zamanda rabbim nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benımmTşkleeer bebeğini sağlıkla kucağına al inşAllah anniş adayı ve bizim için de dua et. Biz de sevinelim
Kuzum ya kıyamam(((ama inşAllah men inanıram tez bir zamanda meleyine kavuşacan kuzum))))Men 1 il evvel adet pozgunluguna gore cox eziyyet cekmişem inanırsız? Nemiş de bilir. 1 hefte, 10 gun, 14 gun gecikme olurdu. Deli olurdum. Ne gelmirdi ne de testde hecne yox idi. Qalırdım neyniyim. Evdekiler ümidlenirdi, kocişim ümidlenirdi. En cox ona pis olurdum. Bidefe 14 gun gecikmişdi test eledim seher cıxmadı sora gordum ki xett var oZde emelli başlı xett. Sevindiy hamımızz kocişim buket düzeltdirdi getirdi. Yatdıg seher durdum onu yola salmaga. Sevincinnen gözleri parıldıyırdı. Göbişimnen öpdü getdi işe. Sora gördüm qırmızılar geldi. Ele bildim uşaq düşür. Deme hec yox imiş. Test sehv gosterib. İnanın o qeder ezablı yollardan keçmişem ki. İndi day başını buraxmışam. Xestelenmeylerim 1 ildi yoluna düşüb şükür. ALLAHdan ümid gözdiyirem möcüzemi
InshAllah tezlikle geler can❤❤❤o test sehv gostermireee xestelenmey gelmek istiyende testde ele cixir mendede olub 1-2defe emelli bashdi yox kolge kimi cixir hemde qalandan sonra:))sonra xestelenirem:))))Men 1 il evvel adet pozgunluguna gore cox eziyyet cekmişem inanırsız? Nemiş de bilir. 1 hefte, 10 gun, 14 gun gecikme olurdu. Deli olurdum. Ne gelmirdi ne de testde hecne yox idi. Qalırdım neyniyim. Evdekiler ümidlenirdi, kocişim ümidlenirdi. En cox ona pis olurdum. Bidefe 14 gun gecikmişdi test eledim seher cıxmadı sora gordum ki xett var oZde emelli başlı xett. Sevindiy hamımızz kocişim buket düzeltdirdi getirdi. Yatdıg seher durdum onu yola salmaga. Sevincinnen gözleri parıldıyırdı. Göbişimnen öpdü getdi işe. Sora gördüm qırmızılar geldi. Ele bildim uşaq düşür. Deme hec yox imiş. Test sehv gosterib. İnanın o qeder ezablı yollardan keçmişem ki. İndi day başını buraxmışam. Xestelenmeylerim 1 ildi yoluna düşüb şükür. ALLAHdan ümid gözdiyirem möcüzemi
AMİN cok tşk ederiiiiimmcanım benımm
İnşallah tez zamanda rabbim nasip etsin
İnşAllah can. Her birimize. Bu ay mennen kecib siz sevinersiz inşAllahKuzum ya kıyamam(((ama inşAllah men inanıram tez bir zamanda meleyine kavuşacan kuzum))))
ALLAHdan xeyirlisi. Birdefe nece gun gecikmeden sonra qan testi eletdirdim. Cvbı seher cıxacagdı. Axşam çölde paltar serirdim birden bire dilime geldi ki, "ALLAHım sen özün bilen meslehetdi. Ne vaxt xeyirlidise o vaxt qismet ele inşAllah." Hemin an nese axdı mennen. Getdim gördüm kırmızılar. İndi gel Allahın varlığına inanma da. Qurban olum Allaha. Dedim demeli hele xeyirlisi deyil. O gun de uşaqlar var idi bizde. Üstüme gelirdiler oynamağa yıxıb elemey isdiyirdiler yere (uşaqlarnan qaynıyıb qarışanam) kocişim qoymurdu ki deymiyün birden bebiş olar deye. Xestelenennen sora gelmişem direm ki xestelendim. Uşaqlara diyir ki, he indi tökülüşün üstüne dedim çok kötüsünMendede dusenliydide ushag dushenden sonra men xestelenmirem 2aylarnan en son derman icirem gelir:////hec olmasa hamile olmasamda bu ay duzene girsin cunku yumurtlama gunlerimi qacirdiram:/ kecen ay 2ayiydi olmurdum ilishkidede olmadimki birden hamile olaram halbuki heftede 4-5 defe test bir defede qan analizi vermishdim ama adam xestelenmiyende umidi qalir axirda hekime gettim dedi 2gundu yumurtlamisan yeni demek istediyim duzenli olanda adam bikir nevaxt ilishkide olsun nevaxt diandirsin yaxshi olar inshAllah
