• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Men 2 ay evvel getmişem. Hekim dedi bir problem yoxdu. Sadece matkam tersdi. Yani anadangelme eledi. Retroflexia veziyyetindedi. Ona gore başqa cür ilişki dedi qalmaq üçün. Sadece biz hele yaxşı deyerlendire bilmemişik. Qismet gorey dee. Cox yaxşı hekimdi ama. Men indiye qeder o qeder uziye getmişem hec ne demiyibler. Mehman hekim dedi. Yanına gedenler de hamile çıxır 80-90% oz tanışlarım da var aralarında. Yani meslehet senin. Ama getmey istesen zeng eliyib yazılmalısan. 60 neferin içine düşmelisen. Seher tezden saat 8de de klinikada olub nomre goturmelisen ki tez düşesen novbeye
Çox sağol) Mən artıq gedirəm 1 kurs mualicə yazıb. indi ikinci dəfə yazıb.Məndə də şükür problem yoxdur. Yoldaşımda faiz aşağıdı biraz. AMma Mehman həkim deyir olacaq, narahat olmayın. Ecofaz yazdı. Dünən vurdurdum iynəni. Görək xeyirlisi. Allah sənə də kömək olsun. İnşallah tezliklə hamilə qalarsan. Allah olmayan hər kəsə nəsib etsin. Amin biz də içində

Men 2 ay evvel getmişem. Hekim dedi bir problem yoxdu. Sadece matkam tersdi. Yani anadangelme eledi. Retroflexia veziyyetindedi. Ona gore başqa cür ilişki dedi qalmaq üçün. Sadece biz hele yaxşı deyerlendire bilmemişik. Qismet gorey dee. Cox yaxşı hekimdi ama. Men indiye qeder o qeder uziye getmişem hec ne demiyibler. Mehman hekim dedi. Yanına gedenler de hamile çıxır 80-90% oz tanışlarım da var aralarında. Yani meslehet senin. Ama getmey istesen zeng eliyib yazılmalısan. 60 neferin içine düşmelisen. Seher tezden saat 8de de klinikada olub nomre goturmelisen ki tez düşesen novbeye
Aytənim bayaq bu mesaja cavab yazacaqdım unutdum. O Mehmanın ki, əli dəyib e o işə o iş mütləq olacaq, tutduğunu qopardan həkimdir. Sənə özəldən yazacağam

Bajı o kökəlməkdən məndə də olub hələ verməmişəm o kiloları :duduk: üşağın beş yaşı olacaq mən hələ şişko şişko gəzirəm ortalıqda :bicak: amma özümə söz vermişəm onun ada gününə kimi bir on kq da atmağım lazımdır :KK66:
Yox canim men atdim hamisni 4 aya, amma hamile vaxti cetin oldu gezdire bilmirdim ozumu)))) sene ugurlar:KK200:

Yox canim men atdim hamisni 4 aya, amma hamile vaxti cetin oldu gezdire bilmirdim ozumu)))) sene ugurlar:KK200:
Hə lap yaxşı, mənim bir az nasazlıqlarım var qısa müddətə verə bilmirəm, bir 13 kq gedib çox Şükür, bir on da verim gərək. Sonrası Allah Kərimdir, İn şə Allah daha çox verə bilərəm :dua: oy oy o dolandırmağı demə axır vaxtlar elə bilirdim dağ dolandırıram, canım çıxırdı :KK48:

Menimki de eledi üstüne uzanır yatır. Dartıram da cıxarda bilmirem. Ne canım var ki)) axır başqa şey salıram sen demiş onu da qoyur altında. Ama haqqını yemiyim qışda gözüyuxulu yuxulu neçe defe küreyimi örtüb. Menim hemişe küreyim açıq qalır bilirsen)

Ay bilmez miyim sen de qabaqdan yorğanı qucaqlıyırdun küreyün dalun açıqda qalırdı)))

İnşaALLAH canım nese ümidim yoxdu( niye gecikirem göresen? (
Quzum mən bir az çəkinirəm burda yazılanlara fikir bildirməyə, amma sənin vəziyyətin məni də narahat edir, ümidsizliyə qapılmayaq yaxşı şeylər düşünək ki, yaxşı şeylər də olsun. Allahdan xeyirlisi deyib gözləyək İn şə Allah ki, bir problem yoxdur, xoş xəbərlə qayıdarsan bura Amin

Quzum mən bir az çəkinirəm burda yazılanlara fikir bildirməyə, amma sənin vəziyyətin məni də narahat edir, ümidsizliyə qapılmayaq yaxşı şeylər düşünək ki, yaxşı şeylər də olsun. Allahdan xeyirlisi deyib gözləyək İn şə Allah ki, bir problem yoxdur, xoş xəbərlə qayıdarsan bura Amin

He fikir vermişem çekingensen fikir bildirmekde. Ama ele olma. Bütün günü danışırıq tanıyırıq bir birimizi bizde sizlerin fikirlerini almaqçın yazırıq. Yani her zaman de fikirlerini

Back