- 3 Ağustos 2016
- 1.324
- 2.370
- 32
-
- Konu Sahibi minik_prince
Keşke yalnız olsak da biz de öyle şeyler yapsakMenimkide eledi:)))hergun eve gelende men acarin sesini eshidende uje qaciram qapiya oda iceri girende hoppaniram qayci kimi qucagina:))))dunen diirki elemeye bele sheyler belke hamishsan
Hee malesef ( ama hele mualice eletdirmrem bu ay 5 ci ayimdi deyrem 6 ay tamam olsun sora baslayim mualiceye.heleki ozum ozume hekimlik edremPolikistoz? Mende de var idi. 2 aylıq müaliceyle kecdi getdi şükür
InshAllah yaxshi olar narahat olma:))))seni teselli etmek ucun demedim onlari mene danishipanlari dedim teki Allah vaxtinda versin qalani bosh sheydiEh nebilime xryrlisi Allahdan *
Sene soz diim men 1 defe 5 gun geciktim 1 defede 2 gun tez oldum mamam dediki bedenin ozunu hamileliye hazirliyir qabaga dala atir hamile qalir adam 3 cuye uje qalmishdim narahat olma sen:)))Menim ki düzenlidi kuzum.heç bi porblemimde yoxdu şükür ama gel gör ki ortaya bi şey çıxardamırığ
Sen qaynannla qalirsan?????demisense yafimda qalmiyib daha bagishlada:)))sen hansi terefde qalirsan?Keşke yalnız olsak da biz de öyle şeyler yapsak
Otağda eliyin biz kimi))))Keşke yalnız olsak da biz de öyle şeyler yapsak
Hamida eyni dertdi diyesenKeşke yalnız olsak da biz de öyle şeyler yapsak
Menim keçen ay 1gün gecikdi birde bu ay qalan aylar düzenlidi)))inşAllah yaxşı olar hamımız üçünSene soz diim men 1 defe 5 gun geciktim 1 defede 2 gun tez oldum mamam dediki bedenin ozunu hamileliye hazirliyir qabaga dala atir hamile qalir adam 3 cuye uje qalmishdim narahat olma sen:)))
InshAllah can :))Menim keçen ay 1gün gecikdi birde bu ay qalan aylar düzenlidi)))inşAllah yaxşı olar hamımız üçün
Men de 5ci ayımdan getmiwdimHee malesef ( ama hele mualice eletdirmrem bu ay 5 ci ayimdi deyrem 6 ay tamam olsun sora baslayim mualiceye.heleki ozum ozume hekimlik edrem
Hee xırdalanda qalırığ. Menimki tek oğuldu malesefSen qaynannla qalirsan?????demisense yafimda qalmiyib daha bagishlada:)))sen hansi terefde qalirsan?
Caann coox sağolSalam qızlarEvli deyilem, amma yerlileri gören kimi özümü atdım bura. Allah hamınızı arzunuza çatdırsın İnşaAllah. Xoş xəbəriniz gəlsin
Az tay otağda ne qeder?)) adam ferqliliy isdiyir de)) men sevirem özde ele şeyleriOtağda eliyin biz kimi))))
Salam can cox sagol❤❤❤❤❤Salam qızlarEvli deyilem, amma yerlileri gören kimi özümü atdım bura. Allah hamınızı arzunuza çatdırsın İnşaAllah. Xoş xəbəriniz gəlsin
Hee uzagda qalirsiz))) bizimkilerde 2qardashdi men balacasindayam:)))ama o biride ayri qalir hamimiz ayri ayriyig)))Hee xırdalanda qalırığ. Menimki tek oğuldu malesef
OooooooooooAz tay otağda ne qeder?)) adam ferqliliy isdiyir de)) men sevirem özde ele şeylerineçe defe evde hec kim olmayanda sürprizler elemişem ona romantik romantik
Mendede bi oğuldu.ama bele şikayetim yoxdu tek qalmağnan tek olanda darıxıram.arada bakıya gedirler onda qalırığ tek)))Oooooooooooaglima pis pis sheyler geldi
Orgeshmemisen ona gore darixirsan:)))))bir orgeshsen hec oz bavin 2saatlig gelse bele sixilacagsanMendede bi oğuldu.ama bele şikayetim yoxdu tek qalmağnan tek olanda darıxıram.arada bakıya gedirler onda qalırığ tek)))