yaxshi olar can dogurdanda her bir sheyde xeyir var...mende hemishe dua edende demirem ushagim olsun diremm xeyirlisi nedise o olsun:)))ALLAHdan xeyirlisi. Birdefe nece gun gecikmeden sonra qan testi eletdirdim. Cvbı seher cıxacagdı. Axşam çölde paltar serirdim birden bire dilime geldi ki, "ALLAHım sen özün bilen meslehetdi. Ne vaxt xeyirlidise o vaxt qismet ele inşAllah." Hemin an nese axdı mennen. Getdim gördüm kırmızılar. İndi gel Allahın varlığına inanma da. Qurban olum Allaha. Dedim demeli hele xeyirlisi deyil. O gun de uşaqlar var idi bizde. Üstüme gelirdiler oynamağa yıxıb elemey isdiyirdiler yere (uşaqlarnan qaynıyıb qarışanam) kocişim qoymurdu ki deymiyün birden bebiş olar deye. Xestelenennen sora gelmişem direm ki xestelendim. Uşaqlara diyir ki, he indi tökülüşün üstüne dedim çok kötüsün
Menim yoldaşımda eledi deyr gücenme.üzü aşağı yatma.retki hereketler eleme.mende deyrem heçne yoxdu orda)))))ALLAHdan xeyirlisi. Birdefe nece gun gecikmeden sonra qan testi eletdirdim. Cvbı seher cıxacagdı. Axşam çölde paltar serirdim birden bire dilime geldi ki, "ALLAHım sen özün bilen meslehetdi. Ne vaxt xeyirlidise o vaxt qismet ele inşAllah." Hemin an nese axdı mennen. Getdim gördüm kırmızılar. İndi gel Allahın varlığına inanma da. Qurban olum Allaha. Dedim demeli hele xeyirlisi deyil. O gun de uşaqlar var idi bizde. Üstüme gelirdiler oynamağa yıxıb elemey isdiyirdiler yere (uşaqlarnan qaynıyıb qarışanam) kocişim qoymurdu ki deymiyün birden bebiş olar deye. Xestelenennen sora gelmişem direm ki xestelendim. Uşaqlara diyir ki, he indi tökülüşün üstüne dedim çok kötüsün
Salam canım.yaxşıyam sen necesen?heç seni tanımıram men yazmırsan ki((Salam qizlar necesiz
Mende sukur yaxsiyam.tanis olaqda veziyyrt necedir?adet ne zaman?)Salam canım.yaxşıyam sen necesen?heç seni tanımıram men yazmırsan ki((
Menimkide eledi:)))hergun eve gelende men acarin sesini eshidende uje qaciram qapiya oda iceri girende hoppaniram qayci kimi qucagina:))))dunen diirki elemeye bele sheyler belke hamishsanMenim yoldaşımda eledi deyr gücenme.üzü aşağı yatma.retki hereketler eleme.mende deyrem heçne yoxdu orda)))))
Ama menim formumda nece nefer qiz yazibki polikistimiz ola ola hamile qalmishig orda birbirilerine diirler saglamda dogublar ozde 1-2yoxe bashqa foromlardada qabagima cixib narahat olma...hec mende bilmedim bu ay yumurtladim yoxsa yox:/Bu nedir axi bu gun aybasinin 18 ci gunudur yumurtlamadan eser alemet yoxdur hele diyesen hec yumurtlaya bilmrem diyesne yox polikistik over xesteliyi var mende yumurtlaya bilmrem ama bir umudle gozleyremde
Eh nebilime xryrlisi Allahdan *Ama menim formumda nece nefer qiz yazibki polikistimiz ola ola hamile qalmishig orda birbirilerine diirler saglamda dogublar ozde 1-2yoxe bashqa foromlardada qabagima cixib narahat olma...hec mende bilmedim bu ay yumurtladim yoxsa yox:/
Düneniydi ama gelen geden yoxdu.gözlüyrem. minik_prince katılıyom sana qalırlar ele olandada narahat olma kuzum olucak)))ya kızlar sevincden ölücem ya dünen oturub ağlıyrdımMende sukur yaxsiyam.tanis olaqda veziyyrt necedir?adet ne zaman?)
Menim ki düzenlidi kuzum.heç bi porblemimde yoxdu şükür ama gel gör ki ortaya bi şey çıxardamırığMendede dusenliydide ushag dushenden sonra men xestelenmirem 2aylarnan en son derman icirem gelir:////hec olmasa hamile olmasamda bu ay duzene girsin cunku yumurtlama gunlerimi qacirdiram:/ kecen ay 2ayiydi olmurdum ilishkidede olmadimki birden hamile olaram halbuki heftede 4-5 defe test bir defede qan analizi vermishdim ama adam xestelenmiyende umidi qalir axirda hekime gettim dedi 2gundu yumurtlamisan yeni demek istediyim duzenli olanda adam bikir nevaxt ilishkide olsun nevaxt diandirsin yaxshi olar inshAllah
Aleykum salam. Yaxşıyığ sen necesen?Salam qizlar necesiz
Polikistoz? Mende de var idi. 2 aylıq müaliceyle kecdi getdi şükürBu nedir axi bu gun aybasinin 18 ci gunudur yumurtlamadan eser alemet yoxdur hele diyesen hec yumurtlaya bilmrem diyesne yox polikistik over xesteliyi var mende yumurtlaya bilmrem ama bir umudle gozleyremde