Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lay lay dedim yatasaaaaan yatıb durub xoş xeber alasaaan))))

Ayaaalla ne gözel laylaydı bu beleee)))) diyirem ben şok. Evlenennen beri ilk defedi adete 4gün qalıb ağrım zadım yoxdu. Bu ay keçibuynuzu pekmezi içirem seher ac qarına. Birde pilatese başlamışam bir aydı. Belke onnandı düzene girmeyim?)

Menim aybasima hele 10 gun var agriyiram sag ymyrtaligim agiriyir sinemde boyuyub incidir bu nedir bele.hamilelik deyil cynki bele tez belli olmaz mence belirti. :KK43: aybasinin 10cu gunen agiyiram :110:

Ayaaalla ne gözel laylaydı bu beleee)))) diyirem ben şok. Evlenennen beri ilk defedi adete 4gün qalıb ağrım zadım yoxdu. Bu ay keçibuynuzu pekmezi içirem seher ac qarına. Birde pilatese başlamışam bir aydı. Belke onnandı düzene girmeyim?)
Mende soğan kürü eliyecem.çox adam onan hamile qalıb.en azınan adet olduğumuza sevinek deyrem)))Allah problem vermesin heç birimze.heçne hiss etmiyendede hamile qalırsan))canım bilmirem niye ama mene ele gelir içimizden biri hamiledi nese hissime inanıram)))

Necr yoxdur?nece vaxtdir evlisen? Hekim ne deyr bes?yoxdursa niye olmur?
Ne bilim canım baxdırdım dedi heçne yoxdu.yumurtaani izleyek dedi.14cü günüm bayrama düşdü çatlamasına baxa bilmedik.bu ay yene 14 cu gün gedecik.Allah nesib eliyer inşAllah.yoladşımın biraz soyuğlaması var.oda müalice alır.belkede onamdı qutarır bu ay.görekde nolur))

HerSey_Guzel_Olucak HerSey_Guzel_Olucak can menim de başıma o qeder gelibki 10 gün qabaq day bütün belirtileri yaşamışam sora da heçne olmuyub. Fikirleşirem ki yeqin onlar yumurtlama belirtileridi.

X