Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eslinde ozume soz vermiwdim ki ayb. gecikennen 5gun sora test edecem chunku hemwe 5 6gun gecikmelerim olur menim. ama ozume verdiyim sozleri tutmamaqi sevirem chunki mahçup olmadiqim tek insan ozumemyox dai elemiyecem birde ayb. gecikse(eledi)
Off men bawa duwmurem de niye ozunuze bele eziyyet verirsiz)) eleyin getsin, ureyiniz de rahat olsun)) bunu senin kimi eden qizlara deyirdim sen de daxil)))

Ne bilim quzum duzdu men shelalenin yerine olsam mutleq 2 sinden birini istiyerem onun hekimide baxmalidir eger shelale diibseki mende kecen ayda 2 xett cixmishdi falan sohbetini ama menim ele sheylerim olmamishdi hemde men xestelenib qutarandan gelen mense qeder heftede 4-5 defe test elediyimcun bizim yanilma payimiz yoxuydu hemde bibimdide istemiyib menden faiz zad tutsunama Shako istiyirse ozu eletdirsin istemirsedeki onsuzda hamishdi elhemdulilleh

Caan sen fikir verme onlara. Bele milletikde başqaları haqqında heçne bilmeden fikir yürüdürük. Kapa kulaklarını sen elelerine. Mükemmel de olsan danışacaqlar canım
Düz deyirsən quzum, fikir vermək lazım deyil, amma meni həyatda tanısan çox çox həssas qəlbim var, deyilən en adi söz məni ağladar

Off men bawa duwmurem de niye ozunuze bele eziyyet verirsiz)) eleyin getsin, ureyiniz de rahat olsun)) bunu senin kimi eden qizlara deyirdim sen de daxil)))
belkede sen serbest olduqun uchun gedib analiz verirsen olsa yoldawinla ailenle paylawrsan, olmasa susursan. ama bizde ele deyl. yoldawim chox tip insandi qisqanc demiyecem o nedise hele adi qoyulmuyubmende "her weyin vaxti var hele teze evlisiz vaxt gelecey duzelecey oda" deyenlere inanib umid edirem duzelecey hachansa ama uje 6ildi musbet netice yoxduyani hal vezyet bele olanda yoldawima demeli oluram ki test pozitivdi gedek xq analiz verek. o da fikren fiwengler partdadir sevinir piww piwwliyir pohpohluyur ve hekime gedende netice neqativ, sonuch husran. biz yanilmaqi qaldira bilirik e, kiwilerde ama nece deyerler modu duwur adamin yaziqi gelr yaziq gune duwmesinler ona gorede menim kimi 3 5 10qiz da var ki heveslendirmemekchun(soz chox uzun oldu), deqiqlewdirmekchun gizledir ayb. vaxtina kimi. yani qizlar var werait yoxdu

Şəmsim mələyim, yaz gülüm sən mənim haqqımda bu qədər doğru necə düşünə bilirsən heyrət edirəm doğrusu, keçən dəfə də məəttəl qalmışdım. Demək ki, sənin sezgilərin çox çox güclüdür, sözlərin qəlbimi oxşadı, gözlərim doldu. Mən heqiqətən özümü tərifləmə anlamında demirəm, çox saf, çox kövrək, çox həssas biriyəm. Biri mənim qəlbimi sındıracaq söz deyəndə, cavab verə bilmirəm, baxa baxa qalıram eləce. Sonra gəlib evdə hönkür hönkür ağlayıram, ürəyimə salıram. Fərq etmir həyatda da deyən olsa, sosyal aləmdən də deyən olsa bu belədir. Yoldaşım çox danlayır bunun üstündə, deyir bir ətrafına bax, sən də öyrən. Bir az hər şeyi boş verə bilən ol, deyirəm ki, edə bilmirəm əlimdə deyil, Allah hamımızi ayri ayri özəlliklərlə yaradıb. Məni də bu cür yaradıb, o gərək insanın qabında olsun, o da məndə yoxdur, neyniyə bilərəm. Həmişə deyirəm danışanda gərək qarşındakının insan olduğunu, sinəsində ürək daşıdığını unutmayasan. Səni təbrik edirəm, üzünü görmədən, burdakı qızların hamısı kimi sevdiklərimdən birisən

