Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ya kıyamam(((ama inşAllah men inanıram tez bir zamanda meleyine kavuşacan kuzum))))

InshAllah tezlikle geler can❤❤❤o test sehv gostermireee xestelenmey gelmek istiyende testde ele cixir mendede olub 1-2defe emelli bashdi yox kolge kimi cixir hemde qalandan sonra:))sonra xestelenirem:))))

Mendede dusenliydide ushag dushenden sonra men xestelenmirem 2aylarnan en son derman icirem gelir:////hec olmasa hamile olmasamda bu ay duzene girsin cunku yumurtlama gunlerimi qacirdiram:/ kecen ay 2ayiydi olmurdum ilishkidede olmadimki birden hamile olaram halbuki heftede 4-5 defe test bir defede qan analizi vermishdim ama adam xestelenmiyende umidi qalir axirda hekime gettim dedi 2gundu yumurtlamisan yeni demek istediyim duzenli olanda adam bikir nevaxt ilishkide olsun nevaxt diandirsin yaxshi olar inshAllah

ALLAHdan xeyirlisi. Birdefe nece gun gecikmeden sonra qan testi eletdirdim. Cvbı seher cıxacagdı. Axşam çölde paltar serirdim birden bire dilime geldi ki, "ALLAHım sen özün bilen meslehetdi. Ne vaxt xeyirlidise o vaxt qismet ele inşAllah." Hemin an nese axdı mennen. Getdim gördüm kırmızılar. İndi gel Allahın varlığına inanma da. Qurban olum Allaha. Dedim demeli hele xeyirlisi deyil. O gun de uşaqlar var idi bizde. Üstüme gelirdiler oynamağa yıxıb elemey isdiyirdiler yere (uşaqlarnan qaynıyıb qarışanam) kocişim qoymurdu ki deymiyün birden bebiş olar deye. Xestelenennen sora gelmişem direm ki xestelendim. Uşaqlara diyir ki, he indi tökülüşün üstüne dedim çok kötüsün

yaxshi olar can dogurdanda her bir sheyde xeyir var...mende hemishe dua edende demirem ushagim olsun diremm xeyirlisi nedise o olsun:)))

Menim yoldaşımda eledi deyr gücenme.üzü aşağı yatma.retki hereketler eleme.mende deyrem heçne yoxdu orda)))))

Bu nedir axi bu gun aybasinin 18 ci gunudur yumurtlamadan eser alemet yoxdur hele diyesen hec yumurtlaya bilmrem diyesne yox polikistik over xesteliyi var mende yumurtlaya bilmrem ama bir umudle gozleyremde

Menim yoldaşımda eledi deyr gücenme.üzü aşağı yatma.retki hereketler eleme.mende deyrem heçne yoxdu orda)))))
Menimkide eledi:)))hergun eve gelende men acarin sesini eshidende uje qaciram qapiya oda iceri girende hoppaniram qayci kimi qucagina:))))dunen diirki elemeye bele sheyler belke hamishsan

Bu nedir axi bu gun aybasinin 18 ci gunudur yumurtlamadan eser alemet yoxdur hele diyesen hec yumurtlaya bilmrem diyesne yox polikistik over xesteliyi var mende yumurtlaya bilmrem ama bir umudle gozleyremde
Ama menim formumda nece nefer qiz yazibki polikistimiz ola ola hamile qalmishig orda birbirilerine diirler saglamda dogublar ozde 1-2yoxe bashqa foromlardada qabagima cixib narahat olma...hec mende bilmedim bu ay yumurtladim yoxsa yox:/

Menim ki düzenlidi kuzum.heç bi porblemimde yoxdu şükür ama gel gör ki ortaya bi şey çıxardamırığ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…