Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen bidene maxfol dermani var onu al ich besdi. 10manat olur. qalan vitamin zad yediylerindedi. yayin gunudu basmemmed ele meyvelerden tıx getsinbirde ev iwlerini azalt uje elinde sebebinde var ki ozumu guce salmamaliyamozune diqqet elesen oz hekiminsen bileceysen neyi elemey lazimdi neyi yox. ama maxfolu mutleq al. onun 70qepikliyide olur ama yunguludu. 10manatliq daha yaxwidi plus hamileler uchun. men fevraldan ichirdim artiq 1hefte olar ichmirem eslinde 3ay ichib fasile vermek lazimdi ama deyrler hamilelik duwunenler evvelden bawlamalidi mende bu ay olar gelen ay olar deyb neche aydi ichirem. dedim ziyan olar bu ay dayandirdim uje. hamile olsam yene bawdiyacam inwallah

Hə quzum duz deyir yoldaşın, sağ ol Allah ananın da şəfasın versin İn şə Allah. Bizdə ana tərəfdən genetikdir bu zəhrimar, ömürlük özümüzü qorumağa məhkumuq. Mən bu qədər yay olar, soyuducudan nə meyvə yeyə bilmərəm, nə su içə bilmərəm. Soyuğa, tüstüyə, hər növ tükə qarşı çox həssasam. O vaxt mənə həkim demişdi ki, səndə xəstəlik (bir növ mənim anlayacağım dildə, yəni loru dildə anlatmışdı) elə bil gizlicə oturub gözləyir, adi bir səhvdə tez baş qaldırsın. Soyuqlasam iki üç aya ancaq düzəlirəm mən, sağalma çox gec baş verir ( sinəmə, bronxlarıma soyuq olanda) odur ki, həmişə özümü bacardığım qədər soyuqdan qorumağa çalışıram. Amma qışda nə qədər çalışsam da biz astma bronxidlər eləyik ki, havadan soyuq gedəndə də nəfəsimizə vəssalam, yandıq biz.

Quzum Allah köməyin olsun, sən həkimə de də, de ki, mənə çox bahalı müalicə yazma. Ən vacib analizləri götür de, mən axırıncı dəfə həkimə gedəndə (başqa xəstəlik, hamiləlik yox) üzümə üz bağladım birtəhər dedim. Dedim ən vacib analizləri götürün, sağ oldun O da anlayış göstərdi. Özü də dedi, dedi ki, imkanım yoxdur dedin ona görə ən vacibli analizləri yazdım sənə, dedi yoxsa çox götürəcəkdim

HerSey_Guzel_Olucak quzum bax, Səms hər şeyi çox gözəl anlatıb zatən : )

Düz deyirsən quzum, fikir vermək lazım deyil, amma meni həyatda tanısan çox çox həssas qəlbim var, deyilən en adi söz məni ağladar

Seni tanıyırmış kimi birşeyem ele can. Balıqlara çox yaxşı beledem. Balıq podruqalarım da olub. Kövrek olduğunuzu bilirem :)

Axırda da nöqteni qoydun :) düz diyirsen biz ruhen güclüyük. Birdeki deqiqleşmeden çox uçmuruq onlar ele deyil ama. Ayb 1hefte gecikmişdi heç qan testi elememişdik yoldaşım uje uşağa ad fikirleşirdi. Uçurduye onu bele böyüdecem filan yere aparacam filan cür oynıyacam. Xestelenende de heçne demir ama gözlerindeki üzüntünü görürem. Biz ele deyilik ama. Yani men de deqiqleşennen sonra ona dimey istiyerdim ama menimki de seninki kimi tip olduğuna göre serbest gedib analiz zad vere bilmirem heç testimi özüm almıram

Baci uje almsame yazilanlari onuda alsam artuq olacaq ne qeder vitamin almsam ele