Quzum ikinci xətti mən də görürəm, ay İn şə Allah bir xoş xəbər də səndən gələr

Xq verme de quzum, heleki evde idrar testi ele gordun ki gun gune tundlewir onda ver. Seni cox gozel bawa duwurem, bawima gelib beteri de gelib, ayrilib 2 ci defe aile qurmuwam hetta. Allah komeyin olsun

Xq verme de quzum, heleki evde idrar testi ele gordun ki gun gune tundlewir onda ver. Seni cox gozel bawa duwurem, bawima gelib beteri de gelib, ayrilib 2 ci defe aile qurmuwam hetta. Allah komeyin olsun
test 6dene idi 1i getdi elde qaldi 5i. gune 1in elesem ayb vaxtina kimi qalmir gerek deym gelende al getr. onu da tutur ki ahaaa piwiyde torba var yenede umid edir ki olacaq bu ay. yani ayb vaxtina kimi testi israf etmek istemrem. bu sebrsizlik ki mende var chetin dozem ama

can sen menim anama chox benziyirsen. sozunu deye bilmiyen kovrek hayasiz insannan qorxan ses kuyden qachan. yani men bir nov taniyiram seni. sehv etmiremse sende ciyerlerle baqli problem var. astma bronxial kimi meselen. mama kimi

Canım iyi güzel diyon da. İnsan bilemediyi şeyi vajinaya sürmeye korkuyo eccük. Hem burda satılıyomu onu da bilmiyoz

can sen menim anama chox benziyirsen. sozunu deye bilmiyen kovrek hayasiz insannan qorxan ses kuyden qachan. yani men bir nov taniyiram seni. sehv etmiremse sende ciyerlerle baqli problem var. astma bronxial kimi meselen. mama kimi
Yazdığın hər bir cümlə qarşısında eynən sadəcə susuram və səni ayaqda xəstəlik də daxil yazdıqlarının hamısı doğrudur quzum

Yazdığın hər bir cümlə qarşısında eynən sadəcə susuram və səni ayaqda xəstəlik də daxil yazdıqlarının hamısı doğrudur quzum
3 plus 3 hissim quvvetlidi sezgilerimde az hallarda yaniliram. herden yoldawim deyr bir wey gizdetmek olmur sennen MRT kimi adamin ichini gorursenAllah wefa versin quzum xestelik movzusunda yanilmaqi chox istyerdim. gozumu achannan bu xesteliyle taniwam. hele cıccan boyumnan mamanin chekdiyi aerazollari chekrdim ki mama bu qeder chox chekirse demeli yaxwi weydi. bicure dadi tozu aqzima gedrdi deyrdim goresen mama bunda ne gorub. uje qananda derk edirsenki kef deyil derd imiw

S shemss678 menim haqqimda da bir iki gap ele gorum
senin msjlarini son 1ayda oxumaqa bawlamiwam. evvel ya yazmirdin ya da teze qatilmisan ola biler. bundan evvelki evliliyin ureyachan olmayib, pisi gormusen deye yaxwinin qedrini bizden daha yaxwi bilirsen. chunku problem nedi biz hele bilmirik belkede. birazda yawinla elaqeli olaraq fikirlerin kankretdi. belke bele edim ya da ele edim" situasiyasi seninchun vaxt itkisidi. seninchun "ya et yada etme". pozitiv insana oxwuyursan. yoldawinla ortaq uwaqiniz olsun istyrsen chunku bunun sizi daha da yaxinlawdiracaqina inanirsan.

Sen meni taniyirsan deyesen
Cox sagol

Dedime can dedim 3 defe dedim hettaki bes xq verimde dedi ehtiyac yoxdu puluvu ora korlama mikrob adlari yazir iminni ozu gonderdiyi adama gonderir ay qzi hamisi el birdi mikrob olmasada ucden 5 den atrlarki ora mualice yazsin.ele baha firma dermanlari 80 qepiklik fol tursuun qoyub mene 22 mana fol turausu yazib 4 dene vitamin yazib qaynanamda sagolsun dedi lazim deyil hekim deyr lazim deyilde neye verirsem xq.day men yaziq neynim bir teher saldim analiz yerine bir millet var idki qaynanama deye bilmezdim bu qeder gozle.qaldi bele.insallah iki gunen sora gedecem onsuzda uziye duserem yada analiz.mikroba 40 manat verdim hele ustelik qan alanda deyrki mene de3 manat ver qan aldigma gore ne boyuk is gordun adama deyerler?of kas men tek gedeme ne bilirem onu ederem qaynanamla ede bilmrem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…