- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
- Konu Sahibi minik_prince
Yeni nishanli olanda qisqanciydi ama o qederde die bilmirdi:)))ama evlenenden qisqancligi coxaldi mence ushag olsun azalacagBaşa düşmedim))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni nishanli olanda qisqanciydi ama o qederde die bilmirdi:)))ama evlenenden qisqancligi coxaldi mence ushag olsun azalacagBaşa düşmedim))))
Sevgi ile evlenmek başka bişey 10 ildir ki tanıyıram onu 10 ildir ki sevirem. Qismetime qurban olum. Şükür bu günüme. Bir eksiyimiz bebişdi. O da geler inşAllahAshk boyle bishey❤ ne yaxshiki hamimiz sevgiynen evlenmishik:)))men sirf ere getmek xatirine evlenen insanlari basha dushmurem://// sen yaxshidi ishdiyirsen men 14 ayda hele 1 defede olsun tek hec yana getmemishem 1 ce defe mama gelip qapidan taxiye mindirib evde qapida dushurdub bele qoymur:))))sigal demeye menim yarali yerimdi gece en az 2 saat sigal eletdirerem ozumu ondan sonra yuxum gelir ama bele yatsam durguzur menj qoymur yatmaga diir sesin gelmiyende pis oluram darixiram arada 11 de yuxu aparir meni gelir durguzurki yazig yazig ozde cagirir dur men tek qalmisham
Saol caniko amin inşAllah seninchun de olsun. Belke de uje olubSabahınız xeyir qızlar))) MirAy92 inşAllah bu aşkınızı bebişinizle tamamlarsınız)))).ve qızlar ay başı olmadım.en gec saat 11e kimi oluram.test elemiyecem hele gözlüyrem)))
İnşAllah canım.bit terefim ümid edir bi terefimde boş xeyyalar qurma belkede heçne yoxdu deyr.gözlemek çetindiSaol caniko amin inşAllah seninchun de olsun. Belke de uje olub
Gözle biraz sonra da qan testi eletdir. Günün kecirse eletdire bilersenİnşAllah canım.bit terefim ümid edir bi terefimde boş xeyyalar qurma belkede heçne yoxdu deyr.gözlemek çetindi
Elbette bashka bisheydi❤men ona eksik demezdim sadece vaxti degil die fikirleshirem Allah yazib bir vaxta o vact gomderecekSevgi ile evlenmek başka bişey 10 ildir ki tanıyıram onu 10 ildir ki sevirem. Qismetime qurban olum. Şükür bu günüme. Bir eksiyimiz bebişdi. O da geler inşAllah
İnşAllah teki ele olsun canElbette bashka bisheydi❤men ona eksik demezdim sadece vaxti degil die fikirleshirem Allah yazib bir vaxta o vact gomderecek
Yok kuzum gelmedi.keçe defe elediyim testlerinde tarixi keçmemişdi.dedim yeqün yoxdu bekliyom kırmızılarıKız SerAy12 senden naber? Geldi mi kırmızılar?
İsdiyirsen at baxağ. İnşAllah vardır Qan testi eletdirersen inşAllah 1ci günQızlar bu testlerde xettlerin yeri bilinirmi.yoxsa heçne olmurmu başdan?.çay içib 1 saatdan test eledim(dayanamadım).kölke oldu bilmirem menmi görürem yoxsa varmı(((
Yox canım görsenmir ki.bele özüm zornan baxıram yeqin yeridi oranın.qan testüne ehdiyac qalmaz deye düşünürem(((İsdiyirsen at baxağ. İnşAllah vardır Qan testi eletdirersen inşAllah 1ci gün
Olur yerleri eslinde diirler 1saatdan sonra gecersiz sayilir ama benim bacim ve bir cox tanishm 3 saatdan sonra cixib bilibler hele bacim edib gorum yoxdu qoyubki shkafa seher atsin atanda baxibki 2dene xett olub sen hele bir at baxag gorekQızlar bu testlerde xettlerin yeri bilinirmi.yoxsa heçne olmurmu başdan?.çay içib 1 saatdan test eledim(dayanamadım).kölke oldu bilmirem menmi görürem yoxsa varmı(((
Hmmm shekilde dushmurse yeridir oooo:///mende nece defe gormushem elememisjden qabag ishiga tutanda yeri gorsenir kolge kimi...qalandada bilirsen necee olur 2ci cett gorunur ama ag rengde o onun yeridi:/ inshAllah vardirYox canım görsenmir ki.bele özüm zornan baxıram yeqin yeridi oranın.qan testüne ehdiyac qalmaz deye düşünürem(((
Bilmirem canım(((yene test eledim yene eyni şey((Dun oz acdigim konuma atmishdim en tez edilen test adetin 1gun gecikmesiyle olur oda 90% dogru cixir en deqiqiyse 1hefte kecenden sonra edilen testdir hele vaxt var:)))
Sende varmu belirti?Hmmm shekilde dushmurse yeridir oooo:///mende nece defe gormushem elememisjden qabag ishiga tutanda yeri gorsenir kolge kimi...qalandada bilirsen necee olur 2ci cett gorunur ama ag rengde o onun yeridi:/ inshAllah vardir
Men hekime gedende bir qız var idi. Hamile idi. Diyir testde 21 gunnen sonra gorsendi. Bizim testlere de guven olmur. Turklerde erken gebelik testi var ama bizde yoxdu malesefBilmirem canım(((yene test eledim yene eyni şey((
Canım bele şeylernende ümidlenmekde istemirem(((Men hekime gedende bir qız var idi. Hamile idi. Diyir testde 21 gunnen sonra gorsendi. Bizim testlere de guven olmur. Turklerde erken gebelik testi var ama bizde yoxdu malesef