- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
-
- Konu Sahibi minik_prince
Sabahınız xeyir qızlar)))MirAy92 inşAllah bu aşkınızı bebişinizle tamamlarsınız)))).ve qızlar ay başı olmadım.en gec saat 11e kimi oluram.test elemiyecem hele gözlüyrem)))
Bugun eledim heçne yoxdu(((Bugünü gözde sabah seher idrarınla yap
Bugun eledim heçne yoxdu(((
TşkleeerBayıldım konuşmalarınıza azeri şivesini çok seviyorum
Yox canım dermanda qebul elememişem.baş ağrısıda içen deylem heç.ay başımda gecikmez eksine tez olardı hemişe.çalışıram fikirleşnimiyim hemdeSerAy12 men ümidlendirmek istemirem. Çünki o hayal kırıklıklarını çox yaşamışam. İstemerem kimise üzüm. Stress de qoymur aybaşının gelmeyine. Ona göre de sakitleş, fikirleşmemeye çalış. Men birdefe gecikmişdim 1 heftelik. Dedim gedirem ee qan testine. Eynimi geyinende gördüm xestelenmiwem hemin deq. Ona göre de gözle. İndiye qeder gecikmelerin olub? Derman zad icmemisen bu ay müalicevi? Bir de fesil deyişikliyinnen, stressden de olur
ALLAHdan xeyirlisi inşALLAH. Bizi xebersiz qoymaYox canım dermanda qebul elememişem.baş ağrısıda içen deylem heç.ay başımda gecikmez eksine tez olardı hemişe.çalışıram fikirleşnimiyim hemde
İnşAllah canım.hamımız sevinerik bu ay inşAllah))ALLAHdan xeyirlisi inşALLAH. Bizi xebersiz qoyma
Yooxe hecne yoxdu mende cox ozume diqqet edende psixoloji olur hamsi fikir vermirem die hecnede yoxduSende varmu belirti?
Aaa var nie yoxdu menim hekimim mene eletdirmishdi hetta burada attim Ayshen dediki burda adiden bashqa hecbir test yoxdu...men bilirsen nece vur erken gebelik testi almisham:)))en deqiqi o kagiz kimi olan vare normal testlerin icindeki kagiza oxshuyur odu tertemiz agappaq qalir istiyirsen 1ay saxla 2vlci xett reng goturmurMen hekime gedende bir qız var idi. Hamile idi. Diyir testde 21 gunnen sonra gorsendi. Bizim testlere de guven olmur. Turklerde erken gebelik testi var ama bizde yoxdu malesef
Cok saolBayıldım konuşmalarınıza azeri şivesini çok seviyorum
Canım o kağız kimi olannan görmüşdüm.rozvi bağlaması varıydu bide üstüne american nese yazılmışdıAaa var nie yoxdu menim hekimim mene eletdirmishdi hetta burada attim Ayshen dediki burda adiden bashqa hecbir test yoxdu...men bilirsen nece vur erken gebelik testi almisham:)))en deqiqi o kagiz kimi olan vare normal testlerin icindeki kagiza oxshuyur odu tertemiz agappaq qalir istiyirsen 1ay saxla 2vlci xett reng goturmur
Heee qutusu yekedu ele bilki icinde yeke test var rozvu rengde kvadratin uzun formasi yeni duzbucagCanım o kağız kimi olannan görmüşdüm.rozvi bağlaması varıydu bide üstüne american nese yazılmışdı
Men ele ona oxşuyanı bi şeyiydi 60 qepiye aldım.bakıdan almışdımHeee qutusu yekedu ele bilki icinde yeke test var rozvu rengde kvadratin uzun formasi yeni duzbucag2.80
Heee ucuz almisanMen ele ona oxşuyanı bi şeyiydi 60 qepiye aldım.bakıdan almışdım
Canım senin öz formunda men bi şey oxudum sen yazan.demişdin ki ilk hamileliyimde adetden sonra ağrım kesilmişdi heçne yoxuydu ele bil.menimde indi ele oldu.bugunen ağrılarım kesilendi heç haram ağramır.qarnım şişmişdi getdi.döşüm şişmidi ağruyrdı hamısı getdi.ne qeder de o testde çıxmasa içimdeki ses var deyr bilmiremHeee qutusu yekedu ele bilki icinde yeke test var rozvu rengde kvadratin uzun formasi yeni duzbucag2.80
Vallah canım ele oldu.adam pisxoloji olarağdan bu şeyleri idare ede bilmez ki)))inşAllah yaxşı xeberler eşiderik kuzumAy sagol quzum adet gunu hamsi kesilmishdi doshum shishi zadi her sheyi getmishdi:))menim formumda sezer var leke deymishdi ona test eledi negativ qan analizine getti 2 cixdi ama oda senin kimi deyirdiki men hamileyem bilirem bunlardan 5 gun sonra tezeden test eledi pozitifi gordu:)))inshAllah sende ele olarsan:)
Men 1 il evvel adet pozgunluguna gore cox eziyyet cekmişem inanırsız? Nemiş de bilir. 1 hefte, 10 gun, 14 gun gecikme olurdu. Deli olurdum. Ne gelmirdi ne de testde hecne yox idi. Qalırdım neyniyim. Evdekiler ümidlenirdi, kocişim ümidlenirdi.Yooxe hecne yoxdu mende cox ozume diqqet edende psixoloji olur hamsi fikir vermirem die hecnede yoxdubidene istiyiremki vaxtinda adet olum yoxsa adam umitlenir:///