Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ashk boyle bishey❤ ne yaxshiki hamimiz sevgiynen evlenmishik:)))men sirf ere getmek xatirine evlenen insanlari basha dushmurem://// sen yaxshidi ishdiyirsen men 14 ayda hele 1 defede olsun tek hec yana getmemishem 1 ce defe mama gelip qapidan taxiye mindirib evde qapida dushurdub bele qoymur:))))sigal demeye menim yarali yerimdi gece en az 2 saat sigal eletdirerem ozumu ondan sonra yuxum gelir :-) ama bele yatsam durguzur menj qoymur yatmaga diir sesin gelmiyende pis oluram darixiram arada 11 de yuxu aparir meni gelir durguzurki yazig yazig ozde cagirir dur men tek qalmisham:KK70:
Sevgi ile evlenmek başka bişey :KK200: 10 ildir ki tanıyıram onu 10 ildir ki sevirem. Qismetime qurban olum. Şükür bu günüme. :dua: Bir eksiyimiz bebişdi. O da geler inşAllah:dua:o_O

Sevgi ile evlenmek başka bişey :KK200: 10 ildir ki tanıyıram onu 10 ildir ki sevirem. Qismetime qurban olum. Şükür bu günüme. :dua: Bir eksiyimiz bebişdi. O da geler inşAllah:dua:o_O
Elbette bashka bisheydi❤men ona eksik demezdim sadece vaxti degil die fikirleshirem Allah yazib bir vaxta o vact gomderecek:KK36:

Qızlar bu testlerde xettlerin yeri bilinirmi.yoxsa heçne olmurmu başdan?.çay içib 1 saatdan test eledim(dayanamadım).kölke oldu bilmirem menmi görürem yoxsa varmı(((

Qızlar bu testlerde xettlerin yeri bilinirmi.yoxsa heçne olmurmu başdan?.çay içib 1 saatdan test eledim(dayanamadım).kölke oldu bilmirem menmi görürem yoxsa varmı(((
İsdiyirsen at baxağ. İnşAllah vardır :dua: Qan testi eletdirersen inşAllah 1ci gün

Olur yerleri eslinde diirler 1saatdan sonra gecersiz sayilir ama benim bacim ve bir cox tanishm 3 saatdan sonra cixib bilibler hele bacim edib gorum yoxdu qoyubki shkafa seher atsin atanda baxibki 2dene xett olub sen hele bir at baxag gorek

Yox canım görsenmir ki.bele özüm zornan baxıram yeqin yeridi oranın.qan testüne ehdiyac qalmaz deye düşünürem(((
Hmmm shekilde dushmurse yeridir oooo:///mende nece defe gormushem elememisjden qabag ishiga tutanda yeri gorsenir kolge kimi...qalandada bilirsen necee olur 2ci cett gorunur ama ag rengde o onun yeridi:/ inshAllah vardir

Dun oz acdigim konuma atmishdim en tez edilen test adetin 1gun gecikmesiyle olur oda 90% dogru cixir en deqiqiyse 1hefte kecenden sonra edilen testdir hele vaxt var:)))

X