Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
SerAy12 men ümidlendirmek istemirem. Çünki o hayal kırıklıklarını çox yaşamışam. İstemerem kimise üzüm. Stress de qoymur aybaşının gelmeyine. Ona göre de sakitleş, fikirleşmemeye çalış. Men birdefe gecikmişdim 1 heftelik. Dedim gedirem ee qan testine. Eynimi geyinende gördüm xestelenmiwem hemin deq. Ona göre de gözle. İndiye qeder gecikmelerin olub? Derman zad icmemisen bu ay müalicevi? Bir de fesil deyişikliyinnen, stressden de olur

Yox canım dermanda qebul elememişem.baş ağrısıda içen deylem heç.ay başımda gecikmez eksine tez olardı hemişe.çalışıram fikirleşnimiyim hemde

Men hekime gedende bir qız var idi. Hamile idi. Diyir testde 21 gunnen sonra gorsendi. Bizim testlere de guven olmur. Turklerde erken gebelik testi var ama bizde yoxdu malesef
Aaa var nie yoxdu menim hekimim mene eletdirmishdi hetta burada attim Ayshen dediki burda adiden bashqa hecbir test yoxdu...men bilirsen nece vur erken gebelik testi almisham:)))en deqiqi o kagiz kimi olan vare normal testlerin icindeki kagiza oxshuyur odu tertemiz agappaq qalir istiyirsen 1ay saxla 2vlci xett reng goturmur

Canım o kağız kimi olannan görmüşdüm.rozvi bağlaması varıydu bide üstüne american nese yazılmışdı

Heee qutusu yekedu ele bilki icinde yeke test var rozvu rengde kvadratin uzun formasi yeni duzbucag2.80
Canım senin öz formunda men bi şey oxudum sen yazan.demişdin ki ilk hamileliyimde adetden sonra ağrım kesilmişdi heçne yoxuydu ele bil.menimde indi ele oldu.bugunen ağrılarım kesilendi heç haram ağramır.qarnım şişmişdi getdi.döşüm şişmidi ağruyrdı hamısı getdi.ne qeder de o testde çıxmasa içimdeki ses var deyr bilmirem

Ay sagol quzum adet gunu hamsi kesilmishdi doshum shishi zadi her sheyi getmishdi:))menim formumda sezer var leke deymishdi ona test eledi negativ qan analizine getti 2 cixdi ama oda senin kimi deyirdiki men hamileyem bilirem bunlardan 5 gun sonra tezeden test eledi pozitifi gordu:)))inshAllah sende ele olarsan:)

Vallah canım ele oldu.adam pisxoloji olarağdan bu şeyleri idare ede bilmez ki)))inşAllah yaxşı xeberler eşiderik kuzum

Yooxe hecne yoxdu mende cox ozume diqqet edende psixoloji olur hamsi fikir vermirem die hecnede yoxdu bidene istiyiremki vaxtinda adet olum yoxsa adam umitlenir:///
Men 1 il evvel adet pozgunluguna gore cox eziyyet cekmişem inanırsız? Nemiş de bilir. 1 hefte, 10 gun, 14 gun gecikme olurdu. Deli olurdum. Ne gelmirdi ne de testde hecne yox idi. Qalırdım neyniyim. Evdekiler ümidlenirdi, kocişim ümidlenirdi. En cox ona pis olurdum. Bidefe 14 gun gecikmişdi test eledim seher cıxmadı sora gordum ki xett var oZde emelli başlı xett. Sevindiy hamımızz kocişim buket düzeltdirdi getirdi. Yatdıg seher durdum onu yola salmaga. Sevincinnen gözleri parıldıyırdı. Göbişimnen öpdü getdi işe. Sora gördüm qırmızılar geldi. Ele bildim uşaq düşür. Deme hec yox imiş. Test sehv gosterib. İnanın o qeder ezablı yollardan keçmişem ki. İndi day başını buraxmışam. Xestelenmeylerim 1 ildi yoluna düşüb şükür. ALLAHdan ümid gözdiyirem möcüzemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…