Ev islerine geldikde ise men elemesem sliyen yoxdu basa dusursen?dunen xestexanadan gelenen les idim bir is elemeeye halim olmadi bh gun evi goresen qorxarsan qaz ele bil 1 aydi silinmir hele kirli qablari demrem.evleride supurub silmeliyem axi men edim baci?ayahumi ayagimin ustune qoyum oturum bes qablari kim yusun?eve gelem gedem olyr aybdi axi

Canım sene demirler ki qabları da yuma. Qabları yu yimey bişir süfre qur yığışdır çoxda eyilmeden dartınmadan süpürüb sile de bilersen evi day derinnen yox. Yüngülvari toz zad al besdi. Sene diyirler ki özüvü helak eleme. Ağır şey qaldırma. Özüve fikir ver. Allah uzaq elesin açılış olsa demiyecekler ki sağolsun iş görürdü. Diyeceyler ki sehlenkarlıq eledi başıva qaxacaqlar her deqe. Her şeyi düşün.

Heee quzum men dunen bura yazacagdim aglimdan ucdu getti dogurdanda senin xq ehtiyacin yoxdu onsuzda 1 hefteye uziye dusheceksen artig rasxoddur sinir stress yapma

Ay qizlar bilirem deyeceksiz bu qiz qaynanasinin qeybetini eliyur ama vallah ureyim partdyre esebden.bes ozude bilirki agryram adice eyilib qalxanda ele bil bicak batur yumurtlaiqima ne olar bir ise el atsa deyrsiz cox is gorme bes bu adam her seher menen bir saat qabaq dururda men yatanan sora gece yeyrler icirler seherde elave hamisini duzmece kimi duzur stolun ustune ne olar yaxalayib ora qoysa?gozleyrki men durum yuyum her seher her seher bari yediyi stekani da qoymre rakvunaya hamisini duzmece kimi dyzur.sehee dururam coreyin agzi aciq quruyub falan.o biri evde punt elinde .bax indi dyrmsamda dunen istu syumuz yox idi ne qedee qab yiqilib indu men nece elemeyim?elemir axu Allah qusmet elesin goresiz belkede hamida olmur ama uc gundu ele halsizam elimi qakdirmaga halim yoxdu ama ne edim mecbyram.bu deqe uzanib tvnin qarsisina evde kocur.ama biz bu evde ortaq yasayriqsa ortaq gormeli deyilik isleri?neyseye men durum islerimi gorum

VAllah quzum o halsizlig baximindan seni basha dushurem men butun gunu lesh kimi yatiram hec yerimden terpenmirem yingulvari ishleri kocam eliyir menimcun insanin en boyuk destekcisi kocasidi sen bashqa heckime fikir verme eseb olmaz qetiyyen sene men sene yolunu diim ozuvu artistliye qoy oy oy agriyiram die bashla agliyib elemeye get uzan terpenme hergun deynen ay cox pisem Allah uzag elesin gorecekki gelin pisdo terpene bilmir eliyecek elemirsedeki cani sagolsun elemesin sende el vurma ama artisyliyivi eleki sora evde soz sohbet olmasin

Yene de şükür ele canım daha beter qaynanalar var. O da yeqin fikirleşir ki gelinim var o elemelidi ona göre uzanır dincelir. Ele qaynanalar var diyir ki gelin menim evimde elini heç neye vurmasın ev menim evimdi. Bir qadın tanıyırdım diyirdi ki qaynanam qoymur yoldaşımı işden gelende qarşılamağa onunçun süfre düzeltmeye. Diyir men ölmüşem beyem menim oğlumu sen qarşılıyırsan ona süfre qurursan? Her tip qaynana var. Sen de özvü yormadan xırda xırda yu qabları.

Mende xirda is gore bilmremde en pis cehetim budu is gorende onu ora cekireç bunu ora cekirem sora ozumde it kimi pesman oluramki niye eledim ama eleyem malesef.nebilime gorecem onsuzda islerimi men

Eliye bilmremde inan elesemde ise yaramaz mecbur islerimi gorecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…