- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi minik_prince
- #3.641
Sabahiniz xeye gozeller cicekler sabahiniz xeyre acilsin gununuz ugurlu kecsin.Yaxsiki varsiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy o gozel vominore indi azerbaycanda yoxdu ondanyoldashimin dayisinin apteki var dedi o derman daha olmur ona inanmadim yoldashimla butun bakini gezdik bidene aptekin sklatinda bele qalmiyibsistem yazdi 10 gunluk dedi ama bidefenlik aparmiyacag qutaracg yeniden bashliyacag sistemede oyreshecek hec ondada tesir elmiyecek ona gore onuda vurdurmag istemirem ushagi nie zeherliyim dozerem bir teherMen onceki hamileliyimde vominore dermani icirdim qusmanin qarsisini alir usaga ziyani yoxdu, hekiminle meslehetles yoxsa birteher eder seni qusmaq(( uziye hele cox var mene, hekimim deyir adet gununnen 3-4 gun kecsin sonra gel. Doze bilmirem ki))
Aaa ne danisirsan ne pis oldu men ne edecem onsuz((( kecen il men almisdim hamile qalmiwdim yayda ama duwuk oldu icirdim onnan, qalib icinde 5-6 denesi(( cerukal da esitmisem icmemisem o necedi goresen? Vominore mende soruwum taniwim aptekde iwleyir.Ayyy o gozel vominore indi azerbaycanda yoxdu ondanyoldashimin dayisinin apteki var dedi o derman daha olmur ona inanmadim yoldashimla butun bakini gezdik bidene aptekin sklatinda bele qalmiyibsistem yazdi 10 gunluk dedi ama bidefenlik aparmiyacag qutaracg yeniden bashliyacag sistemede oyreshecek hec ondada tesir elmiyecek ona gore onuda vurdurmag istemirem ushagi nie zeherliyim dozerem bir teher
Sorush olmuyacag:))))menede hekim yazanda demishdiki yaziram tapa bilsen ic ama yoxdu demishdi:)burda qizlar yazishib nece cur derman icibler xeyrini gormuyubler ona gore umidimi kesmishem men:)Aaa ne danisirsan ne pis oldu men ne edecem onsuz((( kecen il men almisdim hamile qalmiwdim yayda ama duwuk oldu icirdim onnan, qalib icinde 5-6 denesi(( cerukal da esitmisem icmemisem o necedi goresen? Vominore mende soruwum taniwim aptekde iwleyir.
Yoxdu deyir ne pis oldu, mene o vaxti sistem elediler, wam qoyurdum adi yadimda deyil hec biri tesir elemirdi, 2 ci hamileliyimde vominore la tanis oldum )) duzdu urekbulanmani kesmirdi amma qusmurdum. Ona gore de 25 kq kokelmiwdimSorush olmuyacag:))))menede hekim yazanda demishdiki yaziram tapa bilsen ic ama yoxdu demishdi:)burda qizlar yazishib nece cur derman icibler xeyrini gormuyubler ona gore umidimi kesmishem men:)
Eyshi saglig olsun gelib kecer inshAllahYoxdu deyir ne pis oldu, mene o vaxti sistem elediler, wam qoyurdum adi yadimda deyil hec biri tesir elemirdi, 2 ci hamileliyimde vominore la tanis oldum )) duzdu urekbulanmani kesmirdi amma qusmurdum. Ona gore de 25 kq kokelmiwdim
Onun iynəsin mən vurdururdum həkim yazmışdı, düzdü qaytarmırdım , amma elə pis ögümələrim olurdu kiAaa ne danisirsan ne pis oldu men ne edecem onsuz((( kecen il men almisdim hamile qalmiwdim yayda ama duwuk oldu icirdim onnan, qalib icinde 5-6 denesi(( cerukal da esitmisem icmemisem o necedi goresen? Vominore mende soruwum taniwim aptekde iwleyir.
Bajı o kökəlməkdən məndə də olub hələ verməmişəm o kiloları üşağın beş yaşı olacaq mən hələ şişko şişko gəzirəm ortalıqda amma özümə söz vermişəm onun ada gününə kimi bir on kq da atmağım lazımdırYoxdu deyir ne pis oldu, mene o vaxti sistem elediler, wam qoyurdum adi yadimda deyil hec biri tesir elemirdi, 2 ci hamileliyimde vominore la tanis oldum )) duzdu urekbulanmani kesmirdi amma qusmurdum. Ona gore de 25 kq kokelmiwdim
Memiktom deyende?))) Anladigimdisa menimkde agryr col tereften amaMemiktom ağrıyır, vəhşi kimi düşüb üstünə yatmışam ona görə
Salam, heç nə gedirəm göyərti təmizləyim : )Salam qızlar. Necesiz? Ne var ne yox?
Əvvəla Əleyküm Salam, Salam Allahın adıdır əlbəttə ki, alarıq niyə almayaq. Mən sırf alıntı etməsəmdə Salam mesajlarını bəyəni edirəm mütləq, bu da Salamı aldım anlamında edirəm. Kız sen onu da yapmamışın benim Salama bir de şikayetmi ediyon : )Salam ay qizlar salam.salam almaq yoxdu diyesen sizde Judy_K nece dir veziyyet?
Niyə quzum, mən üstünə düşüb yatmışam ona görə, səndə niyə ağrıyır ?Memiktom deyende?))) Anladigimdisa menimkde agryr col tereften ama
Miray salam. google axtarış edəndə bu yazdığın çıxdı qabağıma. Mən də Mehman həkimin yanına gedirəm. Ona görə maraqlı gəldi. Müalicən necə oldu sənin? Köməyi oldu?Senin de hekimin Mehman hekimdi onda he?
Yoxe can hemise aubasi olanda agryrdiende prolaktin yuksekdi de o sud vezisinede tesir edr zennimce onandiNiyə quzum, mən üstünə düşüb yatmışam ona görə, səndə niyə ağrıyır ?
Sen ağıllı qızsan ona göre))) menim bele demeyime baxma ee düzdü örtürem her gün ama 2 gündü mal kimi yatmışam menimki hele yatmamışdı dedim yeqin o örter. O da sağolsun örtmüyüb seher durdum gördüm üstü açığam men bunun üstü açığ olanda örtürem bu sağolsun örtmüyüb.
Az nağarıme özümden asılı deyil.yoldaşım deyir senin üstüvü örtmekden bi teher oluram.mamam deyr ulağ vaxtı beşiyide açırdın.zornan ellerini çöle çıxardırdın.