• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağrılarım azalıb canım hereket eliyende yumurtalığımı hiss eliyirem ama ağrısı falan yoxdu. Belim biraz ağrıyır.. Ya dünen olmalıydım ya da bugün. Dünü atlattık bugün de ele bilirem ki gelmiyecek :) adetden qabaq sinem şişerdi o da yoxdu. İnşallah olmaram :)
İn şə Allah bir şad xəbər də səndən gələr Amin, Amin, çooox Amin

Kalb kalbe karshidir dunen mende Namazda sizincun ne qeder dua eledim bele sheyleri demeyi sevmirem prosdo 2 mizde eyni gunde elemiahik shashirdim:KK19:he 3-4 gunuydu ureuim bulanirdi bugun seher vazvrat eledimo_Oama qaytarmag adami rahatlashdirirmish:KK51:
Ay sağ olun ağıllılarım Allah ürəklərinizə görə versin Amin. Bir birinizə dua edin, ay Allahım hər kəsin üzün güldür İn şə Allah. Bir az keçsin keçəcək o bulantılar : ) bir az böyüsün 5-6 aylıq olsun İn şə Allah keçəcək : )

Yok kız daha olmadım. Bence olmam bugün. İç çamaşırım tertemiz. Ve kasık ağrım da adet ağrısı gibi değil sadece sağ yumurtalıkta ara ara giren sancı var
Ayyy sen böyle dedikçe heyecanlanıyorum.. kuuzuumm
Hadi inşallah bak siz bana hadi yap hadi yap dediniz ama ben sana diyorum ki bekle iki gün daha,
programa göre takip ediyordun değil mi? hiç yanıldığı olmadı de mi?

Ay sağ olun ağıllılarım Allah ürəklərinizə görə versin Amin. Bir birinizə dua edin, ay Allahım hər kəsin üzün güldür İn şə Allah. Bir az keçsin keçəcək o bulantılar : ) bir az böyüsün 5-6 aylıq olsun İn şə Allah keçəcək : )
Ohaaa hami ele deyir biride demirki narahat olma 2-3 hefteye kececek:KK49:sagsalamat olsunda kecirderem men sadece yoldashima yazigim gelir onsuzda nazliydim indi vapshe cekeceyi var menden:KK48:

Zeytun yagini acaba bogazima nasil doke bilirim? :)))) hiss etmeden
yaa saat 10 gibi olan mesajları kaçırmışım ben kuzum.. ne dicem, ille içmene gerek yok salata falan bol dök öyle ye içemiyorsan, d vitamini kullanmadın mı hiçç burda onu ekmeğe döküp yiyoruz:D aynı onun gibi ekmeğe ban ye..:KK53:

yaa saat 10 gibi olan mesajları kaçırmışım ben kuzum.. ne dicem, ille içmene gerek yok salata falan bol dök öyle ye içemiyorsan, d vitamini kullanmadın mı hiçç burda onu ekmeğe döküp yiyoruz:KK70: aynı onun gibi ekmeğe ban ye..:KK53:
Bir kere sabahlar ictim bir kasik zeytin yagi cok igrenc deyil aslinda yag nasil olur oyle iste sadece kusacak kadar midem bulaniyor :KK14: benim bi arkadas var ay tadi ne guzel cayla bile icerim dedi bal yerine :eek: sorun bende qaliba

Ayy hamilesen ne gozel.tebrim edirem.konunun ikinci hamilesi.Allah bizide sevindirsin.bu ay duserli olsun arxa arxaya hamimiz hamilelik xeberi verek :anneadayı::dua:
Cox sagol canim menim, hele sevinmeye de qorxuram, basima gelmeyem qalmadi bu iki ilde. Insallah xeyirlisi, Allah haminiza nesib elesin insallah.

Daha 6 gun var canim, korkuyorum sevinmeye, yalnis test sonuclari,kimyasal gebelik, dusuk falan yasadim daha once . Keseye gormeyene kadar icim rahat etmez ki.
keseyi görünce de sıkıntı bitmiyor canım ya bunun kalp atışı var sonrasında kalbi atmaya devam ediyormusu var :D zaten hiç bir türlü rahat yok büyüyünce de farklı dertler...
senin şimdi yapman gereken kötü düşünmeden, olacakları Allaha bırakmak, haydi gözün aydın olsunn...

Daha 6 gun var canim, korkuyorum sevinmeye, yalnis test sonuclari,kimyasal gebelik, dusuk falan yasadim daha once . Keseye gormeyene kadar icim rahat etmez ki.
Nenirsen ele bidene stress etme hershey gozel olacag Allahin izniyle qorxma boshla getsin:KK19:

keseyi görünce de sıkıntı bitmiyor canım ya bunun kalp atışı var sonrasında kalbi atmaya devam ediyormusu var :KK70: zaten hiç bir türlü rahat yok büyüyünce de farklı dertler...
senin şimdi yapman gereken kötü düşünmeden, olacakları Allaha bırakmak, haydi gözün aydın olsunn...

2 cocugum var hic birinde yumurtaymis, catlamismis, ovulyasyonmus, keseymis ...... hic bi seyden anlayisim yoktu, ilk seferinden hamile kalmistim ve 2 sinide 8 ayinda dunyaya getirdim, sag salim 4 kilo biri kiz biri erkek. Elhamdulillah. Allah her kese bu guzel duyguyu nasip etsin insallah. Ama 2 ci evlilik yaptim, cok istiyoruz ortak bi cocugumuz olsun dige, 2 senedir ugrasiyorus, cok kotu seyler geldi basima.... ginekolojini ogrendim bu 2 yilda:halay:

Kalb kalbe karshidir dunen mende Namazda sizincun ne qeder dua eledim bele sheyleri demeyi sevmirem prosdo 2 mizde eyni gunde elemiahik shashirdim:KK19:he 3-4 gunuydu ureuim bulanirdi bugun seher vazvrat eledimo_Oama qaytarmag adami rahatlashdirirmish:KK51:

Hee men de sevmirem dimeyi. Qeribe oldu ona göre dedim. Demeli namazı bitirdim her defe elediyim duaları eledim qalxdım ki yığışdırım cenemazı. Sonra birden elebil meni türkler demiş nese itti tezden oturdum aşağı seninçün dua eledim qalxdım. ALLAHın işidi meni seninçün dua elemeye yönlendirib :)
Men senin eksine qaytaranda pis oluram. Axırıncı defe 4il evvel qaytarmışam)))

Back