• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Salam ay qizlar salam.salam almaq yoxdu diyesen sizde :KK12: Judy_K Judy_K nece dir veziyyet?

Salam kız. Heçne gelen geden yoxdu. Biraz sağ yumurtalığımda ağrı var. Uzanıb ayaqlarımı divara düz qaldırıram azalır. 1ci gün inşaALLAH hcg verəcəm o vaxta qeder gelmese

Miray salam. google axtarış edəndə bu yazdığın çıxdı qabağıma. Mən də Mehman həkimin yanına gedirəm. Ona görə maraqlı gəldi. Müalicən necə oldu sənin? Köməyi oldu?
Men 2 ay evvel getmişem. Hekim dedi bir problem yoxdu. Sadece matkam tersdi. Yani anadangelme eledi. Retroflexia veziyyetindedi. Ona gore başqa cür ilişki dedi qalmaq üçün. Sadece biz hele yaxşı deyerlendire bilmemişik. Qismet gorey dee. Cox yaxşı hekimdi ama. Men indiye qeder o qeder uziye getmişem hec ne demiyibler. Mehman hekim dedi. Yanına gedenler de hamile çıxır 80-90% oz tanışlarım da var aralarında. Yani meslehet senin. Ama getmey istesen zeng eliyib yazılmalısan. 60 neferin içine düşmelisen. Seher tezden saat 8de de klinikada olub nomre goturmelisen ki tez düşesen novbeye

Men heç açmıram üstümü. O açır özde üstüne saldığının üstüne uzanır qalır. Ogün gürdüm yene açıb üstünü uzanıb onun üstünde. Mende öz üstüme saldığımı paylaştım oynan yarısını saldım üstüne. Bir saat sora o da altındaydı :110:
Menimki de eledi üstüne uzanır yatır. Dartıram da cıxarda bilmirem. Ne canım var ki)) axır başqa şey salıram sen demiş onu da qoyur altında. Ama haqqını yemiyim qışda gözüyuxulu yuxulu neçe defe küreyimi örtüb. Menim hemişe küreyim açıq qalır bilirsen)

Selam canim nasilsin?goyerti yesillik demek ) bizre hepsinin ayri adi var kişniş şuyud kahi vezeri.ama qalibaa sizde hepsi yesillim oluyot
Sagol canim iyidir camasir bulasik temizlik ugrasiyorum..
Yesillik diye hepsine toptan diyoruz evet yoksa bizde de hepsinin ayri adi var. Kivircik marul taze sogan maydanoz reyhan kuzu kulagi vs. :KK70:

Son düzenleme:
Back